Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 316 317 319 320 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 858557 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
O majko
« Poslednja izmena: 17. Jan 2012, 18:15:47 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Ma ne pomaze ni majka ni cale ni baba ni DJED.

Jednostavno,laprdanje,to ne znaci da smo mi bolji i da ja ovo pisem navijacki.Ovo je bre tuzna istina Partizana i Zvezde.

Stanojevic i Krstajic su samo poltroni,ne vidim zasto bi se covjek borio za njih,Bog zna ko stoji iza njih.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Po meni iznenađujuđe ozbiljna konferencija.

Kontam da pretendent na premijersko mesto sada Branku zavrće bradavice.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
Jel nije dovoljno sto u ovoj zemlji postoji barem neko ko smije da kaze nesto protiv ovakve uprave.Da i ne promjeni nista covjek je lepo rekao: "Branim svoju struku i svoj rad"..Eto otjeran je ali barem neda na sebe,nekima je to potez ocajnika ili covjek koji nema pojma ali za mene potez covjeka koji je svoje ime kakvo tako stekao radom i onim sto je dao klubu,ranije mladjim reprezentacijama...Hvala Bogu pa je ovakav covjek vodio Partizan i on je za vecinu i dalje trener Partizana sve do skupstine pa cemo vidjeti sta ce biti...
Vi sto smatrate da nije nista rekao i da treba javno da izjavi kako je Djuric lopov,izadjite lepo na ulicu pa vi skandirajte i nesto uradite a ne da ovde prosipate pamet koja nema veze s vezom.
« Poslednja izmena: 17. Jan 2012, 19:57:05 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Citat
Jel nije dovoljno sto u ovoj zemlji postoji barem neko ko smije da kaze nesto protiv ovakve uprave

Nije,jer je on poltron istih kao sto je Djuric.Sam sebi rusi reputaciju.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
Jeste ti znas da je on poltron...
« Poslednja izmena: 17. Jan 2012, 20:07:57 od One and only »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Ти си први тренер Станоје!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
covjek je lepo rekao: "Branim svoju struku i svoj rad"
Brani je na terenu! Njega nista vise od terena ne treba ni da zanima!
Ako ti nisu dali igrace koji si hteo, trebao si to javno da kazes... UO nije imao dovoljno para da ispuni moje zelje, pokusacemo sa ovim sto imamo... UO je prodao Savica i ako sam ja bio protiv toga, pokusacu Rnica da ubacim odma' u vatru...

kad su ti uzeli Savica... trebao si da kazes kako stoje stvari
kad ti je doveden Adija, trebao si da izadjes i kazes ja ga nisam trazio, meni on nece igrati
kad si izgubio od Samroka trebao si iz moralnih razloga da das ostavku, pa ovi (Krstajic prevashodno) da te kao sprece
sa Maldiva si rekao da si uz Krstajica i da dajes ostavku, sta sad kukas

Sta se sad javljas i lupas gluposti!?
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Jeste ti znas da je on poltron...

Ma jeste,on je srpski Dzon Vejn u ovim udbaskim vremenima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
covjek je lepo rekao: "Branim svoju struku i svoj rad"
Brani je na terenu! Njega nista vise od terena ne treba ni da zanima!
Ako ti nisu dali igrace koji si hteo, trebao si to javno da kazes... UO nije imao dovoljno para da ispuni moje zelje, pokusacemo sa ovim sto imamo... UO je prodao Savica i ako sam ja bio protiv toga, pokusacu Rnica da ubacim odma' u vatru...

kad su ti uzeli Savica... trebao si da kazes kako stoje stvari
kad ti je doveden Adija, trebao si da izadjes i kazes ja ga nisam trazio, meni on nece igrati
kad si izgubio od Samroka trebao si iz moralnih razloga da das ostavku, pa ovi (Krstajic prevashodno) da te kao sprece
sa Maldiva si rekao da si uz Krstajica i da dajes ostavku, sta sad kukas

Sta se sad javljas i lupas gluposti!?
Ala vi vidite i cujete stvari koje vama odgovaraju,jel nije rekao kada je Savic otisao da nije znao i on i Krstajic su rekli ali su o tome novine pisale samo dan,dva i gotova prica...Zasto bi on davao ostavku kad je ispao protiv Samroka?Ispadali mnogo veci klubovi od isto tako slabijih pa nisu treneri davali ostavke...Jel on kriv za ono sto je Jovancic promasio i svi igraci zajedno?Ekipi se samo vratilo ono sto je Djuric uradio taj prelazni rok i prodao sta je mnogo,a onda malo bacio grobarima magle u oci davanjem 4 miliona za pojacanja od kojih samo Volkov se isplatio,ostale cekamo ko ozeblo sunce...Sta on treba pred kvalifikacije da izadje i kaze ovo sto je danas i unese nemir u ekipu?Treba kada je najvazniji dio sezone da se ove stvari odvijaju?
Zanimljivo je to sto se konacno saznalo koliki pritisak se vrsi da ovi musavi uzmu titulu a ovde se opet prica kako Stanojevic lupa gluposti Smile
Prije svega covjek je par puta vec izneo sve sta ima,ja ne vidim da je Djuric izasao i rekao da to nije istina niti bilo ko od lopova iz Uprave...
« Poslednja izmena: 17. Jan 2012, 21:06:11 od One and only »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 316 317 319 320 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.