Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 821 822 824 825 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 856819 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia N73
Ja zaista ne znam sta oni cekaju da daju Medi pare?Preko 2 mjeseca se provlaci prica da momak zeli vecu platu koju usput i jeste zasluzio jer on sa svojih 50 % je bolji od vecine igraca.Jebo njegov los pas,nama treba onaj Medo koji grize,pitbul i kod koga ovakve lopte ne prolaze jer pokriva sve zivo.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
HTC One M8
Djura-biceps! Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
Najiskrenije saucesce Vladi.
RIP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Jedino u sta se uzdam je zreb. A, on nas je zakopao mnogo puta, tako da...nemojmo se mnogo nadati, manje cemo se razocarati!
Zreb nas nekada zakopao!?  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
E ovako se igra fudbal...Nas drug Grant bi mogo da isprati ovaj rad.
Golovi,a ne samo sanse bez golova.

Bravo za Vermeza,ja zadovoljan .. bez obzira na slabog protivnika.

To je to  Smile Smile Smile

Ostojic ce biti odlican stoper, vec sad se vidi, kiksevi se desavaju i vrhunskim stoperima, a kamoli Ostojicu koji nema ni dvocifren broj utakmica... e sad, pitanje je da li gurati njega u vatru ili dovesti iskusnijeg, a njega ostaviti da trune na klupi...

Nama fali zadnji vezni tipa Mede, Duljaja, sinoc se videlo da ni Lovre ni Sasa Markovic nisu resenje, a to sve utice i na igru odbrane...

Valjda ce nas "pomilovati" zreb da dobijemo Samrok/Ekranas, posle je samo nebo granica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Шта ови раде јебем ти лебац. 34 играча у првом тиму под уговором?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.41
mob
Tel.Me Your.Number
edit> Samo zato sto vas postujem kao klub,sam veceras odigrao 1x...lepa kvotica...inace bih turio keca  Smile
Kakav danak neiskustvu.

Ljudi kvote na nas fenomenalne. Ja razmisljam da se posle 2 meseca vratim singlom.

Iz 2 u 2 1.90
Hendikep 2 1.90
Tim 2 3+ 2.30
4+ 2.85
Sve izišlo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
A nista ispratio nisam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Da prokomentarišem malo. Igrali smo onoliko koliko je bilo potrebno (bar se tako činilo), ali i pored toga je moralo mnogo bolje, bar što se tiče igre. Ipak, mora se napomenuti da smo od 4 postignuta pogotka samo 1 dali iz akcije. 2 su išla posle kornera i 1 user. Do 35. minuta jedna velika NULA od igre, sve dok nije ušao Sale da malo poveže to.
Baš smo juče dok smo gledali komentarisali igru iz perioda Granta i sad ovu. Nikako mi se ne sviđa što smo stvorili 3 krštene akcije za 90 minuta protiv ovih trolova. Ali, s druge strane, kada i ako dođe igra, biće i više šansi samim tim.
Razumem i teren i sve, ali retko kad smo uspeli da spojimo 4,5 pasova unapred. Opet se lopta često vraća pozadi.
Lepše smo igrali kod Granta, ali neka ovog puta bar dođu rezultati.

Lepo sam ja reko da je još Grant onomad trebo Markovića zakucati za klupu. Gde su oni što su srali kako ga je Avram uništio? Doduše, gledano s neke druge strane, možda i ima Grantove krivice, ali samo iz tog razloga što je jedino kod Stanojevića dečko igrao svoju poziciju - špica. Ne može Marković da igra neko polu-krilo. Po ovoj Vermezovoj formaciji mi krila praktično uopšte i nemamo, a to Marković ne može da igra. Idealno bi bilo kada bi iza Šćepovića (mada se dosad bolje pokazao Zabija i lakše ulazi u šansu) igrali Ilić, Vukić i Tomić a iza njih Marković S. i Babović, s tim što bi Marković bio povučeniji. Kao nekada kod Tumbe sa Ilićem, Vukićem i Ivićem. Pa tu su pljuštali golovi.

Aksentijević je bio najbolji. Sale ponovo rutinski odigrao. Ivanov dobar, Ostojić nesiguran, šalje nepotrebno lopte u aut, dok je u pojedinim momentima radio stvari dosta neiskusno. Mislim, čovek ti okrenut leđima na 40 metara od gola a ti ga guraš rukom? Ko te to učio? Po njegovoj strani pao gol mada je i Volkov zajebo što je osto. Nadam se da će više naći tog štopera.
Marković se trudio, Babović petljao, ali je imao par poteza (3 asistencije Smile ), Lovre je očajan, Šćepa 2x primio loptu, odsečen, Ninković hteo da se dokaže pa odigrao krompir. Sve u svemu, ovo mora mnogo bolje, mnogo. Igrali smo protiv amatera, ipak... i primili gol.

Njihov Deni je kadar za klupu Partizana, dok je Mifsud možda i za prvih 11.
« Poslednja izmena: 18. Jul 2012, 16:10:30 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 5800 express mus
Mifsud "Maltežanski Mesi"  Smile je i mene oduševio,sasvim dobar igrač  Smile
Babović možda imao 3 asistencije,ali  i dalje po starom,kad krene da guši prevrne mi se želudac,a da ne pričam o onom žutom kartonu,pa još kapiten  Smiley 1
« Poslednja izmena: 18. Jul 2012, 16:23:25 od nikolapfc89 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 821 822 824 825 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.