Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 747 748 750 751 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 865149 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia N73
@Milance

Nije da nije proble sto je on menadzer ali on se direktno mesa u sastavljanje tima i prodaju igraca.Moze da radi sta hoce jer je u talu sa Djuricem i kompanijom.Svako ko se suprostavi biva otjeran.Igrace prodaje u vecini slucajeva bez ikakvih konsultacija sa sportskim sektorom i sve drzi u tajnosti.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Optužen za napad na Markeca: Đurić i Grubor me ovlastili da uđem na teren

Citat
Navijač Partizana, Milan Šepa, koji je jedan od dvojice optuženih za fizički napad na Lazara Markovića posle utakmice sa Slobodom, negirao je navode optužbe.

Na jučerašnjem pretresu, prenosi Sportski žurnal, on je istakao da niti se verbalno sukobio sa Zvonimirom Vukićem, niti je izazvao nasilje.

- Samo sam ga podsetio na to šta su nam rekli veče pred utakmicu. On je uljudno odgovorio "znam, znam... biće bolje" i na tome se završilo - rekao je na sudu Šepa, koji je presednik navijačkog udrženja "Južni front".

Tužilac je pitao Šepu da pojasni svoj status u Partizanu.

- Ovašćen sam od strane predsednika Đurića i generalnog sekretara Darka Grubora da pristupim svim delovima stadiona, službenim prostorijama i u tom smislu, kao čovek od uticaja, sprečavam eventualne sukobe navijača. To sam i činio na pomenutoj utakmici, kad su navijači preskočili ogradu - dodao je Šepa.

Na jučerašnjem pretresu u svojstvu svedoka nisu se pojavili Babović, Tomić, Vukić i Smiljanić, pa je sudija zapretio njihovim privođenjem za junski pretres.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Je l' se secate kako je bilo kod Zeke&Bjeke?
Kako je u nasoj reprezentaciji?

Mislim, otkrili ste toplu vodu. Menadzeri ce uvek biti tu i uvek ce insistirati na igracima. I sta sad tu Djura moze?
Vermez moze.
Kao sto sam rekao ako su Rnic i Miljkovic videli klupu, ako je Ninkovic krenuo da igra... i to sve kod Granta... onda valjda i Vermez moze isto to da uradi.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2012, 17:24:54 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Dobro, šta je onda po tebi problem? Vermez može da stavi koga hoće u tim, ali je ipak odlučio posle samo desetak dana na klupi da izmišlja i pravi probleme u klubu  Smile  zašto ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ne, nego novinari.
Gde je Vermez to rekao i za koji medij je izjavio?!
Mnogi mediji pljuju Djuru bez objektivnog razloga.
Ako Vermez ili Tumba hoce, mogu da sazovu konf. za stampu i izjave koji su to igraci koje moraju da puste da igraju, ali naravno, to se nikad nece desiti.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
zašto ?

Zato sto ga Bogi placa jer ce tako da otera Djuru pa ce posle Scepovic da progura drugog klinca a mlekara ce nam bude sponzor i Bogi ce tako da dodje do JAT-a pre nego sto ga kupe venzemaljci i Miskovic sagradi soping mol "Marakana" gde ce Kiki Lesendric moci da kupuje stvarcice za Papu i ostalu masoniju.

Koji bre problemi, rek'o covek "ja sastavljam tim, cao zdravo"... Zurnal napise problemi, ovde se dize frka k'o da smo, ne daj Boze, od Samroka opet ispali. Sve od trenera zavisi. Granta je boleo djoka za menadzere. Stanoje je tim  Liam sporta samo dopunjavao igracima Partizana (stranci i poneki domaci na cijoj poziciji nemamo Faljijevog pulena).

Tole mora duvede pravilo 4 stranca i 4 Faljijeva u 18.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Nokia E72
Тако је бре Тумбо и Вермезе!!!

Терај менаџере, нарочито шиптарски измет, даће Бог да ускоро нема ниједног играча у Партизану и српском фудбалу уопште, па нек продаје Бехрамија и Шакирија да финансира Тачијев режим.

Крв вам јебем
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
Тако је бре Тумбо и Вермезе!!!

Терај менаџере, нарочито шиптарски измет, даће Бог да ускоро нема ниједног играча у Партизану и српском фудбалу уопште, па нек продаје Бехрамија и Шакирија да финансира Тачијев режим.

Крв вам јебем
Potpisujem. Ako neko ima onaj tekst o ramadaniju neka okači, znate na koji mislim, onaj o njemu i njegovoj ulozi u finansiranju arnautskog fundamentalizma
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
HTC One M8
Jel sad ovo znaci da je Stanoje takodje ucestvovao u finansiranju siptarskih picki, jer je forsirao siptarove igrace? Smile

Kako sam se sad razocarao... Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2012, 19:52:18 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
zapravo to je priča vezana za tog čoveka i fk vardar valjda. U svakom slučaju o makedoniji se radi, ne o nama.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 747 748 750 751 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.