Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 866627 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Isto htedoh da kazem, po uvodu obradovah se, reko bice malo smejurije kad ono uprska ga skroz. Bas je moglo mastovitije.  Empty primedbe nisu na tvoj racun nego tekstopisca, da ne bude zabune.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Šta bre ja se pocepah Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
HTC One M8
Ma dobra je fora, iako je stara, ja sam to procitao tek prosle ili pretprosle godine, prvi put sam se iskidao kad sam citao... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia krntija
Ео једно ремек дело писано тамо пре 5-6 година ил тако нешто, нисам пратио тад претерано.. мош се примени и сад

Kako da se primeni sad kad po tome vi nas dobijate 2:0

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia E72
Безвезе му је оваква изјава кад знамо да неће извести тим у складу са њом.

Crno-bela familija

Jerej Vaso Vojvodić, sekretar bogoslovskog fakulteta i sveštenik u pravoslavnoj crkvi Svetog Trifuna na Topčiderskom groblju, pohodio je danas fudbalski klub Partizan. Povod posete je bilo uručenje ikone začeća svetog Jovana Preteče i Krstitelja Gospodnjeg, što je inače i krsna slava FK Partizan. Ikonu je izradio mr Zoran Mihajlović, profesor sa akademije Srpske pravoslavne crkve tehnikom starih srednjevekovnih majstora, što podrazumeva i ukrašavanje zlatnim listićima.

Jerej Vaso Vojvodić i njegova supruga Irina izrodili su i odgajili desetoro predivne dece, koja služe na ponos svekolikom rodu. Vaspitana, smerna, prelepa dečica, pritom i kompletno navijački i srcem opredeljena za Partizan, zajedno sa ocem i majkom.

Ugostio ih je sportski direktor Mladen Krstajić, koji je bio ganut prilikom upoznavanja sa porodicom Vojvodić. Proveo ih je kroz trofejnu salu,uručio svima priogodne poklone i na kraju su deca izrazila želju da izađu na teren ’hrama fudbala’. Pored Partizanovih znamenja koja su dobili prilikom posete klubu, biće im uručeno i 11 sezonskih karata, kako bi nesmetano pratili svoj klub na svim utakmicama, kao porodični tim Vojvodića.

Hristina, Jovana, Stefan, Danilo (najveći grobar), Anastasija, Marko, Marta, Marija, Teodora i Jovan sa ocem i majkom žive u stanu od 58 kvadrata, ali im to ne predstavlja ni najmanji problem da budu srećni, puni ljubavi, a kako saznajemo, uskoro se očekuje i jedanaesti član tima, pa će otac Vaso preuzeti trenersku funkciju. Pored ikone koju je klubu poklonio njen otac, Anastasija je Krstajiću darivala crtež, koji je ona sama nacrtala i na kojoj su anđeli, za koje je rekla da će čuvati Partizana od svih zala.

Šta reći, osim – Vojvodići, vi ste ponos Partizana i Srbije!

http://www.partizan.rs/22665-crno-bela-familija/

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
HTC One M8
http://www.sportal.rs/news.php?news=63033

Citat
Crno-beli ipak žele da zadrže odličnog vezistu, kojem su ponudili novi četvorogodišnji ugovor, sa nedeljnom platom od 55.000 evra, piše Sierraexpressmedia.com.

Smile Smile Smile

Ako mesec ima, 4 nedelje, a godina 12 meseci, matematika je jasna...55.000*4*12*4(godine)=10 560 000 EURA!!!! E Djuro, Djuro, zato smo se stekali sve ove prelazne rokove, da bi mogli Medi isplatiti 10 milki za 4 godine...verovatno Djura planira da ga proda za 20 meleona, pa da ipak budemo u plusu... Smile

Ovi novinaru nisu normalni, ja sam mislio da su nasi najludji, kad ono medjutim ima i gorih... Smile

Mada, nije nemoguce da smo ponudili Medi 55.000 mesecno, da bi mogli da zaradimo vise kad ga budemo prodavali za mozda godinu dana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
I posle neko kaze da mi lose stojimo sa finansijama!? Kako zli jezici i pritisci "nekih" pokusavaju da nas destabilizuju. Ccccc...
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Pa Partizan i pored te izmišljotine ne stoji loše sa finansijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920

Tek sam sad video ovaj klip... hahahahhahahahah... ali muzika  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.