Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 401 402 404 405 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 858767 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia Lumia 920
Opet se prisvajaju uspesi i titule, i prica o profitu, kao da nije napravljen iskljucivo prodajom igraca za dobre pare sve zbog tih rezultata. To je jedino cime moze da se "pohvali" sadasnja uprava (kao da je jedina zasluzna), i cime jos, ajde?...
Neuspeh u Evropi je krivica iskljucivo bivseg trenera i SD, naravno. To sto je do sad trebalo da postanemo stabilan i ozbiljan klub u Evropi, kad vec obrcemo tolike pare, to nema veze.
Sto je trebalo bar nesto da se izgradi, i to nema veze...
Sustina je da "ne mora da se osvoji titula", i da navijaci treba da se ugledaju na Delije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia N73
Meni i dalje nije jasno kako neko moze njih da podrzava,ovako javno ruganje navijacima i svim ljudima koji su zasluzni za uspjehe Partizana mogu samo obicne ispicuture kao sto su oni...Ne daje pare klubu u kojem je predsednik a daje mutavima,ne zanima me da je 10 eura on je njima dao te pare...Sad nas je kao cekao i sponzor da smo usli u LE i dao bi nam 1,8 milki ali posto nismo usli nije hteo da sklapa ugovor za sicu  Smile Smile...Zalosno je sta oni rade od kluba.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Evo Rasa Babic kaze kako Bogicevic ima nameru da prodaje mlade igrace... hvala ti sto nam otvori oci...

DV zahteva da se Statut izmeni tako da se poveca broj clanova potrebnih za sazivanje vanredne skupstine (prpa bato)... ne bi me cudilo da taj broj bude negde oko 70
« Poslednja izmena: 20. Feb 2012, 18:14:02 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia Lumia 920
Citat
Raša Babić, član UO Partizana, imao je poruku za budućeg protivkandidata Miroslava Bogićevića.

- Šta Bogićević misli? Da ćemo da spustimo da ne kažem šta, pa da on u martu završi i da juri 22 delegata. Nek on nešto uradi u Mačvi - poručio je Babić.

Al' si mu reko...  Smile

Ruzic:

Citat
Uplašio sam se kada sam čudo da neki koji se bave rudarstvom hoće da preuzmu klub. Mislio sam da je u pitanju Rinat Ahmetov. Ne treba ipak da diskreditujemo Bogićevića, iako je 1989. godine radio kao šalterski radnik u Penzijsko-invalidskom osiguranju.

Jadno...

Na sta lici ova skupstina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61

Jadno...

Na sta lici ova skupstina...

Lici na sve one devedestih u reziji SPS-a i JUL-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia Lumia 920
E, bukvalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
Ja sad stigoh kuci. Procitao sam one insajderske postove tamo. K'o sto sam i napisao juce.

Niste mi jasni ni malo. Uzdali ste se i i dalje se uzdate u ljude koji nisu smeli da se pojave na skupstini. Avioni, kamioni, mlekare i rukometni klubovi a kampanju vodimo preko Kurira. Da su se bar pojavili pa da ih neko shvati z ozbiljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Izgleda ce posle ove skupstine jos neke legende izgubiti taj status kod pojedinih navijaca... Smile

E, sad procitajte sta se sve pise o jednom Milutinu Soskicu na onom forumu tamo...sramota! Za sve ostale razumem, ali za jednog Soskica ne!

Do pre mesec dana, svi pricaju kako je Bjekovic jos uvek glavni u klubu i mnoge lose stvari i neuspehe vezuju za njega...i sad odjednom on postaje spasilac kluba i neko ko je revolucionar! I sad se jebe majka svima onima koji su danas protiv njega, a do pre mesec dana se psovala majka Bjeki! Smile

Grobari, otisli smo u kurac!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia E72
И ето, фамозна скупштина прође а само су Ђурићеви људи причали, и то причали шта су хтели. Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Izgleda ce posle ove skupstine jos neke legende izgubiti taj status kod pojedinih navijaca... Smile

E, sad procitajte sta se sve pise o jednom Milutinu Soskicu na onom forumu tamo...sramota! Za sve ostale razumem, ali za jednog Soskica ne!

Do pre mesec dana, svi pricaju kako je Bjekovic jos uvek glavni u klubu i mnoge lose stvari i neuspehe vezuju za njega...i sad odjednom on postaje spasilac kluba i neko ko je revolucionar! I sad se jebe majka svima onima koji su danas protiv njega, a do pre mesec dana se psovala majka Bjeki! Smile

Grobari, otisli smo u kurac!

Ој бре... који ти је... па не чине њих стотињак са форума гробаре... нити оних 300 са збора... ваљда си схватио да су они са форума тамо болесни... много болесни.

И ето, фамозна скупштина прође а само су Ђурићеви људи причали, и то причали шта су хтели. Smiley 1 Smile

А ко да прича кад друга страна није ни била? Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 401 402 404 405 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.