Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 863007 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0

I sto je najbitnije u svemu,njegove veze su prejake,pre,pre,pre,prejake.Ni Krstajic,ni Tomic,ni Milosevic,ni Nadj,sve su to salabajzeri naspram njega.Iskreno,ne bi volio da ga vidim u kancelarijama vaseg kluba.

Ima i Piksi poznanstva i Robi i Savo i svi koji su igrali vrhunski fudbal......i koja korist?
U ovoj zemlji vise znace Ruzic, Dacic, Skundric.....od gomile bivsih asova....
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 13:29:10 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Postoji razlika.Na pr. Robi je trener,a Mijat poslovan covjek,i njegove veze su samim tim mocnije i bolje,to govorim iz jednog razloga,zato sto covjek ima iza sebe rezultate na tom polju.

Daca bi ga pustio da radi svoj posao  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Galaktikos nacin rada nema veze s Mijatom. Snajder, Van der Vart, Iguain, Pepe, Roben...su sve samo ne galaktikosi, tad nisu bili ni toliko popularni. Tek kad su otisli iz Reala su njihova imena dobila na snazi.
Znaci Mijat i galaktikosi dva razlicita pojma, vezuje ih samo Real Madrid.
A to sto klub nije dobro izasao posle njega najmanje ima veze sa njim. Sa njim su imali dve uzastopne titule, a onda dosao novi predsednik koji kao i svaki drugi dovodi svoje ljude i svoje metode rada. E to je bilo pogresno i odrazilo se na rezultate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
A ko je pravio vezu izmedju Galaktikosa i Mijata?
I ko je rekao da su Galaktikosi - Roben,Van d. Vart,Snajder?
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Dias, na njegov post sam mislio.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 14:26:23 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Mišljenja sam da će Đura podneti ostavku. A ovo zaključavanje Teleoptika je još jedna velika sramota.

Citat
Због чега је Бата дигао глас(нажалост касно, кад је сишао са функције)

Zato što je smrad.

Citat
Милија би бар могао добити шансу

Zapamti ovu rečenicu... ukoliko nekada Milija "dobije šansu".

Ja stvarno očima svojim ne mogu da verujem. Pa tog Miliju nema ko nije prozivao dok je bio u paketu sa Zekobjekom. Nema. Neverovatno.

Зју ал вам стеро Џони.

Misliš Stern Džon?

« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 14:44:02 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Mišljenja sam da će Đura podneti ostavku.

Na stranu ko je "kriv a ko u pravu" ali ovo bi mu bilo najpametnije. Jer su svi protiv njega, ceo sportski kadar, veliki deo javnosti, a pretpostavljam i igraci.

Nek ostane upisan kao jedini predsednik koji nije osetio poraz u derbiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Ne znam da li je taj prvi, ovaj drugi jeste ali bez obzira na to mislim da bi radio mnogo bolje nego Đura. Kad već nemamo predsednika biznismena koji će da donese neke pare sa strane u klub, onda lepo uzmemo bivšeg fudbalera, koji za promenu zna nešto o fudbalu...

Edit: a još je i Đura hteo tog istog Mijata za direktora....  Smile

A da oteramo Danilovića? Šilobada isto? Može?

Samo mi u Srbiji hoćemo bivšeg sportistu za predsednika. Samo mi. Zato smo i budale. Za predsednika ti se bira čovek iz privrede, koji zna ekonomiju... a ne da dovede sad Radovana Radakovića i da sedne u stolicu onu blejući u sve oko sebe.

Zar vi stvarno mislite da je lako doneti pare sa strane (sponzori) u ovu jadnu zemlju? Zar mislite da je lako? Blago vama, znači, blago vama. Vama je sigurno lepo sad.

A ovu poslednju rečenicu... čekaj... čas oćeš Mijata a čas Đura kriv što oće da ga dovede Smile dogovorse.

Jedino, znači jedino što zameram Đuri je to što nije uspeo da nađe sponzore (za šta nije sam kriv). Sve ostalo radi kao i bilo koji drugi predsednik.
Nije se nešto pominjao Đurić kad se igrala Liga Šampiona? Nije bilo "uprava napolje"? Jel tako beše? Tako je. Nama bednim Srbima je jedino uprava u glavi kad se nemaju rezultati.

I još nešto, upravo zato što Đurić nema pojma o fudbalu... upravo svu krivicu treba da snose Krstajić (koji malo došo na košarku (dal zna ko je igrao) da izdejstvuje aplauze, onako, funjarski, baš kako on ume) i "Šamrok".

Da je Đurić bio pametan pa da najuri ceo sportski deo posle one najveće bruke u istoriji kluba posle Fljamurtarija koju su nam naneli "stručnjaci".

Navijam da Đura podnese ostavku.

Mišljenja sam da će Đura podneti ostavku.

Na stranu ko je "kriv a ko u pravu" ali ovo bi mu bilo najpametnije. Jer su svi protiv njega, ceo sportski kadar, veliki deo javnosti, a pretpostavljam i igraci.

Nek ostane upisan kao jedini predsednik koji nije osetio poraz u derbiju.

Ali da izađe sa "crno na belo" dokazima. Sve da iznese. I da kaže Krstajiću u oči "evo ti Partizan, ucenjuj sada nekog drugog sa sve svojim drugarima stručnjacima. Slobodno sada otključajte Teleoptik, otišo sam".
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 14:57:42 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Najrealnije resenje su izbori. Po meni je to i najbolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Najbolje je da se direktoru da jedno 18 miliona... valjda ubode nekog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.35 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.