Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 448 449 451 452 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 866729 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung 
Браво Ђурићу, браво Авраме. Smile Smile Smile

Која катастрофа

Momentuuuuuuuum  Smile

То ти кажем матори, реално Роби сад слави уз шампањац и Томпсона, сутра на тренингу сви изгасирани, и серија победа се наставља...

Рокох ја, моментум ис овервелимнг Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson W800i
Verovatno nije doneo premiju agentima  Smile
Previse se ti drugar lozis na te stvari.Previse.
Sitne su ribe na tribinama za ove iz uprave.
Opet kazem-navijajte za Partizan.
Situacija nije takva-kakva je samo zbog "agenata".Svi snose odgovornost,bar svi koji su se opredelili za jednu od te 2 strane.Pogotovo oni sto javno laprdaju redovno.A ti to radis.Sta ce ti to?Navijaj bre za Partizan,i neka primarna stvar bude-Partizan.
« Poslednja izmena: 11. Mar 2012, 00:27:37 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Ово може бити велики проблем за вас...
Citat
...kome je, inače, prema našim saznanjima vrlo teško pala nemila scena u kojoj se našao.
Њима савршен изговор за продају.

Док сам чито вест иста ствар ми пала на памет.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
ali setite se kako smo igrali pre dobre serije.

Dobro podsećanje iako smo o tome već diskutoovali nekoliko puta ovde.

Sad nam se eto vratilo za sve te utakmice što smo nezasluženo dobijali u prvom delu prvenstva.
Evo, ako ima neko objektivan pa da kaže da li je bila bolja utakmica Partizan-Sloboda ili Zvezda-Spartak. Ili bolje rečeno ko je više zaslužio pobedu mi večeras ili oni prošle nedelje? Znači na stranu rezultat, pričamo o fudbalskoj igri.
Jebi ga, kiksira se, uvek se to dešava, nismo imali sreće u ova 2 uvodna meča i to je to. Nismo mi Real pa da pobeđujemo sve utakmice. Setite se prošle sezone, od gotovog smo došli u situaciju da nam od derbija zavisi prvo mesto...
Dakle zaključak je da igra večeras a pogotovu prošle nedelje nije bila ništa gora od mnogih koje smo odigrali jesenas, samo što nekad imaš sreće a nekad ne...

Slicnog sam razmisljanja, iako je malo falilo veceras da se slogiram koliko sam se iznervirao. Mislim da ni posle Samroka nisam bio ovako besan. Prosto mi je neshvatljivo da nismo pobedili, jebote oni nisu presli centar, ali bukvalno! Nadam se da ce biti bolje, tj. da ce krenuti rezultati, sledecih par utakmica je jako bitno...na primer, da mi neko ponudi da na Karaburmi dobijemo u sredu, a u kupu izgubimo u rupi prvu, odmah bih prihvatio...

Idemo dalje, bez mnogo kukanja, mora se podici ekipa nekako. A, ovo za Markeca je velika sramota ako se stvarno desilo. Smejao sam se ciganima sto im samaraju sve redom po klubu, kad ono... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.78
mob
Nokia 5800 express mus
Verovatno nije doneo premiju agentima  Smile
Previse se ti drugar lozis na te stvari.Previse.
Sitne su ribe na tribinama za ove iz uprave.
Opet kazem-navijajte za Partizan.
Situacija nije takva-kakva je samo zbog "agenata".Svi snose odgovornost,bar svi koji su se opredelili za jednu od te 2 strane.Pogotovo oni sto javno laprdaju redovno.A ti to radis.Sta ce ti to?Navijaj bre za Partizan,i neka primarna stvar bude-Partizan.

Brate,gde sam ja napisao da nisam za Partizan? Da me znas licno shvatio bi,ovako preko neta stice se los utisak.
Zna se zasto su oni sisli na stazu,ti isti mogu da ih vode sa sobom,i da naprave mesta deci iz nase skole,a ne svojim koji "moraju igrati".
Koje bre sitne ribe? Kad bi ti znao pola stvari koje ja znam,a nisam cuo preko fb-a,nego NAZALOST,iz licnog iskustva doziveo,shvatio bi ranije sve.Mogao bih da sednem i napisem sve sto znam,trebala bi mi sat-dva,a to nije poenta.I kazes navijaj za Partizan,pa ja idem na Istok,idem sa ovima,a sta mislis zasto? Da bih duvao? Da bi uzeli tribinu?
Samo vi takvi dajte legitimitet saci jada koja unistava sve,ne tribinu,nego FK,a zapitaj se kad krenes da pevas sa juga Uprava napolje dal smes sa sigurnoscu da krenes,i zasto se isti nerviraju kad im tribina peva sa nama,pa moraju da iskale bes na nekome.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson W800i
Nisam prozivao danas Partizan,ni igrace,ni upravu.Ne moze mene niko da natera i da mi naredi da pevam ono sto necu i ono u sta ne verujem.
Djuru Plasticnog ne podrzavam od prvog dana,ali kada sam to pricao ljudima,i kada sam kenjao o Alkatrazu nekima,bilo je-ti si lud.
A sad ti isti se busaju u zabranjene.Dovoljno mi je to sto su mi neki ljudi iz zabranjenih upravo rekli da je i to sve kurac,i da tu vreme samo 2 ekipe.
Znam i ja stvari koje nisu vezane za forum u zabranjenima,kao i o alkatrazima,i jedni i drugi su sljam.A sto je najgore,prozivaju se neki ljudi koji su ponajmanje to,al' 'ajde.
Kazem ti,ako nemas vec korist od toga,i ako nisi neko mudo u zabranjenima,ne mlati praznu slamu.Ne kazem ja da ti ne navijas za Partizan,ali decko,odajes utisak kao da si klinja nalozen na pobunu zabranjenih.Ja licno mislim da ti to nisi,ali brate,preterujes.Bukvalno svaki los potez tih "agenata" slavite.Optuzujete za oruzja...a zveketaju nozevi nekima,no,nema veze...
« Poslednja izmena: 11. Mar 2012, 01:03:34 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
Јебо вас аврам све редом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Он влада фудбалом.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson W800i
Јебо вас аврам све редом.
Ma k'o da je samo on kriv.Koji su ga kurac i dovodili u ovaj nas banana tim.
Jesa je navikao da ima dobre igrace,a ne da se snalazi sa onim sto mu gurnu,i to je to.
Ako sad ne izgubimo titulu,necemo nikad.
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Kad ste vec poceli o Zabranjenima i Alkatrazu, neka mi neko ko je u "pravoj prici" kaze kad planiraju da uzmu tribinu? Evo proslo godinu i po dana, a "agenti" i dalje na jugu i uopste se ne brinu. Da li se ikada u istoriji desilo da neka grupa preuzima tribinu toliko dugo? Ako nemate snage da skinete ove, priznajte to lepo, rasformirajte se i svi lepo kuci. Ili ste mozda videli novu sansu, da ako dodje Bogicevic umesto Djure, vi se slizete sa njim, pa vas on mozda i pusti na jug, a "agenti" postanu "zabranjeni"! Smile A, ima jos jedna opcija, kad svi "agenti" zavrse u zatvoru ili se zasite navijanja i tribine, onda cete vi uleteti kao heroji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 448 449 451 452 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.