Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 830 831 833 834 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 866983 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
HTC One M8
Ja nemam pojma ko igra za taj Limasol al' me zanima jedno: da li temeljite tvrdnju da mi treba njih da se plasimo zato sto dolaze iz zemlje ciji je klub igrao pre koju godinu cetvrtfinale Lige sampiona ili ste ih mozda gledali nekad?

Svaka ekipa koja ima 10+ crnaca u ekipi je izuzetno opasna i tu nema dileme. Odrace nas kao Musa jarca. Najebali smo, moracemo gace skidati, osim ako to Milijin mali ne ucini prvi i otera crnce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 20.0.1132.57
sad gledao golove i sanse sa meca ael-omonia pa sine kakve sutere ima ovaj ael majke im ga sve bombarderi
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia Lumia 920

Nije Linfild pravi protivnik da bi se zaključile neke stvari, ali izgleda da im je svaki prekid jako opasan, i ovi ofanzivniji igrači nisu nešto mnogo visoki ali dobro se snalaze u igri glavom, jaki su, pokretljivi, imaju i solidnu tehniku... samo im ne dati glupe prekide blizu šesnaesterca, mada je mene najviše strah od Stojkovića, ne brinem za Ostojića i Ivanova, mogu oni sa ovima da izađu na kraj.

Nisam imao šta da radim pa sam guglao malo  Smile

32 gk. Degrai Matias
2 Hassamo Junior Dossa Mj Ol
7 Monteiro Santos Lourenco
20 Lima Da Silva Luciano
21 Ibraim De Sousa Airosa Mj
23 Soares Tavares Carlos E
29 Ouon Edwin
70 Da Graca Amaral felis bert
77 Alves De Carvalho Aderito
84 Dickson Christopher
99 Vouho Djilly Arsene Dit A

AEL Limassol Substitutes:

22 Hidi Isli
3 Elias Araujo Maykon Daniel
5 Parpas Stelios
10 Melo rodrigues Rui Miguel
11 Lacerada Da Silva Edmar
13 Nikolaou Marios
17 Moreira Goncalves Paulo

Čini mi se da je ovaj golman Kipranin jedini njihov u 11, dvojica na klupi, rezervni golman Albanac...  Smile

Od ova dva napadača, jedan je viši, broj 99, igrao naizmenično prvu i drugu portugalsku ligu, i to jako slabo sudeći po solidnom broju utakmica a malo golova, dok nije eksplodirao u AELu sa 9 komada prošle sezone  Smile na 24 utakmice...

Drugi niži, Dikson, 27 god., Ganac rođen u Engleskoj, igrao po nižim ligama tamo, čini mi se nikad ni u Čempionšipu, i uglavnom na pozajmicama iz Čarltona (Gilingem, Bristol R., Kru Al., nigde se nije proslavio golovima), dok nije 2010. došao na Kipar u Nea Salamis, dao 18 golova na 27 utakmica, odakle je prešao u AEL zimus, ako sam lepo video, gde ima na 13 nastupa 5 komada.

Desni bek Soares Tavares neki Nanijev rođak  Smile kao i većina ovih igrača, a izguglao sam ih većinu, igrao uglavnom treću ligu u Portugalu do pre dve godine, a ima 27.

Da ne idem dalje, ja ne znam kako su ovi osvojili titulu, ni da li su ti igrači odjednom počeli da igraju fudbal, ali ako nas oni izbace.....  a znam da će nam biti zajebano.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 5800 express mus
Po nekoj priči oni su smenšni (Omonija,Apoel mnogoo bolji) i nikome nije jasno kako su uzeli titulu,kažu da su previše sreće imali.
Favoriti jesmo,ali ne treba preterivati,samo odigrati i dokazati na terenu da smo bolji.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Citat
Desni bek Soares Tavares neki Nanijev rođak   kao i većina ovih igrača

I posle kažu Nani nije ciganin, gle kolko rođaka ima Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia Lumia 920
Либијац исцрпљен – Мухамеда Забију мучи Рамазан

Почео је Рамазан, са њим и муке са Мохамеда Забију. Услед стриктног поштовања вере, која прописује пост током деветог месеца исламског календара, Либијац се суочава са проблемима.

Изложен напорним тренинзима, новајлија из Ал Арбија мора да се суздржава уноса течности или хране током дана, једини начин да надокнади изгубљено су вечерњи сати. Тако се и по завршетку тренинга Забија распитивао кад почиње утакмица са Валетом, а кад му је саопштено да ће лопта кренути са центра у уторак, у 20.45, израчунао је да му је храну и пиће може да конзумира непосредно пре сусрета.

- Мрак пада у 20.18, после тога могу да једем рибу, пијем млеко или воду. Ниједну намирницу не смем да конзумирам дању, већ само током ноћи – објаснио је Забија, пре него што је, због Рамазана, пропустио ручак са саиграчима.

(žurnal)

Neka ga vode odmah kod onog muftije koji je dozvolio Isahu da jede u vreme ramazana, iz razloga što je profesionalni sportista, pa i nije neki greh...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Citat
израчунао је да храну и пиће може да конзумира непосредно пре сусрета.

I posle 14 minuta ima da se ispovraca po livadi...
« Poslednja izmena: 21. Jul 2012, 23:19:08 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia Lumia 920
Jbg, malo ribe, malo vode oko pola 9, pa uđe u drugom poluvremenu, taman dok to legne lepo  Smile

Nego sad ozbiljno, jebeš Valetu, šta će da radi sledećih mesec dana...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Moze samo da se razboli.
Razumem da je vernik... i mi imamo postove i obicaje kojih se drzimo ali ovo je za profesionalnog sportistu narusavanje zdravlja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 830 831 833 834 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.402 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.