Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 337 338 340 341 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 863958 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Црнац драго ми је да ти се свиђа пост али сам теби и твојим истомишљеницима посветио и ово:

Citat
Опет, са друге стране, нервира ме што појединци љубе стопе сваком странцу који је понео наш дрес. И мислим да ипак треба да постоји мало, бар мало фаворизовање ''наше деце''.

Јеб'о те Лафајет и Ло дакле Smile

Која бре наша деца... Јарамаз Smile ја сам за то да у првих 11 у фудбалу имамо 10 странаца (нека капитен буде Србин... или гоша, имамо га с двојним држављанством). Исто сам мишљења да се странац више бори него то "наше дете".

Нисте уопште укапирали шта је била поента мог поста. Поента је била да могу да бирам једну једину утакмицу да одиграм у животу у фудбалу правом, да бих играо у дресу Партизана против Јавора пре него финале ФА купа за Манчестер јунајтед. Иако наравно бих волео да то буде финале домаћег купа против Црвене звезде, јер су то утакмице за које се живи, али је поента да би то било за мој клуб. Мореира или други странци немају тај осећај према нашим клубовима. Што је и логично. Они имају за неки њихов клбоуб. Зато је по мом мишљењу сувишно говорити о љубави према клубу странца. Они могу да воле навијаче, тренера, осећај постигнутог гола у битној утакмици итд, али не могу да воле клуб. Зашто би? Могу ја да играм 15 година за Борусију из Дортмунда, да не одиграм минут у дресу Партизана (пре него што ме Ђура прода  Smile ) али је то увек био и увек ће бити мој клуб. Мој друг Лековић игра у Раду, његов клуб је Партизан. Волков игра у Партизану - његов клуб је Звезда. То превазилази неке професионалне норме или друштвено постављене стандарде. То је нешто ирационално. То не можеш да стекнеш. О томе сам ја говорио.

едит: опет не верујем да ће црнац укапирати (јебига морају неке ствари више пута да му се објасне Smile ). Не причам о томе да странац или особа која не игра у "свом" клубу не може да осећа снажан осећај припадности, захвалности и предпостављам неку врсту љубави, јер сигурно може, али то није - то.

Разумео сам Smile

Брате, да ви диш... може се и странцу дићи на тај клуб у ком игра. Рецимо Деде из Дортмунда... он је тамо цео живот, капитен, био један од најбољих играча... начи оно, 10+ година је тамо и сигурно је заволео клуб и сигурно ће остати по завршетку каријере да живи у Дортмунду. Вероватно му и дају посо тамо, ако буде хтео. Значи, ми можемо да се поредимо са Дортмундом када гледамо љубав према клубу (мада нисмо ни близу). Мислим да је Мореира заволео Партизан. Најдуже је код нас играо у својој каријери (и Стандарду). Странцу је бре много драго кад га заволи странац.

Иначе, штостиче овог Малкиновог питања... без поговора бих отишао у Звезду. Али сигурно не бих певао песме после утакмице.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2012, 15:19:28 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia krntija
Не свршавам на Мореиру, ал не могу да не поштујем човека. Можда неки могу, али ја не могу да заборавим колико је он значио и колико је доприносио Партизану својим играма, головима, асистенцијама. То просто морам да поштујем.

Зато све најбоље у наставку каријере, па макар она била у Звезди или том комплексашком клубу из северне Србије.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Црнац кад сам рекао наша деца мислио сам на фудбалере, а ово последње се односило на моје гнушање над чињеницом да слепо и безразложно браниш црнце који су одиграли 20-ак утакмица за наш КК и нису му дали ни 2% онога што је дао Мореира. Али небитно сада, нећемо да ширимо ту тему.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x
Paz'te komentar sa JT... nije jedini, ovakav je svaki drugi:

Citat
Ako Avram dođe u Pionir treba ga vređati maksimalno.
Ne samo Avram go home,već zviždanje,teranje napolje,gađenje zgužvanim novinama,pa i pominjanje žene a bogomi i majke.

Zašto sve ovo kažem.Iz prostog razloga što je i njemu već jasno da naš trener Stanojević ima punu podršku a da je on nepoželjan.Verovatno su mu objasnili da će to vremenom biti promenjeno i da je sve opušteno.
Zato je na nama da mu maksimalnim uvredama pojasnimo da to neće vremenom proći,da on nikad neće biti prihvaćen iz razloga što ga je doveo Mutavi,i da će leteti kad i Mutavi.
I ne zaboraviti "Avram returned money".
I naučite uvrede na engleskom.

IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Црнац кад сам рекао наша деца мислио сам на фудбалере, а ово последње се односило на моје гнушање над чињеницом да слепо и безразложно браниш црнце који су одиграли 20-ак утакмица за наш КК и нису му дали ни 2% онога што је дао Мореира. Али небитно сада, нећемо да ширимо ту тему.

Љубе им стопе зато што су најбољи, просто и једноставно Smile не видим у чему је ту проблем.

Није бито дал је црнац или не, боли ме уво... само ценим сваког странца који дође у Партизан... јер исто тако сваком странцу треба подршка а не пљување. Како год, схватајте то како хоћете. Прозивајте, пљујте боли ме уво.

А ЈТ је одавно легло нешких психопата. Тај форум треба испитати детаљно и утврдити ко је за коју установу.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia krntija
Citat
А ЈТ је одавно легло нешких психопата. Тај форум треба испитати детаљно и утврдити ко је за коју установу.

Слажем се.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Знам црнац, и сам сам написао шта бисмо радили Мореири да 2007. да смо знали какав ће да буде. Али КК црнци у последње 2 сезоне нису Мо
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Знам црнац, и сам сам написао шта бисмо радили Мореири да 2007. да смо знали какав ће да буде. Али КК црнци у последње 2 сезоне нису Мо

Не, него нису Мекејлеб.

А Мо је Вилијамс... он би нам одговарао после Боа.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2012, 16:20:40 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation
Не свршавам на Мореиру, ал не могу да не поштујем човека. Можда неки могу, али ја не могу да заборавим колико је он значио и колико је доприносио Партизану својим играма, головима, асистенцијама. То просто морам да поштујем.

Зато све најбоље у наставку каријере, па макар она била у Звезди или том комплексашком клубу из северне Србије.

Не знам дал сви знају оно што ја знам(то питајте мало упућеније гробаре,ја сам тек почетник),тј колика је јајара испао пред крај свог боравка у клубу. Дакле оно што је било транспарентно,игре за клуб,труд,голови,асистенције,приврженост,играо дан после смрти мајке и тако то...је све било у фулу,али оно што није баш јавно је било за сваку осуду. И онда отуда коментари као Букијеви..

Странац коме бих ја псоветио овакав(Букијев пост) би рецимо био Исах. Значи никад ни један проблем,све увек било коректно,трудио се колико је знао( а није знао превише) ал све увек нормално и без иједне мрље.
Дакле не ни Кастиљо,ни Ади ни курацпалац...колико год били добри и колико год доприносили игри тима и добили дербија..једноставно није то то.

Тако и за Мореиру...много коректнији је испао Клео а чини ми се да га мање волите од Моа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson W800i
Странац коме бих ја псоветио овакав(Букијев пост) би рецимо био Исах.
Koji crni Isah,doktor je za njih sve institucija.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 337 338 340 341 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.171 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.