Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 859693 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Одслушо сам оног Јовичића ил како се зове, онај клип од пола сата.. шупље то све, лагарија.

Mene ubedio  Smile....a reko sam sebi, Fićo pazi....čuvaj se toga...i opet.... Smile

@TupaKchenko

Ja se izvinjavam g. Stojkoviću ako prenaglih.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Одслушо сам оног Јовичића ил како се зове, онај клип од пола сата.. шупље то све, лагарија.

Kako te nije mrzelo Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x

Bice ti oprosteno.  Smile
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Ovo postaje sve ludje  Smile

Citat
Osvrnuo se Vukadinović i na transfer Matije Nastasića u Fiorentinu, koji je Partizanu, kako se najednom saznalo, doneo četiri miliona evra? Krstajić je, sa druge strane, tvrdio da je talentovani defanzivac bukvalno poklonjen kako bi se namirio dug prema neimenovanom menadžeru.
“Mogu i ja da zamerim sportskom sektoru što Nastasić nije igrao za prvi tim, jer nije bio prodat u to vreme”, pokušao je da skrene temu Vukadinović, ali su ga novinari podsetili da je Nastasić Humsku napustio sa nepunih 17 godina, a da je konkurencija bila jaka. “Mogao je barem da trenira sa prvim timom”, držao se Vukadinović svoje priče.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2011, 15:49:27 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Kako te nije mrzelo Smile

А ша има да се ради у 4 изјутра? НБА ми некако није ишао, така тура дошла, и ето мјуза + ФМ и изгурало се.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation

Bice ti oprosteno.  Smile

И Ђура ће да ти опрости што те је тукао  Smile

Черупање класично бре све ово,а како и не би..јебига 4 пута узатопнио прваци,играчи држе цену макар и незаслужену(сад се сетих Јованче јеботе  Smiley 1 ) и нормално је да ко год био у клубу и на некој функцији покушава да за'вати што више.
ЗАто сад и све ове опречне изјаве,ништа ни са чим бре...баратање бројкама,лажима,свако вуче своје дуп..крај,све до конференције рецимо Крлетове а по могућности да ту поред буде и Станоје,па онда Ђура контранапад сутра пре подне. И оде сине све у курац.

Видим,навијачи су као за ову двојицу а знају да Ђури леђа не могу тек тако да виде,у ствари  не знам како је међ навијачима јер су они подељени прво међу собом, ко воли Партизан више а камоли да ли су за Ђуру или Крлета..

Точак среће се окреће,сад мало нама руже а вама тунел..па ћемо брзо да се заротирамо. Стање редовно,не секирам се  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Vukadinović: Đurić daje Partizanu 500.000 evra

Potpredsednik Partizana, Dragoljub Vukadinović, rekao je da je Upravni odbor smenom Mladena Krstajića želeo "da se zaštiti" od neistina i da je takav scenario "morao da se desi". Vukadinović je, između ostalog, pričao o budžetu, dugovanjima, transferima, a otkrio je i to da "po potrebi" članovi UO pozajmljuju klubu novac, koji im se vraća. Takođe je istakao da je, što se njega tiče i članova UO, Aleksandar Stanojević i dalje trener, a da će novog sportskog direktora pronaći među bivšim proslavljenim fudbalerima Partizana. 

Visoki funkcioner kluba iz Humske je priču otvorio sa najsvežijom temom, sednicom na kojoj je smenjen Mladen Krstajić. 

- Moralo je biti tako, svi su povređeni, a neistine koje se iznose - gde su pare od Lige šampiona i tvrdnje Krstajića da oni rade ok, dok uprava ne radi ništa - su rečenice koje niko nije demantovao i morali smo da se zaštitimo od toga. To je moralo da se desi, a i nije prvi put, morao je neko mudar sa vrha kluba da interveniše, da napravi pozitivnu atmosferu. Podela na sportski i nesportski deo nije u redu i neću da prihvatim da ne smem da pitam za 20 miliona evra uloženih, zašto smo rano ispali iz Evrope. Džaba što dominiramo u ligi u kojoj Zvezda ima osam miliona budžet, Vojvodina tri, a ostali klubovi po 500.000. Partizan traži bolje rezultate.

Da li je budžet Partizana 20 miliona? Đurić je često u medijima ranije tvrdio 10-12, poslednji put 15?

- Imamo u zavisnosti od transfera i ostalih prihoda, ali Đurić nikada nije rekao 10 miliona. Rekao je 16 miliona...

Đurić je u više navrata govorio da je potrebno da se smanji budžet?

- Pričalo se i o budžetu, vraćanju dugova i o svemu ostalom. Prošle godine smo zbog igranja u LŠ vratili ogromne dugove koji su nasleđeni od prethodnih garnitura. S druge strane, Nadležni odbor i revizorska kuća će sačiniti izveštaj o poslovanju za četiri godine, pa ćete videti. Ako u klub uđe 23 miliona, u godini kada Fiorentina plati osam miliona za nekog igrača, onda je logično da i posrednici pre ove uprave, koji su dogovorili transfer dobiju četiri miliona, ako je tako dogovoreno.

Koliko novca od budžeta daje UO?

- Tri do četiri miliona evra. Svoje pare dajemo kada treba, ima naravno u budžetu i sponzorskih ugovora, ali sve što mi kao članovi UO dajemo vodi se kao pozajmica.

Znači, da vam se vrate te pare?

- Logično, da se vrate. Evo kontra pitanje, koliko dajete viSmile

Usledila je konstatacija da novinari ne sede u UO. Recimo, prema pravilu u klubu, predsednik treba da priloži pola miliona evra, svaki član UO 250.000 prema funkciji u Partizanu?

- Mi to uplatimo po tom modalitetu, a da li se odričemo tih para ili ne to je naša stvar. Sada vi prizivate đavola, da zavirim ljudima u džep i da vam kažem koliko je ko dao. Ja to neću da radim.Predsednik daje 500.000 evra, ali ne vidim što to vas mora da interesuje!? Polažemo račune Skupštini, navijači treba da znaju šta se dešava u klubu.

Zašto onda nijednom do sada na prethodnim Skupštinama nije spomenuto da Partizan ima 13 miliona evra dugova?

- Molim? Ako prihvatite da radite u klubu nemojte pričati loše o onome što je bilo i to je Jovičić rekao. I nas će neko ko nas bude nasledio pitati kakve su obaveze. Niko od nas iz UO nema 10 miliona evra na računu.

Budžet sa pojačanjima iznosi 15 miliona, a Jovičić kaže 20. To nije mala razlika od 200.000 evra već od pet miliona?

- Jel Savić otišao za sedam miliona? Jel 40 odsto dato BSK-u kao prvom klubu? Jeste. Ako je prihod 20 miliona, a dali ste tri nekome i tu je zabuna nastala, jer imate 17, koliko je predsednik rekao jer računa samo prihod kluba, ne i novac koji je dat drugom klubu. Nekome traba samo objasniti šta znače cifre i nema problema, sve se lako razgraniči.

Da li je moguće da ste Nastasića prodali iste kalendarske godine kada ste odbili ponude za Klea i Tomića?

- Taj deo da li smo ili nismo morali, nije sada važan. Bitno je da nije tačno da je sportski sektor bio po strani. Zameram im što Nastasić nije igrao za prvi tim, jer nije bio prodat u to vreme.

Imao je tada 16,5 godina, bio je premlad, a konkurencija jaka?

- Mogao je barem da trenira s prvim timom. Možda je trebao da bude među 25 igrača. Ali moram nešto drugo da vam kažem. Za ove četiri godine koliko je tu aktuelna uprava doveli smo tri trenera početnika i tri sportska direktora. Nigde nisu bili, a postali su prvaci države. I sada hoće svi da nam pripišu da nismo radili ništa. Nemojte, molim vas. Bićemo prvaci države na kraju prvenstva sa bar 15 bodova više, uveren sam. Evo potpisujem.

Trener je otišao, nije isto?

- Za mene je trener još Stanojević. Kada dođe i kaže da je otišao s klupe tek onda ću to prihvatiti kao istinu. Mi već imamo u opticaju 13 kandidata koji bi ga nasledili.

Ko će biti novi sportski direktor?

- Biće neko od naših poznatih bivših fudbalera. Imamo četiri imena u opticaju, ni sa jednim nismo pregovarali još i niko nas nije odbio. Posle Nove godine sešćemo, organizovati UO i pričati o novom direktoru.

Spominjali ste krivične prijave, zatvor, niko o tome ni reč na UO?

- Biće i to, ne brinite. Videćemo. Izdali smo nalog Nadzornom odboru i revizorskoj kući da izvrše proveru finansija i ako za nekoga ima elemenata za krivičnu prijavu da se sve prijavi nadležnim organima. Čak i onaj ko je davao lažne navode, ako nije u pravu, neka odgovara.

Po statutu kluba Skupština mora da zaseda jednom godišnje. Da li je prekršen pošto je zadnja bila u decembru 2010?

- Jeste, na žalost, prekršen je Statut. Napravili smo propust, šta da se radi... Odložena je za januar jer usvajamo novi Statut usklađen sa odredbama sportskog društva i Ministarstva sporta.

Sportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Citat
“Mogu i ja da zamerim sportskom sektoru što Nastasić nije igrao za prvi tim, jer nije bio prodat u to vreme”, pokušao je da skrene temu Vukadinović, ali su ga novinari podsetili da je Nastasić Humsku napustio sa nepunih 17 godina, a da je konkurencija bila jaka.

O ovome ja pričam sve vreme. Njemu Nastasić nije bio ni u sedmom planu. Jebiga, stručnjak procenio da je bolji Ostojić.

Šta bre novinari podsećaju da je imao 17 godina i da je konkurencija bila jaka? Kakva je konkurencija u Fiorentini? Možda slabija? A koliko godina sada ima Matija? Sad je mnogo iskusniji, jel? Mrš bre u tri pičke materine, ko god vas je poslao.

Citat
Krstajić je, sa druge strane, tvrdio da je talentovani defanzivac bukvalno poklonjen kako bi se namirio dug prema neimenovanom menadžeru.

A ukoliko se ovo ne dokaže kao istina, tužiti Krstajića i turiti ga iza rešetaka.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2011, 16:22:51 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Sta bre lupetas, trebao je Nastasica od 17 godina da gura pored Krstajica i Savica  Smile

koje sve nebuloze necu procitati, sto ovde, sto tamo od onih iz uprave...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Jel si ti dečko normalan?

Gde sam ja to rekao?

Da ponovim opet za one koji imaju slabiju moć kapiranja.

Mogao je da sedi na klupi kao jedan od bisera fudbalske škole, da upada recimo umesto jadnog Stankovića (da me ne shvatite pogrešno, igre su mu jadne, na to sam mislio). Na pripreme nije ni išao (koliko se sećam, možda grešim), nego se vodio Ostojić. Dakle, Ostojić je ipak bio pre Nastasića. Uprava je videla da mu je Ostojić preči neg Nastasić i napravila "dobar poso". Navodnici jer svakako nije dobar poso, ali s obzirom da ga Stanojević nije planirao - dobar je. Ponovo sjajna procena stručnjaka.

Inače, za tog Nastasića sam, ukoliko čitaš temu o reprezentaciji, govorio da bi trebalo da se zove u državni tim.
Od štopera koje smo imali (Krstajić, Savić, Jovanović, Stanković, Nastasić, Ostojić - poslednja dvojica prekomandovana u Teleoptik), Nastasić je četvrti half, i to samo zato što je neiskusan (što ne znači da nije kvalitetniji od Jovanovića). On dečko čak nije ni trenirao sa prvim timom. Znači, direktno iz druge lige je otišao u Fiorentinu.

Eto, valjda sad skapiraš.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2011, 16:50:23 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.222 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.