Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 868576 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Mislim da je neko postavio na Zvezdinoj temi.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Stojković - Lazevski, Ivanov, Rnić, Miljković - Medo, Tomić, Vukić, Babović - Šćepović, Marković... dok na klupi nema Eduarda nego je Dijara Smile sa Jovančićem Smile

Ti se bre čoveče drogiraš... ili stvarno nisi normalan. Ne mogu da verujem.

Na lečenje bre!
« Poslednja izmena: 26. Nov 2011, 17:35:58 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Nije to tacno igrace Volkov i Ilic
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Jeste tačno.

Znači očajan sastav, O-ČA-JAN!

Što reče moj burazer, garant je Volkova ostavio na klupi jer je cigan. Ne bi me čudilo.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2011, 17:40:04 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Sto ocajan?
Lazevski je dobio prednost nad Volkovim zbog defanzive.
Kad vec igramo sa samo jednim def. mora da kalkulise covek.

Mada ja bih vise voleo da je krenuo sa dva def. vezna... cisto zbog presinga.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Lazevski da se gura sa mrcinom Borhom? Oće to... na filmu.

Ja ne znam što svi vi mislite da je Lazevski toliko bolji od Volkova u defanzivi?

Mi bre bez Volkova nikom gol nismo mogli da damo... a Ilića na klupi ne želim da komentarišem. To je ono... vrhunac neznanja. Ko će da juri za Mikićem, Tomić? Oće... jedino što mu je dobro tu je to što će Tomić ulaziti na šut. Verujem da je zbog toga tako i napravio.

Ali Anderson na klupi jebote... umesto da je stavio Eduarda umesto njega a Jovančića maknuo. Koliko se Stanojević usro jebote... da je iz predostrožnosti stavio Andersona na klupu... jebote.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Jeste ti znas da se on usrao..
Po cemu je Eduardo zasluzio da bude na klupi,on i Jovancic ne mogu da daju gol trecerazrednim ekipama tako da svejedno je koga ce ostaviti,nama su Scepovic,Markec i Dijara najbolji napadaci ako oni ne daju gol sigurno nece ni ova dvojica...Stanojevic je ziheras zato mu i igra Lazevski vjerovatno se uzda u to da ce Zvezda u pocetku pokusati da napada sto vise pa je stavio Lazevskog koji i ne prelazi doslovno pola centra...I ja sam za to da igra Volkov od pocetka ali ako on dobije utakmicu neka mu igraju pjetlici...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Pa ti si Tepanchnko zaista lud... o cemu ti pricas.
Za Eduarda smo i ranije znali da nije spreman i da Stanoje ne racuna na njega do proleca.
Lazevski je odlican u defanzii, dok Volkov ni ne zna sta znaci ta rec.
Ilic da trci za nekim 90minuta!? Uci ce on u drugom poluvremenu.
Nema on snage da trci za njima.
Markovic, Tomic i Vukic su u dosta dobroj formi i zato je odlucio da ih stavi, dok Scepovic i Babovic lagano napreduju... i to je to.
Nemam nikakvih zamerki, mada stoji da bih vise voleo SMiljanica i Medu na pozicijama def. veznih i Ilica/Vukica i Tomica ispred njih.
Mada je i ovo dosta dobra taktika.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Opet je Stanoje uspeo sve da iznenadi... ne znam da li da se radujem ili da se zabrinem što ne odstupamo od naše formacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Eduardo nije spreman za jedno poluvreme? Pa ja sam sad spreman za 60 minuta jakog tempa a kamoli on.

Citat
Ilic da trci za nekim 90minuta!?

Ne znam da li si primetio (verovatno nisi... a još verovatnije i nećeš) koliko Ilić pomaže Volkovu pozadi i koliki presing radi napred... malo je sramota to reći al ajd sad.

Igra mu Babović koji je trenutno u najlošijoj formu računajući ceo tim... eeeej u startnih 11?!

A Eduardo je bolji od Jovančića, u svakom slučaju... al verovatno ni to nećeš da priznaš.

Sastav očajan. Pička.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.31 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.