Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 696 697 699 700 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 866348 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Sta ignorisem ? Nebuloze ? Manga, Ninkovic, Sasa Markovic i Aksentijevic su igrali priblizno isto i kod jednog i kod drugog... Ostojic kod Stanoja nije debitovao, Grant je skroz skenjao Lazara... plus Stanoje nije imao tokom jeseni +10 i ''idealnu priliku za isprobavanje mladih''...

Zvezda oterala Granta, Đurić iznenađen odlukom Izraelca!

Citat
- Kada je Grant dolazio u Partizan on ništa nije znao o podelama u klubu, sukobima među navijačima. Jasno mu je bilo da neke stvari nisu baš potaman, ali mu je smena Stanojevića objašnjena problemima koje je izazvao bivši trener. Već na prvoj utakmici je shvatio da slika u Humskoj nije onakva kakvu je zamišljao. Posebno su ga čudile dve odvojene navijačke grupe koje su potpuno različite i jedino im je zajedničko što navijaju za isti tim - kaže naš izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Брао Кинге за ово около стагнације.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
kod Stanoja nisi mogao da vidis promene u timu. Stalno isti igraci, stalno ista postavka istih na terenu. Bilo je utakmica u kojima ni on nije vrsio sve tri izmene jer nem akoga da uvede, i on je menjao Diaru za Lolu da cuva rezultat.

... i tako zabelezio 13 uzastopnih pobeda i pobegao prvom pratiocu 10 bodova...

Grant je bar pokusavao, menjao, tumbao. Gurnuo Ostojica, probao Mangu, Babovicu promenio nekoliko pozicija, konacno dao Aksentu da igra, probao ga i na krilu, sklonio pajdomana Rnica.

... i tako osvojio manje bodova od raspale zvezde, izgubio 3 (tri) puta od iste za mesec dana i izgubio trofej u Kupu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ма разумемо се ми прилично. Не кажем ништа супротно. Не идеализујем ни једног тренера нити играча сем Дуљаја и Петровића. То су неки моји субјективни разлози што јавно и отворено признајем. Не замајавам се задњих пар година уопште цифрама и трансферима, жалим само пропуштено. Јер сматрам да имамо за чим да жалимо. Али што се тиче господина Станојевића сматрам да је начин на који је радио и понашао се према свима, почевши од играча, навијача, симпатизера, па до црвене звезде и осталих ривала достојан нашег клуба. А мени није занемарљив ни моменат да је одавно научио шта значи Партизан. Мислим на играчке дане. Ја не заборављам његово обећање да "ћемо за три године бити учесник лиге шампиона", да тражи толико времена кад је постављен за шефа. А онда су дошле утакмице са звездом.. И добри резултати.

Сад ме не враћајте на Шамрок јер сам још тада рекао да сви имају моралну обавезу да поднесу неопозиве оставке. Целокупно особље ФК Партизан. Кад то нису урадили, и кад је кренуо циркус у нашем клубу ја се јасно сврставам на Станојевићеву страну. Иако знам да није ни фер ни господски ни као што изгледа, једноставно ови други су много смрдљивији, и много мање заслужни за моју срећу и радост коју је доносио Партизан претходних година. Увале ти врућ кромпир па га ти окрећи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Teska nas buducnost ceka

Smile значи ово каже сваки други навијач Партизана у просеку. Шта вам је бре? Каква тешка будућност? Тако се причало и ранијих година па се доказало потпуно супротно (што сам доста пута помињао). Надам се да ће играчи који буду добили шансу демантовати тих 50% (вероватно и више) навијача. Демантују их све ове године па што не би било и следеће и оне тамо и за 10 и 15.
5 пута заредом смо први у земљи, сваке године се играло лигашко евро такмичење (не рачунајући ову сезону)... шта ви више хоћете од овог Партизана? Да будемо стални учесници ЛШ? Е па синови, много хоћете. Много.
(очекујем противнапад са АПОЕЛ-ом и како они могу до 1/4 финала а не ми).
Кад буде почело да се улаже у наш фудбал, кад се у прелазном року буде у просеку трошило по бар 6 милиона, кад просек плате играча буде био 300к евра, када у екипи будемо имали репрезентативце... тад можете очекивати оно што данас није могуће.

Много браћо хоћете, много. И слажем се са Кингом да је Грант лагано могао да доведе заједно са Захавијем бар 2 квалитетна играча. Ал видо човек де је дошо и бежи... што је и логичан потез.

Citat
Grant je skroz skenjao Lazara

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Citat
i tako zabelezio 13 uzastopnih pobeda i pobegao prvom pratiocu 10 bodova.

Грант забележио само 10... није успео да га стигне, јебига. А побегао је првом пратиоцу... да... због киксева пратиоца... којих је било мање у овом делу.

Citat
i tako osvojio manje bodova od raspale zvezde, izgubio 3 (tri) puta od iste za mesec dana i izgubio trofej u Kupu.

Значи ти хоћеш и да се гурају деца и да се побеђује? Ја не могу да верујем какве постове све читам од овог човека.

Citat
Manga, Ninkovic, Sasa Markovic i Aksentijevic su igrali priblizno isto i kod jednog i kod drugog

Јел ти нас зајебаваш овде?
« Poslednja izmena: 13. Maj 2012, 23:25:44 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
И још једном да се оградим од потенцијалних напада за стагнирање. Стагнирамо наравно дуже време. Прилику за пробој смо имали 2003. а поготово око Артмедије. Онда задњих 5 година наравно. Али ми остајемо МИ. Сами себи највећи проблем.

Како год боље не заслужујемо кад се сагледа колективна слика.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
HTC One M8
Брао Кинге за ово около стагнације.

Sta cu, kad je tako.

Kad pogledam unazad, tamo do Njukasla i vidim od koga smo sve ispadali, pa od koga smo sve gubili u grupama, narocito LE, muka mi bude. A, nije da nismo mogli pobedjivati i igrati vise puta LS i LE. Mogli smo, itekako. Da se radilo dobro. Da su uprave bile normalne i da je struka bila kakva treba. Niko od njih nije dao dovoljno sebe za uspeh Partizana. Niti su uprave pribavljale i ulagale kvalitetno novac, niti je struka davala sve od sebe da od toga sto ima izvuce najbolje i napravi nesto.

Iskreno, bice mi krivo ako Grant ode, ocekivao sam da ce napraviti nesto. Gubili su i mnogi pre njega derbije od Zvezde, pa nisu sutirani toliko. Ali dobro, nadam se da ce sledeci trener, koja god uprava da ga dovede, napraviti nesto, mada cisto sumnjam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Sta ignorisem ? Nebuloze ? Manga, Ninkovic, Sasa Markovic i Aksentijevic su igrali priblizno isto i kod jednog i kod drugog... Ostojic kod Stanoja nije debitovao, Grant je skroz skenjao Lazara... plus Stanoje nije imao tokom jeseni +10 i ''idealnu priliku za isprobavanje mladih''...

Kako napamet kenjas da to nije normalno. Gde Ninkovic igrao kad bolestan decko bio? Manga imao 23 minuta na 5-6 utakmica. Sasa Markovic nesto preko 30 na isto tako 5-6 meceva. Aksent ove polusezone samo jednom ili dva puta nije bio starter. Ako izuzmem ona prva dva kola. Jebiga tol'ko je treneru bilo dovoljno da vidi Miljkonove kvalitete.

Grant skenjao Lazara? Dva lagana brzaka ne mogu da igraju i morace da se odluci za jednog spica. To sam rekao odmah posle Scepine povrede. Tako je i bilo. Diara je davao golove, ovaj je promasivao sa pet metara ceo gol.  Jedan je morao na klupu. Pa ti sad proceni koga treba zakucati za istu.

Ма разумемо се ми прилично. Не кажем ништа супротно. Не идеализујем ни једног тренера нити играча сем Дуљаја и Петровића. То су неки моји субјективни разлози што јавно и отворено признајем. Не замајавам се задњих пар година уопште цифрама и трансферима, жалим само пропуштено. Јер сматрам да имамо за чим да жалимо. Али што се тиче господина Станојевића сматрам да је начин на који је радио и понашао се према свима, почевши од играча, навијача, симпатизера, па до црвене звезде и осталих ривала достојан нашег клуба. А мени није занемарљив ни моменат да је одавно научио шта значи Партизан. Мислим на играчке дане. Ја не заборављам његово обећање да "ћемо за три године бити учесник лиге шампиона", да тражи толико времена кад је постављен за шефа. А онда су дошле утакмице са звездом.. И добри резултати.

Сад ме не враћајте на Шамрок јер сам још тада рекао да сви имају моралну обавезу да поднесу неопозиве оставке. Целокупно особље ФК Партизан. Кад то нису урадили, и кад је кренуо циркус у нашем клубу ја се јасно сврставам на Станојевићеву страну. Иако знам да није ни фер ни господски ни као што изгледа, једноставно ови други су много смрдљивији, и много мање заслужни за моју срећу и радост коју је доносио Партизан претходних година. Увале ти врућ кромпир па га ти окрећи.

Sve je to super. Stanoje se ponasao kao gospodin. Pobedjivao je, nije mu bilo tesko da iz pobede izadje kao gospodin. Moram da se vratim na Samrok, ne zbog poraza kao poraza, jebiga, desava se da izgubis od slabijeg. Nebitno je. Kod nas nije imao ekipu koja je mogla da ga pobedi. Posle tog poraza on je pricao o Ligi Sampiona sa 30.000 evra. Nije izasao da kaze "ljudi zasrali smo, jebiga, izvinite". A kad sam kod tih 30.000 evra. Da li se seca neko ko je u tom prelaznom roku napustio Partizan? Sad ozbiljno pitam.

Jesu druze smrdljivi da ni Dunav ni Sava ne mogu da ih operu ali je znao u sta se upusta. Igrao je u tom PArtizanu sto godina. Zna se ko drzi igrace, zna se ko mora da igra, zna se ko mora da se dovede ako da se proda. Udario je na vetrenjace i pao. Zar stvarno mislis da ce kod Bogija da bude sve transparentno? Da ce da ti kaze za koliko je ko otisao gde i kolika je plata Moreiri?

Brale cigani ovde kod mene pevaju Olimpijakosove pesme i slave titulu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Gubili su i mnogi pre njega derbije od Zvezde, pa nisu sutirani toliko.

Чекај бре, па ти још не схваташ зашто га пљују?

Citat
nadam se da ce sledeci trener, koja god uprava da ga dovede

Ако га доведе Боги ЈАТ онда неће биде проблема... ако га доведе такси мајстор онда ће биде издајник српског рода.

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ако бих смео да се умешам... Smile
Јебига свиђа ми се тема Smile

Прво не бих се сложио са Црњом да не може боље. Moже кад се не би крало.

Ја сам претпрошлу јесен мислио да ћете да одлепршате а ми да замремо са дуговима и кумовима. Играли сте ЛШ, много вам се пара слило у касу и од продаје играча и од Европе и имали сте све предуслове да направите чисту и здраву фин. ситуацију и да се дате у прављење тима за Европу. Међутим доводе се матори бивши играчи који не могу да трче целу утакмицу. Мисим то је смехотрес. За нашу лигу то може ал дећеш ти са Флашом пред неки ПСВ..

И ајде са том екипом која је играла ЛШ ви уђете у пролећни део и ту вас жестоко уздрма Звезда са онако распалим тимом али са новим тренером који је увео некакав нови додуше неконстантан смисао у игру и једног играча који је бар мало знао са лоптом. Начи једна промена и тим који је игро ЛШ је у проблемима.

Ал ајде нема везе, иде прелазни рок појачаће се Партизан сигурно за Европу. Кадоно оде најбољи дефанзивац, оде Мо, а дође неки што га Звезда скаутовала и на његову препоруку један рањеник. И Рнић боктејебо. И наравно деси се Шамрок.

Начи уместо да се појача екипа, да се уместо слабих тачака доведу озбиљни играчи и Европа нападне са јачим тимом него лане ради се катастрофалан посао. Пара нема а доводе се кршеви. Шамрок.

Ето усрасте ствар до даске. Онда вас Звезда лепо пушта да збришете јер су јој се вукли репови из прошлости па је и атмосфера отишла у курац. Зато сте нас онако лагано отресли на Мари.
Ал ео сад отерасмо којекаву багру и доведосмо неке младиће одавде оданде и опет проблеми. Највеће сте бре паре у Гранта уложили.

1. лоповска управа
2. неспособни Крстајић
3. недостатак струке која ће да смисли бар неки краткорочни план развоја екипе и циљева у будућности
Ове ствари вас јебу само тако. Ајде Крлета сте се решили, ал са ове 2 ствари нема вама напретка.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 696 697 699 700 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.