Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 797 798 800 801 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 865907 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
HTC One M8
Izgleda je akcija protiv sps-a sa JT bila jako uspesna, eno Dacic postao samo premijer.  Smile

Da su se jos malo potrudili bio bi predsednik.

...Rusije. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
HTC One M8
Aluminij (Kidričevo) – Partizan 2:2 poluvreme

Prvi test meč na pripremama u Sloveniji

Aluminij – Partizan 2:2

Kidričevo, 30.6.2012. stadion ‘Športni park Aluminij’

Početak 18.00h

Gledalaca: 100

Sudija: Roman Glažar

Pomoćnici: Marjan Rajh i Janez Bezjak (svi iz Ptuja – Slovenija)

Strelci: Brašanac 7′, Jojić 12′, Režonja 42′, Žagar 45′  Aluminij – Partizan
   Aluminij: 12 Tomaž Murko,3. Denis Topolovec (kap.), 5.David Lonzarič, 17. Blaž Dolinar, 18. Aljaž Medved. 4. Klemen Bingo, 10. Gregor Režonja,6. Nejc Pečovnik, 7. Robert Kurlež, 14. Tadej Žagar 19 Tomaž Kožar

Klupa:  1. Denis Zajc, 16. Denis Rešek, 8 Timi Petek, 17 David Tomažič Šeruga, 2 Luka Kirič, 13. Blaž Cesar, 20. Sergej Krajnc, 15. Semir Spahič, 11. Jan Štrukelj, 9. Marko Kmetec.
 Trener: Bojan Flis
   Partizan: Petrović, Miljković, Savić, Stanković, Lazevski, Smiljanić (kap.), Brašanac, Jojić, Knežević, Babić, Marković Filip.

Klupa: Živković, Vukić, Ilić Saša, Pauljević, Aškovski.

Partizan počinje sa odigravanjem test mečeva, a danas je na redu prvi protivnik, ekipa Aluminij iz Kidričeva.

Odmah treba napomenuti da je na pola sata pre početka meča temperatura u Kidričevu oko 37 stepeni i da je izuzetno sparno. Igra se na terenu sportskog centra, koji pored glavnog, na kome se meč igra, ima u svom sastavu i još nekoliko terena, kao i terene za tenis, a sve je okruženo šumom. Interesantno, da je prošle godine i Valensija trenirala na ovom sportskom centru.

Inače, Aluminij je već 5-6 godina osvajao prvo mesto u drugoj ligi Slovenije sa 15-20 bodova prednosti nad drugoplasiranim, ali nisu hteli da igraju u prvoj ligi već su svoje mesto ustupali drugim klubovima. Međutim,  ove godine fudbalski savez Slovenije im je naredio da moraju igrati u ligi i, eto njih konačno na glavnoj sceni.

Meč je počeo.

Partizan je počeo u formaciji 4-2-3-1 sa Filipom Markovićem kao najisturenijim u napadu.

5. min – prvi korner za Partizan, nakon  kratke kombinacije Knežević je šutirao sa ivice šesnaesterca iskosa sa leve strane, ali pravo u golmana Murka.

7. min – 0:1 strelac Brašanac, nakon greške Topoloveca, koji se sapleo, Knežević je uzeo loptu i po desnom boku ušao u kazneni prostor, zavrnuo ka Markoviću, nastao je karambol i lopta se odbila pravo na nogu Brašanca, koji sa ivice peterca po zemlji pogadja donji levi golmanov ugao.

12. min – 0:2 strelac Jojić,  nakon odličnog centaršuta Babića sa levog boka, Jojić se ubacio i sa ivice peterca otvorio stopalo,  poluvisoku loptu podigao ka roglju i poslao u mrežu.

19.min – posle prvog kornera za Aluminij i prva šansa za domaće. Glavom je šutirao Bingo, ali je Petrović odbio loptu, a kasnije je sviran i ‘popularni’ djon.

26. min – sudija Glažar je svirnuo “ time out“ da se igrači  umiju i popiju vodu, zbog nesnosne vrućine. Prekid je trajao 2 minuta.

27. min – polušansa za Aluminij,  pošto je šutirao sa ivice kaznenog prostora Kurež,  ali je loptu primirio Savići nije bilo opasnosti po gol Petrovića.

36.min – šut Jojića sa 20-ak metara, preko gola.

42.min – 1:2 strelac Režonja. Aluminij je golom krunisao period svoje inicijative i nakon odličnog duplog pasa na ivici kaznenog prostora Režonja je ostao sam ispred Petrovića i pogodio po zemlji prvi ugao.

45.min – 2:2 strelac Žagar. Kurež je prošao po desnoj strani, zavrnuo po zemlji za Žagara,  koji je izjednacio rezultat.

Kraj I poluvremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia Lumia 920
Sad Đurđić dade gol za Haugesund... kako ga ne dovedosmo, kao da bi koštao dva miliona...  Smile

-----------------------------------------------

Igrači naljutili Vermezovića
30 Jun 2012 | 11:57

Od specijalnog izveštača sa Pohorja - Sa Vladimirom Vermezovićem nema šale, a to su osetili i igrači Partizana. Posle pokaznih vežbi i posebnog rada sa defanzivcima crno-belih, šef stručnog štaba je odlučio da podeli ekipu na dve grupe i da im da priliku da igraju fudbal.

Nije bio zadovoljan Vermezović pokazanim od strane pojedinaca, a dobacivanje onih koji nisu igrali mu je posebno zasmetalo. Odlučio je u tim trenucima da prekine igru i okupio je sve igrače oko sebe kako bi im održao lekciju. Disciplina je nešto na čemu on insistira, a ekipa koja je kod Avrama Granta imala daleko ležerniji pristup, mora da usvoji njegova pravila.

- Saigrače smete samo da bodrite. Ako nekome to ne odgovara, neka kaže i može slobodno da ide za Beograd – poprilično mirnim tonom, ali sa dosta jasnim stavom izašao je pred igrače, koji su ga bez pogovora slušali.

U ekipu se vratio i Nemanja Tomić, koji je propustio prvi trening u Sloveniji zbog bolova u grlu.

Trener crno-belih će od 18 časova imati debi utakmicu na klupi šampiona, sa druge strane terena će biti ekipa Aluminija, novog slovenačkog prvoligaša.

---------------------------------------------------------------------------------------

Marković "protiv" Markovića za SPORTAL.RS: Bilo je i tuča zbog Partizana
30 Jun 2012 | 07:55

Od specijalnog izveštača sa Pohorja - Posle Nebojše i Nenada Marinkovića Partizan ponovo ima braću u timu... Ovaj put su tu Šćepovići, Stefan i Marko, kao i Markovići - Lazar i Filip. I dok je mlađi od Čačana još prošle sezone uspeo da se ustali u prvom timu, Filipu tek predstoji borba. Oni su za SPORTAL.RS rešili da se oprobaju i u ulogama novinara, pa su jedan drugog prilično dobro "izrešetali" pitanjima.

Lazar: Da li ćeš uspeti da ponoviš mojih prvih šest meseci kada sam dobio priliku u prvoj postavi?

Filip: To što si ti uradio na početku prošle sezone je bilo zaista fantastično. Ne znam da li ću uspeti baš to da ponovim...

Lazar: A drugi deo sezone nećemo da spominjemo...

Filip: Možeš li ti da ponoviš prvih šest meseci kada si zaigrao?

Lazar: Verovatno ću biti bolji.
Misliš li da zaslužuješ da igraš u prvih 11?

Filip: Nije to na meni da odlučim. Sve je u rukama trenera Vladimira Vermezovića. Ko ti je omiljena javna ličnost iz Čačka?

Lazar: Željko Obradović pre svih. Tebi?

Filip: Uroš Tripković.

Lazar: Da li bi više voleo da daš gol u meču sa Crvenom zvezdom, ili da meni asistiraš?

Filip: Bio bih presrećan kada bih tebi dodao loptu, a ti postigao pogodak. Svi bismo bili presrećni u porodici kada bi se to dogodilo.

Lazar: Hoćeš li uzeti broj 51 u Partizanu, pa da budu braća jedan do drugog i po tome?

Filip: Ukoliko Nemanja Tomić ode, voleo bih da nosim "sedmicu", a ukoliko ostane, razmisliću. Koji je tebi najdraži gol u dresu Partizana, a i koji ti je omiljeni gol naš uopšte?

Lazar: Najdraži pogodak mi je bio u Novom Sadu, protiv Vojvodine. A najdraži gol crno-belih je gol Kleversona Gabrijela Kordove Klea protiv Zvezde, kao i pogodak Radosava Petrovića sa preko 30 metara, takođe protiv komšija. Tebi?

Filip: Kleove makazice protiv Rila i protiv Hajduka iz Kule. Nisam u mlađim kategorijama dao gol Zvezdi, ali sam nedavno za omladince asistirao i tada mi je bilo veoma drago. Lazare, čime bismo se bavili da nismo fudbaleri?

Lazar: Verovatno bismo postali arhitekte, ili pravnici. Obojica lepo crtamo, tata je završio to, a možda bismo postali i pravnici kao mama.

Filip: Jesmo li dobijali i bratski delili batine zbog "nestašluka"?

Lazar: Svakog dana. Bilo je i tuča zbog Partizana. Ja sam bio malo nemirniji, ali nikada nisam koristio ono "zvaću brata".

Filip: Pa, ja sam sam dolazio, a bilo je i obrnuto. Međutim, nikada nismo pravili neke ogromne gluposti. Nego, šta te niko nikada nije pitao od novinara, a želiš da kažeš?

Lazar: Niko me nije pitao da li devojke pričaju da sam zanimljiv i zavodnik.

Filip: Kada bi igrao u Engleskoj, koji bi to klub bio?

Lazar: Zašto baš u Engleskoj? Evo, reći ću ti - da je Italija u pitanju, to bi bio Milan. Ti?

Filip: Juventus ili Milan. A za koji klub moj brat nikada ne bi igrao, a da nije iz Srbije?

Lazar: River Plata! Stvarno su mi totalno nesimpatičan klub. A samo ću dodati da mnogo volim Boku juniors. Ti?

Filip: Pa to je lako...Olimpijakos! Zna se zbog čega.

Dva veoma kulturna momka su završila druženje u ulozi novinara, a uskoro će i deliti teren... Ukoliko se Filip dokaže tokom boravka na Pohorju, možda i nekoliko narednih sezona budu uzdanice šampiona Srbije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia Lumia 920
Novi post da bi bilo preglednije.

3-2 67' Saša Ilić !

Partizan: Petrović (Živković od 46′), Miljković, Savić, Stanković, Lazevski, Smiljanić (kap.), Brašanac (Aškovski od 61′), Jojić, Knežević (Pauljevič od 61′), Babić (Vukić od 61′), Marković Filip (Ilić od 61′).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
HTC One M8
84. min – 2:4 fenomenalan gol Aškovskog šutem sa 20-ak metara polulevo, lopta je uletela pod prečku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia Lumia 920
Kraj 4-2  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
HTC One M8
Rezultat je dobar, e pitanje je kakva je igra bila. Ovo je bila vecinom druga postava, tako da verujem da su Vermez i Tumba zadovoljni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia Lumia 920
Mi smo izgleda bar 30 minuta igrali bez špica.

Bez Ivanova, Ostojića, Markeca, Stefana Šćepovića, Tomića, Babovića, Volkova, Lovrea, Aksentijevića i ove dvojice što su sa reprezentacijom, Stojkovića, onda Pauljević igrao 30ak minuta....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Mi smo izgleda bar 30 minuta igrali bez špica.

Zabraniti Vermezu da gleda EP.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Milko Djurovski obisao danas Vermeza saigraca iz Partizana. Inace Vermezu danas 49 rodjendan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 797 798 800 801 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.