Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 859291 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Citat
Ja ocekivo da ce reci nesto konkretno

Nije mu ovo nikako trebalo... ali nikako... ova konferencija. Jebiga, ne može se prozivati bez dokaza. Vidi se da je nesposoban za bilo koju funkciju.

Bas tako....ispade smešan....

Bolje da je ćutao, neki bi mislili da nešto zna i da je za nešto sposoban.....ovako je otklonio svaku dilemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Bude mal' pre pola ses' pres na SOS-u. Ako je ispricao samo ono sto je preneo MONDO a verovatno je tako... ne znam...

Citat
"Na UO sam dobio otkaz, a sutradan sam došao na posao i rekli su mi da sam suspendovan. Sada čekam odluku dicisplinske komisije kluba", rekao je on.

Ja nikad nisam dobio otkaz al' sam mislio da kad se to desi sutra se ne dolazi na posao.  Smile

Citat
"Ja sam samo pitao gde su pare. A nisam hteo da se izvinjavam (na sednici UO), jer nemam za šta".

E super onda, ti si pit'o ovi ti odgovorili i svima lepo.

Citat
"Pozivam gospodina Đurića da podnese ostavku kako bi se najbolji treneri u Srbiji - Stanojević i Rašović vratili, jer je to u interesu kluba", rekao je Krstajić.

Pozivam svo napredno covecanstvo hrhrkhrkhrkhr.

Citat
"Ja mirno spavam, javnost me podržava. Iza mene ne stoji niko, ni Žarko Zečević, ni Nenad Bjeković, a ja pitam ko stoji iza Dragana Đurića", rekao je Krstajić.

Dok ne kaze da moze da se pogleda u ogledalo ja mu ne verujem.

Citat
On je upitao i šta je predsednik Partizana ispunio od 11, 12 tačaka koje je obećao? Krstajić je sam odgovorio na to: "Samo prvu tačku - stadion nema ogradu".

Umesto da si postavio 12 pitanja na koja oni nemaju racionalan odgovor ti sam sebe pitas i odgovaras.

Citat
"Ne znam za burek u Partizanu, a koliko je popio!?", rekao je Krstajić.

Jes' mu uter'o.  Smile
Podnosi ostavku sigurno. Sad i onih 2% crno-bele Srbije sto nisu znali znaju da Mile voli da potegne.

Il' stvarno ne zna nista i usr'o se il' mu je zaledjina dojavila da se smiri jer imaju vecunu u Skpustini.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2011, 15:54:04 od Ембарго »
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Citat
Ja ocekivo da ce reci nesto konkretno

Nije mu ovo nikako trebalo... ali nikako... ova konferencija. Jebiga, ne može se prozivati bez dokaza. Vidi se da je nesposoban za bilo koju funkciju.

Bas tako....ispade smešan....

Bolje da je ćutao, neki bi mislili da nešto zna i da je za nešto sposoban.....ovako je otklonio svaku dilemu.

Još ono tipa "ne stoje Zeka i Bjeka iza mene, a ko stoji iza Đurića?"... to je očajnički brate.

Ali je svakako napravio dobar poso "tom nekom".
« Poslednja izmena: 28. Dec 2011, 15:49:07 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple iPhone 6S
Bolje cutati i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku dilemu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Krstajic, u momentu kada imamo +10, kada smo odlicno zavrsili jesenji deo sezone, kada smo pocepali cigane u njihovoj rupi, kada nam dolazi prelazni rok pred koji cigani najavljiju da ce uzeti sve najbolje igrace iz Srbije, kad su se ponovo rasprdeli, kada je potrebno, tj. neophodno praviti ekipu za kvalifikacije na leto...on gospodin kao sportski direktor pokrece revoluciju u klubu i krece sa rusenjem uprave! Pritom, bombasticnim izjavama pali masu i medije, pravi sjajne marketinske poteze (odlazak u Pionir, najava KZS u kojoj ce sve raskrinkati) na kojima bi mu pozavideo ceo marketing FK Partizan. Na kraju fasuje otkaz od UO i kao slag na tortu on izadje pred novinare i prdne im u facu, onako da im je svima napravio frizure kao sto je imao Sloba Milosevic. Krstajic ili ima mnogo glupe ljude iza sebe, koji su ga gurnuli u vatru nepripremljeni ili je on definitivno prs'o, pa krenuo sam u rat sa ovim buzdovanima iz uprave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Jedino mi nije jasan Stanojevic.....ne smatram ga glupanom, sta se koj moj vezo za ovog Krleta......mož bit emotivno...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Jbt, na sta smo mi spali.
Sa nestrpljenjem smo ocekivali da se Krstajic oglasi, kad ono nista. Za to vreme Zvezda pokupovala sve sto valja (za smesne pare).
I zasto Djura da ode... zbog ovakvih... ne d'o Bog.
Daj nek' se Stanojevic predomisli, pa da nastavimo normalno da igramo.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Sad Djura napravi konferenciju za stampu kao odgovor Krstajicu, izadje pred novinare, nasmeje se i kaze "N n n ne d d damm o o o s s stavku!" i izadje napolje! Zatim udje Mile i kaze "Od danas vise ne pijem!", a za njim Vukadin "Kolac u tiganju? Nemoguce! Kupujte Metalac posudje! Smile" Kraj konferencije za stampu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG L9
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Sad Djura napravi konferenciju za stampu kao odgovor Krstajicu, izadje pred novinare, nasmeje se i kaze "N n n ne d d damm o o o s s stavku!" i izadje napolje! Zatim udje Mile i kaze "Od danas vise ne pijem!", a za njim Vukadin "Kolac u tiganju? Nemoguce! Kupujte Metalac posudje! Smile" Kraj konferencije za stampu.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 226 227 229 230 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.