Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 666 667 669 670 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 901642 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung 111111
Jedno od pitanja novinara na konferenciji bilo je da li mu je ovo možda i poslednji derbi na klupi prvaka Srbije.

- Ne razumem!

Hoćete li ostati u Partizanu i posle trećeg uzastopnog poraza.

- Ne razumem (smeh).

Da li ćete podneti ostavku?

- Ne razumem!

Jeste li svesni da ste posle toga što ste postali legenda Milvola, sada i legenda Crvene zvezde?

- Ne razumem pitanje - pravio se Englez Grant.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
(hram jbt  Smile)

Ово си, наравно, морао да додаш Smile то и јесте храм фудбала, цела Србија га тако зове (бар ови старији љубитељи фудбала)... исто као што је и Дворана спортова храм кошарке. Ал не желим да улазим у те идиотске приче.

Хвала на ироничним честиткама.

А само се ви спрдајте са Грантом... он узе титулу за 6 месеци проведених у Партизану док плавушан неће узети док је жив Smile

grant uzeo titulu ???
On je uzeo titulu,samo zato sto mu je Stanojevic ostavio + 10

Дал је само зато или не видећемо на крају сезоне. За сада је у минусу за један поен.

А иначе, наш тренер је имао шта да каже и на ту тему Smile

- Uvek je moja krivica kada izgubimo. Svestan sam toga i ja sam uvek odgovoran - rekao je Grant i dodao:

- Ponosan sam na igrače zbog načina na koji su uzeli titulu ove godine, ali sam i razočaran mečom. I na ovoj utakmici protiv dobrog tima, bez mnogo igrača iz prvog dela sezone, bili smo bolji, stvarali šanse, a oni dali lep pogodak iz jedine prilike u drugom delu meča. Poštujem Aleksandra Stanojevića koji mi je napravio 10 bodova prednosti i lakši zadatak. Ipak, imali smo dosta problema sa povredama ovog proleća. Nemamo Šćepovića, a sada više ni Zvonimira Vukića. Ovo je bio meč za prestiž, u kojem smo pokušali da pobedimo, međutim, nismo uspeli - zaključio je Grant.

Више је него коректан Аврам и прихвата кривицу за поразе у дербијима исто као што признаје да му је Станоје направио лакши задатак. Ал ајде да га пљујемо, иако ће против Металца подићи пехар намењен шампиону државе Smile

Едит: а видим јасикаси се поноси провокаторским питањем говеда и срамоте новинарског посла какав је Стојадиновић Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2012, 02:42:12 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung 111111
mnogo je zajeban..cim moze da dobije metalac/borac kurac palac..svaku mu dala

Prosinecki ga kara kako hoce. 5 : 0

A sad ti mozes da dizes granta do nebesa,petarda je petarda

« Poslednja izmena: 06. Maj 2012, 02:44:26 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat
Ово си, наравно, морао да додаш то и јесте храм фудбала, цела Србија га тако зове (бар ови старији љубитељи фудбала)...

Smile

Ej....cela Srbija ga tako zove....stariji ljubitelji fudbala  Smile Smile

Stvarno nemoj da se ljutis sto si mi smesan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Ово си, наравно, морао да додаш то и јесте храм фудбала, цела Србија га тако зове (бар ови старији љубитељи фудбала)...

Smile

Класичан цигански аргумент ала миксолино Smile

mnogo je zajeban..cim moze da dobije metalac/borac kurac palac..svaku mu dala

Prosinecki ga kara kako hoce. 5 : 0

A sad ti mozes da dizes granta do nebesa,petarda je petarda

Не дижем ја никога у небеса, само човеку дајем подршку. Нисам ја од оних који, после мало проблема који се појаве, одмах критикује и пљује говорећи како дотични не зна ништа, иако је исти 30 година са успехом у овом послу. Као што рекох, прави испит тек предстоји. Сви смо знали да је 2. део сезоне само формалност. Човек практично није ни започео оно због чега је дошао (а то је покушај да нас уведе у групну фазу неког од евро такмичења). Наравно, одмах се заборављају проблеми које је имао са повредама.

А и ја се расправљам око Гранта... кад се зна зашто се исти пљује још од ономад кад је слетео у Београд Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat

Smile

Pa sta hoces, da ti dokazem da ga cela Srbija ne zove hramom? Smile 
Na neke gluposti nema potrebe odgovarati argumentima, jednostavno im se smejes...

Jbt o cemu i sa kime ja pricam...aj zdrao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung 111111
Ja ga pljujem jos od kako je dosao.
Covek koji gubi od tima iznad proseka..od seljobadije,nikad ne moze da ima moju podrsku.Zvao se on grant  ili tadic ili stanojevic ili peric ili miric ili gavric ili dzonson ili abudabi ili dzek ili mateus ili mihajlovic.

On je pokazao osnovno ne znanje,i to nema veze sa Stanojevicem sa kojim ga ti poredis.Covek gubi pa gubi.To je realnost.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat

Smile

Pa sta hoces, da ti dokazem da ga cela Srbija ne zove hramom? Smile 
Na neke gluposti nema potrebe odgovarati argumentima, jednostavno im se smejes...

Jbt o cemu i sa kime ja pricam...aj zdrao.

Јебига, ја ти кажем како јесте... и покушавам цивилизовано да објасним и да направим паралелу са Халом спортова... ал разлику између нас и вас си показао, прво провокацијом, а после и аргументима Smile

Право збориш, ниси баш релевантан да се уплићеш са мном у причу око овог спорта. Држи се ти боље Петра Поповића Smile

Ja ga pljujem jos od kako je dosao.
Covek koji gubi od tima iznad proseka..od seljobadije,nikad ne moze da ima moju podrsku.Zvao se on grant  ili tadic ili stanojevic ili peric ili miric ili gavric ili dzonson ili abudabi ili dzek ili mateus ili mihajlovic.

On je pokazao osnovno ne znanje,i to nema veze sa Stanojevicem sa kojim ga ti poredis.Covek gubi pa gubi.To je realnost.

О томе ти причам. Пљујеш га још од како је дошао. Дакле, још пре него што је отишао у Пазар. А сети се да је исти тај Ђурић, због којег пљујеш колатералну штету, поставио и Станојевића на клупу.

Од сељобадије, кажеш? Па сад... не знам како да дефинишем биртијаше Даблинске... ваљда су то ти рагаци о којима причаш.

И не поредим ја Гранта са Станојевићем, исто као што нисам поредио ни Лоа са Мекејлебом. Боли мене уво за овог без образа. Исто тако, небитно ми је ко је тренер док исти прави резултате. Грант иде ка новој Партизановој титули и то ми је једино битно у овом тренутку.

Ја не могу некоме да мењам мишљење, ал бар сачекајте да човек почне оно због чега је и плаћен, па онда пљујте до миле воље ако буде било разлога за то. Сачекајте да човек скоцка свој тим, да се захвали некима које не би волео да види у тиму и доведе играче са којима би волео да ради.
Једно полувреме није цела утакмица.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2012, 03:15:32 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ал ајде да га пљујемо, иако ће против Металца подићи пехар намењен шампиону државе Smile

Podićiće pehar koji mu je drugi osvojio...

Нисам ја од оних који, после мало проблема који се појаве, одмах критикује и пљује говорећи како дотични не зна ништа,

... osim što Šamrok ne vadim iz usta...

иако је исти 30 година са успехом у овом послу.

Veliki uspeh izbaciti dva kluba iz prve lige, biti legenda svih vecitih rivala po belom svetu  Smile

А сети се да је исти тај Ђурић, због којег пљујеш колатералну штету, поставио и Станојевића на клупу.

Smile  Smile

Сачекајте да човек скоцка свој тим, да се захвали некима које не би волео да види у тиму и доведе играче са којима би волео да ради.

Smile Smile Smile  Pa to je isto hteo i Stanoje pa vidimo kako je prošao zbog toga... koji svoj tim, prvog kog je doveo na probu oterase cim je dao gol, Falji Ramadani će njemu to da završi, on pregovara i u ime kluba i u ime igrača, nema sta prevaGrant da se muči i da lupa glavu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Није ми јасно што кукате на Гранта кад сте у сва 3 дербија били бољи.

Мислим оно.. у фудбалу некад и бољи изгуби. Чак и трипут заредом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 666 667 669 670 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.