Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 767 768 770 771 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 859290 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ko sto sam i najavio (  Smile ) uskoro ce vas pojacati Knezevic iz Borca.

Fino radi prelazni rok Partizan, za sada niste doveli nijednog kanta igraca, mada videcemo sta ce da pokaze taj Zabija.
Lovre je bio jako dobar igrac ranije, sad dugo nije igrao, pitanje je koliko ce uspeti da se brzo vrati u formu i na sta lici u ovim godinama, ali onaj Lovre iz Groiningena je bio super igrac, i bice vam dobro pojacanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Stefan Savić potpisao ugovor s Partizanom

Osamnaestogodišnji Stefan Savić potpisao je prvi profesionalni ugovor na četiri godine s Partizanom.

On je još jedan iz zlatne generacije pulena trenera Zvonka Popovića iz koje su u prvom timu već Nikola Ninković i Lazar Marković.

U Partizan je stigao u zimu 2009. iz čačanskog Borca, gde je igrao zajedno sa Markovićem.

Savić igra na mestu levog štopera, a po rečima trenera Popovića odlikuju ga čvrstina, odličan skok i brzina.

"Srećan sam što ću biti u šampionskom timu zajedno sa Džigijem i Markecom i, nadam se, da ću radom i odnosom zaslužiti mesto prvotimca. Zahvaljujem se treneru Popoviću, koji nas je naučio mnogim fudbalskim tajnama i pripremio za ono što nas očekuje u prvom timu. Od ovog trenutka, sve je na meni", rekao je Savić.

Блиц
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svi smo mi melem za drzavni budzet.

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
ja cuo da je mali ganci, a i lici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
какве везе има
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia 6630
Reprezentativac Severne Koreje ponuđen Partizanu

Mnogi menadžeri ovih dana obilaze Humsku i nude svoje igrače. U moru takvih našao se i stručnjak za azijsko tržište Fahrija Šekularac. Nekadašnji bokser, koji je zaslužan za mnoge karijere ovdašnjih igrača, pre svega u Južnoj Koreji, imao je sastanak sa čelnicima Partizana.

Šekularac je šampionu Srbije doneo video materijal Jonga Il Gvana. U pitanju je napadač kluba Rimjongsua iz Severne Koreje.

Najbolji mladi fudbaler Azije u 2010. godini odigrao je 10 utakmica za nacionalni tim Severne Koreje. Upravo je on golom učestvovao u osvajanju naslova šampiona Čelendž kupa Azije, u pobedi protiv Turkmenistana (2:1), na meču odigranom u Nepalu pre tri meseca.

- Brz je, ume sa loptom i bio bi pun pogodak za crno-bele kada bi ga angažovali - rekao je Šekularac.

Inače, Partizan još uvek čeka dolazak prvog stranca za narednu sezonu Mohameda Zabije, koji se očekuje pre 11. juna i prozivke, dok su aktivni i pregovori sa odbrambenim igračem Liteksa Nikolajem Bodurovim. Kada je reč o pojačanjima, samo formalnosti dele još Gorana Lovrea od zvaničnog potpisa ugovora na tri godine.

www.sportal.rs
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia N73
Jasta jedva ceka Djuric da ulozi pare u njega
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Већ је уложио у Пауљевића, сад је на реду Бугарин, па Кнежевић... идемо редом, није још ни почо рок Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia N73
Bugarin je valjda otpao nemamo 100 000 vise da damo.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ал се зато помиње Шулер. Ако њега доведу биће више него феноменално... мада ми то делује малкице нереално... ал ко зна.

Добра ствар је што би дошо као слободан играч.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2012, 18:02:55 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Шулер?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 767 768 770 771 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.