Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 346 347 349 350 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 865611 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Мислиш да зна? Саће Ђуру да ти помене.

едит

уу ипак није...
« Poslednja izmena: 24. Jan 2012, 17:21:52 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
Crnac odjebi sa glupim komentarima...
Bitno je da ti sve znas i da si uvjek najpametniji.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2012, 17:22:57 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Па кога би ти за противнике?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
Ko je spominjao protivnike?I tamo je bio samo Dinamo jak ali ko jebe to nebitni su timovi u ovoj prici....
Sve sto rade otkako je krenula ova prica o smjeni Krstajica i Stanojevica je samo sramota za klub koju na tvoju zalost rezira Djuric svojim potezima.To sto ti imas problem da mora da bude po tvom mene ne zanima necu da se pise opet o necemu sto je 100 puta prezvakano...Pripreme moraju da se odrzavaju negde drugo zbog Djuricevih smicalica i na taj nacin samo klub gubi novac,ali nema veze ovo je bitno:

Jebi Djuro  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ne mozes reci za nekog ko je zeleo ugovor na dve godine a klub mu nudio na jednu, da je nezadovoljan i da je zeleo da ode.  Jeste da je time hteo da se osigura ali to nikako nije nezadovoljstvo i zelja da se ode po svaku cenu.

Da je bilo obrnuto, da je on trazio 1 a klub 2 godine pa i da kazes.
U to ne verujem
To je cista kupovina vremena (u nadi da ce neki dobar tim da se zainteresuje za njega).
Zasto je onda na kraju pristao na ugovor od jedne godine?
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
zato što nezna ni kako će tu jednu da izgura,a da je kojim slučajem dobio iole zglavniju pobedu zapalio bi bez po reči  Smile

O Stanojeviću sve najlepše
23. januar 2012. | 12:39 | Izvor: Sportske.net

Pošalji komentar
    Komentari (0)

Igrači Partizana ostali po strani u klupskom sukobu, kažu da Stanojevićeve zasluge niko ne može da izbriše, ali ističu da ne žele da se bave klupskom politikom. Oni koji im zbog toga zameraju nisu u pravu...

partizan.rs

Bilo je upadljivo da ni do koga od Partizanovih igrača nije bilo moguće doći dok je trajao odmor.

Pričalo se da šalju poruke podrške treneru i sportskom direktoru, a opet zaćutali su za medije.

"Teško mi pada sve što se dešava, ali ne mešam se, igrači pričaju na terenu, drugi vode klupsku politiku", rekao je na kraju 2011. kada je kriza i bila najžešća kapiten Ilić.

On je tom prilikom demantovao da je u sukobu sa Stanojevićem i da je "minirao" trenera.

Milan "Lola" Smiljanić je "Sportskom žurnalu" objasnio da igrači ponikli u klubu intenzivnije doživljavaju lomove u Partizanu.

"Za mene su Stanojević i Krstajić mnogo učini, ali imam fenomenalni odnos sa predsednikom", objasnio je svoj stav Smiljanić. Na istim talasima su i drugi, Marko Šćepović je zahvalan Stanojeviću što ga je istrpeo, a Stefan Babović dodaje da mu je bilo zadovoljstvo da radi sa bivšim trenerom.

Poruke su stizale od zaraćenih strana, sa jedne upozorenje da se ne mešaju, sa druge poruka da gledaju na teren i da rade svoj posao.

Stanojević i Krstajić su javno igračima poručili da nastave da rade i privedu posao kraju na proleće.

Međutim, postoji i jedan deo nezadovoljnih navijača koji tvrde da su igrači morali da zaštite trenera i direktora, pogotovo oni koji su zahvaljujući njima i postali to što jesu.

Po nama, to je apsurdno, klupska politika se rešava na višim instancama, od igrača se očekuje da profesionalno prihvate promenu, ostalo su lične stvari koje zadrže za sebe.

Ili vi mislite drugačije?

« Poslednja izmena: 24. Jan 2012, 17:56:16 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Citat
Ko je spominjao protivnike?

Ma do jaja, Rusi, Ukrajinci, Azerbejdžanci za protivnike. Da nam polome noge, i to je to.

Samo sramote klub sve vise i vise...

Очигледно да нисам лепо схватио, пошто ниси цитирао оно на шта се твој пост односио.

Citat
Pripreme moraju da se odrzavaju negde drugo zbog Djuricevih smicalica i na taj nacin samo klub gubi novac,

Ово ти је врхунац. Не знам дал да се смејем ил да плачем. Ђурина смицалица што клуб не иде у Дубаји. Јеботе. А до пре пар месеци и година се кукало што идемо у Дубаји, јер је скупо.
А ово што "клуб на тај начин (што не идемо у Дубаји) губи паре"... надам се да ниси озбиљан.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2012, 18:37:40 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Па и губи паре, неће арапи вратити паре од резервације, а плаћа се у Израелу. А чини ми се и да су скупље припреме у Израелу него у УАЕ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
Jbt ali ti ne shvatas neke stvari to je strasno...Nisam rekao da je Djuric smislio da ne idemo u Dubai nego da zbog smjene Stanojevica je morao doci Grant i samim time pripreme se pomjeraju,a dolazak Granta je Djurino maslo otpustanjem Stanojevica bez razloga.
Ko je kukao na Dubai?Jebe mi se gde ce se pripremati ako ce biti spremni da trce i bore se 90 minuta pogotovo u Evropi...I sta ti nije jasno za pare?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Па и губи паре, неће арапи вратити паре од резервације, а плаћа се у Израелу. А чини ми се и да су скупље припреме у Израелу него у УАЕ

Скупље од 100к евра? Си сигуран?

One and only   
Кукала је већина што се иде у Дубаји. Увек.
И ја стварно не разумем какве везе има где ће се ићи на припреме, ако ће се играчи припремати по плану и програму... може и на Месецу... с тим што у Дубајиу трче по плажи и имају више спрдње. Штавише, мислим да је неко и рекао да тај Дубаји служи да се играчи "релаксирају".
« Poslednja izmena: 24. Jan 2012, 18:47:08 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 346 347 349 350 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.