Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 863440 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Pa bilo je nekih Djurinih izjava prije koje mozda nisu bile na mjestu prije svega prema Stanojevicu ali dobro to je proslost...
Sad ce Lukicevo saopstenje
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6862
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Apple Iphone 13
mislis saopcenje  Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Da moja greska  Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6862
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Apple Iphone 13
nemoj robi srbin da im se naljuti......jos ce da ispadne da je on ubio murata na kosovu,idi molim te  Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Pre jedno dva sata ja na Brankovom mostu, kad pored mene onaj mali zenski citroen C2, al mi privuko paznju jer je specifican, auto crn a felne i krov beli. Gledam auto, pogledam vozaca kad ono Sasa Ilic glavom i bradom  Smile kad nisam umro  Smile Smile
Voli Sale crno belo, svaka mu cast, ali auto hehe, mozda uzo od zene  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
хахаха, па њему не треба већи ауто... Smile Мора да је кренуо у кафански обилазак...да се са Ћирковићем подсети старих дана... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia krntija
Saopštavaj Đuro!  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Stize novi semafor... uskoro!  Smile

- Semafor je na putu i očekujemo da stigne za nekih 10-15 dana. Kupili smo najbolji semafor, on je plaćen i u petak bi trebalo da saznamo definitivno kada dolazi. U teretnim avionima iz Kine nije bilo mesta pa smo u saradnji sa DHL-om dogovorili da on stigne brodom.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Manga za SPORTAL.RS: Partizan je oterao strahove moje porodice
Za mnoge je bilo veliko iznenađenje kada je u Humsku stigao reprezentativac Centralnoafričke Republike David Manga. Momak koji nije imao pravu šansu da se dokaže u Minhenu 1860 je dobio priliku kod trenera Aleksandra Stanojevića, koji veruje da on može da pomogne ekipi i borbi za peti uzastopni trofej šampiona Srbije. Nije bilo lako vezisti da sapšti familiji da ide u Partizan.

- Mojoj porodici je, kada sam rekao da idem u Srbiju, prvo bilo čudno, međutim, kada sam im saopštio da odlazim u Partizan, tata je odmah ustao i čestitao mi je. On zna da je Partizan veliki klub, koji iza sebe ima ogromnu istoriju i brojne uspehe. On je razumeo moju želju da dođem ovde, pokušam da zajedno sa saigračima uđem u Ligu šampiona – kazao je Manga za SPORTAL.RS.

Da li ste pre dolaska u redove šampiona Srbije čuli za Partizan?

- Naravno. Dok sam igrao u Nemačkoj, sećam se da sam čitao jedan članak o meču mog novog kluba sa Crvenom zvezdom. Shvatio sam tada da su to velike utakmice, značajne za sve Srbe. Takođe sam prošle godine gledao Partizan protiv Arsenala i protiv Šahtjora. Tim je pokazao da ima veliki kvalitet, jer se nije branio u tim mečevima, već se trudio da parira jačim ekipama. To je smisao fudbala, napadačka igra i želja da uvek protivniku date gol bez obzira da li je on član neke niže lige ili je u pitanju gigant kakva je ekipa sa „Emirejtsa“.

Jeste li možda čuli nekada za neke bivše igrače vašeg sadašnjeg kluba?

- Da, čuo sam za Predraga Mijatovića, Savu Miloševića i Slavišu Jokanovića. Za Mijatovića sam istina tek nedavno saznao da je bivša legenda crno-belih, ali je bio maestralan u Realu iz Madrida. Milošević je, koliko sam upoznat, heroj Srbije, dok o Jokanoviću znam da je bio član Čelsija.

Da li možete da uporedite Partizan i Vaš bivši klub Minhen 1860?

- Partizan je znatno veći i poznatiji klub od „lavova“. Moj prvi utisak kada sam saznao da me takav klub želi je bila velika sreća.

Kakav je Vaš utisak o Antoniu Rukavini i Đorđu Rakiću, bivšim saigračima iz Bavarske?

- Antonio mi je odmah rekao da idem u Partizan i da ću tamo imati odličnu sredinu da napredujem i naučim dosta stvari važnih za život fudbalera. Mislim da mogu u dresu crno-belih da unapredim znanje o fudbalu i možda jednoga dana kada ostavim trag u Srbiji ponovo odem u Nemačku, ali ovaj put u Bundesligu.

Kako je raditi sa Aleksandrom Stanojevićem, trenerom „parnog valjka“?

- On insistira na disciplini i mnogo radi na taktici što je dobro. Možda ne igramo na nivou Barselone, ali se trudi da nas nauči da sa što manje kontakata lopte pravimo akcije, i da iz tri-četiri dodira dolazimo u priliku, što je smisao modernog fudbala. Zaista je vredan čovek i dobar trener od kojeg mogu da naučim dosta.

Znaju li ljudi u Centralnoafričkoj republici za Partizan?

- Iznenadio sam se koliko znaju. Od prvog dana kada sam potpisao ugovor sa crno-belima stižu mi poruke u kojima mi ljudi čestitaju što sam došao ovde. Naravno svakodnevno dobijam i zahteve za dresove, majice i sve stvari koje imaju obeležje Partizana.

Na pitanje da li mu se dopadaju srpska jela, Manga se malo zbunio, misleći da ga pitamo za devojke, i odmah je jasno stavio do znanja da je oženjen, i da je otac. Ipak, kada je nesporazum razjašnjen, vezista je bez dileme istakao.

- Ćevapčići! Sjajni su!

Kada su u pitanju reči na srpskom, Manga je pokazao da je već ušao u štos.

- Znam fudbalske izraze, „dobra lopta, pozadi, napred, levo, desno“, pokupio sam možda i neku ružnu reč... Dolazi nam profesor u „Zemunelo“ i uči Andersona, Eduarda, Meda i mene srpski jezik.

Ko je najbolji u savladavanju srpskog?

- Moram da kažem – ja! Nije lako naučiti srpski, ali trudim se. Svaki jezik je težak, ali stvarno dajem sve od sebe, jer je bitno da pre svega kao čovek govorim više jezika, a naravno i zbog fudbala je važno - da ne ispadne samo hvaljenje Manga nam je izgovorio nekoliko reči bez greške.

Imate li nekog fudbalskog uzora?

- Leo Mesi! On je briljantan. A, kao navijač Barselone uživam gledajući njegovu čaroliju na terenu.

Pošto ste oženjeni i otac jednog deteta, da li je i porodica sa Vama u Srbiji?

- Moja žena i dete su došli ovde, živimo zajedno na Novom Beogradu. U početku im je bilo teško jer je ipak velika promena, ali su se sada navikli. Moja žena već i razume po neku reč srpskog i ume da ponovi, dok sam dete upisao u obdanište. Tata i mama su i dalje u Parizu i tamo žive.

Sa kime provodite iz ekipe najviše vremena?

- Družim se najviše sa Mohamedom Medom Kamarom. Mi smo i cimeri, pa je logično što se najviše družimo. Takođe tu je i Stefan Babović, koji odlično govori francuski jezik, a nisu retke i šale sa Dejanom Babićem.

Jesu li Vas možda vodili na neku košarkašku utakmicu da osetite atmosferu i tamo?

- Bio sam samo na jednom meču. Navijači su sjajni i neverovatno je koliko im znači tim. Kada imate takvu publiku iza sebe ne smete da im ne uzvratite na pravi način. Čuo sam da je Partizan pobedio Real Madrid i da je bilo neverovatno slavlje u dvorani - zaključio je Manga.

sportal.rs
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Pa jbt ja sam skroz zaboravio na Babica.Iskreno verujem da on ima talenta i da mora da mu se pruzi veca sansa. Ovaj Babovic se raspada,dobro Tomic je kao u formi,ali vise bih voleo da vidim Babica i Mangu u ekipi.Medjutim najverovatnije nista od toga nece biti,jer se zna koji mag je na klupi.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.