Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 862689 puta)
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
Provalio sam da samo cigani zele da se smeni Stanoje... pitam se zasto Smile

Zato sto smo cigani, eto zasto.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Nisam bio na forumu nekoliko dana, ne mogu da čitam prethodne strane, samo dve reči:

Đuro odlazi!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Ja moram jedan citat sa JT... znaci moram. Kaze ovako:

Citat: WebGazda
Daleko od toga da je Milošević rešenje za nastalu situaciju, ali da su sada opet izbori, glasao bi za njega umesto ovo đubre što nas sada vodi, mada i onda sam bio za Sava.

Inace.. "onda" me je banovao jer sam bio za Sava.
Sad me je banovao jer sam za Djuru.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Како те је бановао јер си био за Саву кад је 90% форума било за Саву? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Kojih vre 90 posto foruma kad su kenjali da je ovaj kenjao po grobarima i da ga ne žele za predsednika?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Сећам се анкете, 90%. Значи не као сад са Крлетом кога подржава 99% него је било и опонената свакако, али нема шансе да је бан ишао само због тог става.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Ima šanse. Nebitno sad...

Nek se nosi i Rašović u pičku materinu... svi koji bi otišli "ako bi i ovaj".

Možda nas i kapiten napusti ako ode Gavran ekonom Smile nemo ko posle da mu pere čarape. Tj. on je to najbolje radio.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Ne nego me banov'o zato sto sam cigan...

Podrzava ga 99% jer sam banovan zato sto sam za Djuru. A verovatno nisam jedini.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Па да, циљ анкете је да се провале уљези на форуму и заувек одстране.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Jadna smo mi zemlja. Samo mi... mi Srbi očekujemo da od jednog ulaska u LŠ napravimo neki BUM. Pa dobro bre ljudi, dal ste vi normalni? Oćete neke primere ovako da navedem? Može Artmedija? Ili možda Tun? Ili Unirea? Unirea više ne postoji, Artmedija je u 2. ligi dok je Tun bio u istoj posle sezone u LŠ. Blago vama kad mislite da je posle jednog plasmana u LŠ sve bajno. Blago vama.
Svakako, ima i lepših primera tipa APOEL i BATE... ali ne može se uvek slediti lep primer. Jebiga, imamo stručnjake dobre.

Što reče jedan ovamo... možda je sve ovo izrežirano da se napenali Đurić. Kažem, možda.

Po nekim informacijama, Partizan je dao za pojačanja između 4 i 5 miliona. Prema tome, ko je kriv, gospodo? Umesto da se juri Maksimović (Damjanac oće da ga vodi u Partizan), on se svađa sa Đurićem. JA-DNO! PREJADNO!
RADI BRE, RADI NEŠTO!

Imamo Ostojića, ne treba nam Maksimović! Isti onaj Ostojić "zbog koga je otišao Nastasić". Jebi se Stanojeviću.

Поздравио бих те да имам кога..

Између 4 и 5 милиона за појачања. Ове године плате играча нису веће од прошле, ни у најлуђим сновима,а та прича коју је неко продао да смо потрошили 5 милона евра на појачања не знам код кога може да прође.

Ђурић нема јавност у раду, Ђурић је упропастио две фирме, Ђурић поред тога што има говорну ману обрукао је Партизан у јавним иступима на десетине пута, Ђурић је слагао у јавним обраћањима на десетине пута навијаче Партизана, због Ђурића су отишла два Партизанова човека, Иван Томић и Гордан Петрић, а касније је отеран и Славиша Јокановић, Ђурић забрањује коментаре на сајту јербо је он велики баја, Ђурић и његови сарадници нису остварили ни један добар резултат на плану пословања, промоције и довођења спонзора, затим поправке стадиона и изградње хотела и интерната на Телеоптику који је обећан, а ни дан данас није започет.. Сад сам се погубио у овом набрајању јер куцам као тигар.. Ђурић је говедо недостојно вођења клуба за који навијамо.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.