Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 328 329 331 332 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 862324 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
B92: Vukić u petak ide ili ostaje

Kako B92 nezvanično saznaje u petak će biti poznato da li će Zvonimir Vukić produžiti ugovor sa FK Partizan.

U slučaju da ne dođe do dogovora iskusni fudbaler će biti slobodan u izboru nove sredine jer mu je već istekao ugovor.

Prema našim saznanjima, uprava Partizana na čelu sa predsenikom kluba, Draganom Đurićem, u četvrtak poslepodne imala je jednosatni razgovor sa Vukićem oko novog ugovora i ostalo je da fudbaler crno-belih u petak kaže svoj konačan odgovor na njihovu ponudu.

“Vukić je prihvatio naše primedbe oko dužine ugovora i visine plate. Mi smo mu jasno stavil do znanja da želimo sa njim da nastavimo saradnju ali ne pod uslovima iz ugovora koji je istekao pre mesec dana. On je takođe pokazao spremnost i želju da karijeru nastavi u Partizanu, pogotovo što imamo velike ambicije ne samo u ovoj sezoni već, prvenstveno, u Evropi naredne sezone. Očekujem da cemo sutra postići dogovor na obostrano zadovoljstvo“, reko je izvor B92 iz uprave crno belih.

Iako su pojedini mediji, pethodnh dana pisali da je Vukić na korak od Vojvodine, kako tvrdi naš izvor, iskusni igrač crno-belih je sve vreme imao kontakte sa čelnicima Partizana.

Vukić se u Partizan vratio početkom sezone, a nakon perioda loših igrala zablistao je u finišu jesenjeg dela sezone. Osim Partizana 32-godišnji fudbaler nastupao je i za Proleter, Atletiko Madrid B, Šahtjor, Portsmut i i Moskvu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Roma
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
Nokia ne znam
B92: Vukić u petak ide ili ostaje
Ja u petak ili padam kolokvijum ili ga polažem.

Ode Moreira ladno u vojvodinu. koji čmrljson. al dobro jbg...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Citat
I da Partizanovu neodlucnost treba da iskoristi Vojvodina i za to su direktni krivci Stanojevic i Krstajic. Ugovor sa igracem se ne produzuje po njegovom isteku vec 2-6 meseci pre datuma navedenog u ugovoru.

Да му аплауднем овде пошто спава Smile

Citat
Ja u petak ili padam kolokvijum ili ga polažem.

Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Moreira je stranac koji je dosao u Partizan iskljucivo zbog para (kao i svaki drugi stranac), s obzirom da je stranac ostao je i predugo u nasem klubu. Bilo je prica kakav je on bio prema klubu a kakav klub prema njemu, u to necu da ulazim. Uvek cu ga postovati kao igracinu za nase uslove, koji je mnogo toga dao nasem Partizanu. Recice neko pa i Partizan je mnogo dao njemu. Pa i treba. Ali kazem opet te price me ne zanimaju.  Imam samo jedno veliko hvala doktoru koji je mnogo uticao na to da budemo tu gde sada jesmo. Naklon do poda za Moa! 

A sada sta god bude radio ili pricao, nece nimalo izmeniti sliku o njemu koju ja imam. Stara izreka kaze Svako je kovac svoje srece  tako i on sam odlucuje o svom zivotu/karijeri.  Ima pravo na to. Kao sto i svaki navijac ima pravo da ga sad mrzi. Ja necu.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2012, 23:14:37 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson W800i
Moreira je stranac koji je dosao u Partizan iskljucivo zbog para (kao i svaki drugi stranac), s obzirom da je stranac ostao je i predugo u nasem klubu. Bilo je prica kakav je on bio prema klubu a kakav klub prema njemu, u to necu da ulazim. Uvek cu ga postovati kao igracinu za nase uslove, koji je mnogo toga dao nasem Partizanu. Recice neko pa i Partizan je mnogo dao njemu. Pa i treba. Ali kazem opet te price me ne zanimaju.  Imam samo jedno veliko hvala doktoru koji je mnogo uticao na to da budemo tu gde sada jesmo. Naklon do poda za Moa! 

A sada sta god bude radio ili pricao, nece nimalo izmeniti sliku o njemu koju ja imam. Stara izreka kaze Svako je kovac svoje srece  tako i on sam odlucuje o svom zivotu/karijeri.  Ima pravo na to. Kao sto i svaki navijac ima pravo da ga sad mrzi. Ja necu.
Delim tvoje misljenje...mada to-ima pravo sad da ga mrzi-ne nema pravo,zato sto bi vise od pola Juga za neki dinar opusteno igralo za vojvodinu.A i majku mu,jes da ne volim slaninare,i da na njih gledam skoro kao na cigane,ipak nije to zvezda,nije nam covek zabio toliko noz u ledja...Vise su nam zabili ovi nasi magarci iz kluba.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Читајући овај део форума појединци ће нас убедити да је Ђура заслужан за скоро све што је добро, а Станоје и Крле криви за све лоше.

Што се тиче Мореире, не знам каква је ситуација била, ал' ако није имао других понуда не видим зашто не би отишао код њих. Да л смо му ми остали у лепом сећању, јесмо по питању односа навијача - он, ал' што се тиче управе - он ту су биле несугласице, тако да, не верујем да је погрешио што је дошао у Војводину, ал' се надам да у мечевима са њима нама неће правити проблеме.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
Jebo navijaca ako ga neko ubjedi da je Djuric povoljan za klub..

Sto se tice Moreire nema mu se sta zamjerati,situacija oko njegovog odlaska sumljam da ce se ikada rascistiti i pokazati da li je najuren ili sam hteo da ode ali kako god hvala mu za sve i neka mu je srecno u Vojvodini..
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
И нека нам мете гол.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
2 neka stavi
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Много куме.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 328 329 331 332 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.