Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 865338 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
A što se toliko pravite pametni? Aj recite mi Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Diara se nameće za derbi

Fudbaleri Partizana odigrali su u sredu prijateljsku utakmicu humanitarnog karaktera u Krivaji, malom mestu pokraj Bačke Topole, i pobedili istoimeni domaći tim rezultatom 4:0. Dva gola za crno-bele postigao je Lamine Diara, a po jedan Georgijević i Manga, a svi su se u strelce upisali u drugom poluvremenu.

Rezultat meča u kome su rezervisti Partizana iskazali visok nivo ozbiljnosti protiv četvrtoligaša, ipak je bio u drugom planu. Naime, momak po imenu Strahinja Bukvić, igrač Krivaje, doživeo je saobraćajnu nesreću u kojoj je ostao bez obe noge i ljudi iz njegovog kluba su organizovali ovaj susret sa koga je kompletan prihod namenjen za nabavku ortopedskih proteza za Strahinju. Pored prihoda sa utakmice, posle meča je organizovan i donatorski ručak, na kome su i pojedinci mogli da uplate svoj prilog kupujući donatorske kartice.

Meču je prisustvovalo 1.000 ljudi što je pun kapacitet stadiona, što znači da je gotovo celo selo bilo na tribinama.

Ekipa Aleksandra Stanojevića je, sasvim očekivano, dominirala svih 90 minuta. U prvom poluvremenu nije uspela da materijalizuje nadmoć, mada je stativa gola Krivaje bila saveznik domaćih u pomenutom intervalu. Okvir gola pogađali su Babić, dve, i Manga.

U nastavku, nastavljena je "viktorija" ispred gola domaćih koje je "načeo" Georgijević, a Manga i Diara dva puta pobedu Beograđana učinili ubedljivom.

Krivaja - Partizan 0:4 (0:0)

Stadion u Krivaji
Gledalaca: 1.000
Sudija: Simović Novak (Lovćenac)
Strelci: Georgijević u 55, Manga u 68, Diara u 74. i 75.
Žuti karton: Smiljanić u 43.

Krivaja: Banjanin, Suđuković, Nedić, Diklić, Jovanović, Majkić Aleksandar, Panić, Borenović, Lazić, Šicar, Majkić Miodrag. Igrali su još: Veselinović, Pešut, Zagorac, Lovrić, Vujaklija, Plavšić, Balunović, Čagalj, Mijailović.

Partizan: Petrović (od 61. Tomić), Živković, Savić, Anderson (od 46. Mitrović), Stanković, Smiljanić (od 61. Milovanović), Manga, Ljujić (od 46. Stojanović), Babić (od 46. Šaka), Eduardo (od 46. Diara) i Jovančić (od 46. Georgijević).

sportal

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

strahinja.jpg
(31.68 KB, 400x331)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Citat
Žuti karton: Smiljanić u 43.

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Citat
Potpuno je za sada nejasna situacija nesrećnog Vladimira Jovančića

Sportal Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Писало је негде да је Ранковић завршио своје и да би могао назад у нидерланду.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Citao i ja. Jbt ja i zaboravio coveka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia E72
Добро је да га је и Сале заборавио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
kako je igaro,nije ni čudo  Smile
samo nek piči tamo u vitese,i ovako smo mu učinili uslugu pa može da priča da je igrao za partizan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Ilić: Nisam još za staro gvožđe

Kapiten Partizana Saša Ilić otvorio je dušu u intervjuu za zvanični sajt crno-belih.

Vezista Partizana nije krio da je sve fudbalske snove ostvario u crno-belom dresu. Ilić je trenutno treći po broju upisanih nastupa za Partizan.

"Izuzetno mi je drago što sam u samom vrhu te liste, mada se ne opterećujem pitanjem dokle ću dogurati. Kao što ste rekli, većinu svojih snova sam ispunio sa Partizanom – titule, dve Lige šampiona, Lige UEFA", rekao je Ilić.

Ilić se nije proslavio u inostranstvu, ali se sve vratilo na svoje mesto kada se 2009. ponovo vratio u Humsku.

"Tačno je, u svojoj karijeri sam svašta preko glave preturio, od vedete Partizana do meni neshvatljivog, neobjašnjivog, a ako iskreno hoćete i nezasluženog pada u Austriji. Po povratku u Srbiju i Partizan 2009. godine, kao da sam se 'ponovo rodio' – titula, proglašenje za najboljeg igrača lige… Ipak sam je najsrećniji ovde u mom klubu u kome sam ponikao, gde sam proveo najveći deo karijere i u kojem ću nadam se i završiti karijeru", ne ustručava se da prizna Partizanov kapiten.

Ilić je odavno miljenik navijača Partizana, a o tome govori i trofej Dragan Mance.

"Kada su mi saopštili da ću dobiti to priznanje i to na košarkaškoj utakmici, nisam mogao da verujem. Taj trofej je i najdraže priznanje u mojoj karijeri. Znate, na terenu ste najbolji uz pomoć mnogih faktora – talenta, treninga, saigrača i sreće na kraju krajeva, a osvojiti srca navijača… To nije nimalo lako. Oni su ti zbog kojih postojimo, koji nas nose kroz najteže trenutke, koji su inspiracija svima nama da damo i više nego što možemo u datom trenutku. Ja sam dete Partizana, nema za mene ničega lepšeg nego da istrčim na teren stadiona u Humskoj, pred punim tribinama navijača koji skandiraju, pevaju. Prosto se svaki put naježim kada sam u tunelu i čujem huk sa tribina, bez obzira koja je utakmica u pitanju", rekao je Ilić i dodao da su Partizanovi navijači bez sumnje najbolji na svetu.

Prekaljeni vezista tvrdi da ga ne dotiču kritike onih koji govore da je njegovo vreme prošlo.

"Čujem i ja te komentare, ali ne delim to mišljenje. Verujem da još nisam za staro gvožđe. Dokle god trener misli da treba da igram, dotle ću ginuti za crno-beli dres. Naši navijači su jako kritični u pojedinim trenutcima, ali mislim da tu nema neke zle namere. To stalno ponavljam mlađim igračima u timu, jer ipak, svi mi zajedno imamo isti cilj, a to je da je naš Partizan uvek bude bolji, uvek ispred svih. Podrazumeva se i da mi igrači osluškujemo glas navijača – pohvale nam puno znače, a kritike ‘peku’", tvrdi Ilić.

Još se ne zna da li će Ilić i sledeće godine igrati u crno-belom dresu. Kapiten Partizana zadovoljan je učinkom u dosadašnjem delu sezone.

"Rano je za tu priču, još se ni jesenji deo ove sezone nije završio. Mnogo je još utakmica do sledeće sezone i mnogo pobeda, a nadam se i minimum poraza. Trenutno smo na prvoj poziciji na tabeli i smatram da to i zaslužujemo. Negde sam pročitao da smo, statistički gledano, ostvarili drugi najbolji rezultat u Evropi, posle Mančester sitija, a pred našom publikom imamo 100% učinak. Nije to slučajno. Rano je još uvek pričati o utakmici sa večitim rivalom, jer pre nje imamo na našem stadionu Borac, a posle toga gostovanje u okviru Kupa Srbije na Karaburmi protiv OFK Beograda. Moramo ići redom, utakmicu po utakmicu", zaključio je za kraj Ilić.

Блиц
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Добро је да га је и Сале заборавио.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.