Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 303 304 306 307 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 855018 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x
'ladno ostavise coveka samog za stolom, on nume ni da izadje iz one sale.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Ha.

Covjek je papak.On je trener,to mu je jel de zanimanje,treba da zna,da onima kojima se uvlaci u dupe,ima da ga smijene isto kao i Djura,ocas posla.

Znaci,debil.
добро је, рекао си шта имаш, да имаш имало мозга можда би и скапирао о чему се ради. овако си опет испао смарач контраш који се труди да буде занимљив.

Radi se o tome da se dvije strukture ljudi bore za vlast u FK Partizan.

Jedna je Djura i ostali oko njega a druga Krstajic,Stanojvic i oni koji manipulisu njima.Nije meni cudan Krstajic,koji je jelte sada neka vrsta sportskog politicara,nije mi cudan Djura,Kurta i ostala boranija,meni je cudan gospodin Stanojevic.Covjek na pocetku karijere,kazu perspektivan trener mlad,a on se bavi glupostima.Dozvoljava da mu se pljune na profesiju,ispada glupak i ide na stadion,a zna da je zakljucan,prihvata sporednu ulogu u losem filmu.Eto to je meni cudno.

и то ниси могао да напишеш овако нормално него иронично и провокативно?

па нормално да је борба за превласт, зар није у задњих 10 година тако у свакој сфери живота?

Ako sam rekao za Stanojevica da je debil,to ne znaci da je provokacija,malo si pogresno protumacio post.Niti mi je namjera da provociram,niti sam ovdje kao suparnicki navijac.Ovo sto se dogadja vama,dogadjalo se i nama,i opet ce nama,pa ce opet vama,e to je ono sto meni sada smeta i zasto uopste pisem na ovu temu.Meni smetaju oni bolidi koji su dozvolili da zastava Partizana bude na stolu ispred stadiona,meni smetaju oni koju se na proslavi penju na stolici da bi drzali govor,meni smetaju Stanojevic i ostali poltroni raznoraznih struktura.Zao mi je Stanojevica (licno antipatican,ali je sada nebitno) jer se najmanje bavi fudbalom,srce i razum mu govore da ne bude dio loseg filma,a ovamo je tesko izmanipulisan.Nije smio da dozvoli da se napravi onakvaa scena ispred stadiona juce,znao je sta ce se desiti,imao je media centar,ne treba da najavljuje da ce reci NESTO kad nece nista,kao i na pr. gospodin Krstajic,rekao je ono,sto na pr. i ti znas da kazes,gdje su PARE?Svi mi znamo to,evo i ja i ti cemo napraviti neki proracun,uzecemo cifre iz medija i opet ce da fale.

Nije fora da vi sa tribina tjerate Granta,koja je poenta toga?Moze da se dogodi suprotno,da ekipa totalno rikne,i da se desi presedan i izgubite titulu sa razlikom od -10,sta ce biti nakon toga,skinucete Djuru?Koja je poenta da podrzavate Stanojevica?Da li ce Partizan biti mocaniji i snazniji sa njim?A manje sa Granotom?Cime vas je zaduzio?

Moje je misljenje da moze da se ovo odrazi na ekipu i da Partizan nastrada i na sportskom planu,a stojite vrlo dobro na tom polju.

Ne kazem da ne treba da progonite bandu,ali mozda je ovo pogresan nacin.

Citat
па нормално да је борба за превласт, зар није у задњих 10 година тако у свакој сфери живота?

Jeste,mada stojm iza misljenja da je od nastanka Svijeta tako.Ono sto je vjerovatno istina,da su se nacini promjenili.Banda je to,fudbal bi nam bio na daleko vecem nivou da nije bilo Arkanije,Bulica,Bjekovica i sl. njima.Imali smo kvalitet,sada nam i toga nedostaje.

Nacine je konacni obracun,a njega nema i nece ga biti u skorije vrijeme.

P.S nijednom recenicom ne provociram,niti smatram da sam ja u pravu,sukob misljenja,nista vise  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
HTC najskuplji
Шта је ког курца тражио Нађ на конференцији Smile

Nista evo ne dozvoljava ni da se postave Grantu vise pitanja koja se ticu toga da li je svjestan situacije i prekida konferenciju kao dobicemo odgovor sutra i pobjeze...
Sto cu ti ja ista objasnjavati kad ti sve znas?

Речено је на почетку да имају 15 минута за питања. Не видим проблем. Уосталом, Грант је рекао да га се то не тиче.

А наравно да конференција није организована да би се Ђурићу постављала питања.

Црћи ћете од муке ако не пронађете неку замерку.

мислим да би најбоље било да подмажеш колутић и одеш код Ђуре да те задовољи.. ионако свршаваш на сваки његов потез. или нас намерно зајебаваш и контрираш..
једном си написао мишљење и коментар, па други пут, па трећи.. јебо те ово као да је твоја прћија па смо сви дужни само тебе да читамо. одјеби бре више, иди мало на ваздух, покушај да живиш мало живот..
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Samsung 111111
Sa grantom ima da prodjemo kao Serbia sa onim spanskim trenerom klementeom ili nasim onim weberom...najebali smo
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0

Smile

Kakav Izrael, ovaj je sa Galapagosa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x
Kazu lici na ovu zabu al' meni je ovaj zeleni uvak licio na Kosanovica.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung 

Nista evo ne dozvoljava ni da se postave Grantu vise pitanja koja se ticu toga da li je svjestan situacije i prekida konferenciju kao dobicemo odgovor sutra i pobjeze...

Речено је на почетку да имају 15 минута за питања. Не видим проблем. Уосталом, Грант је рекао да га се то не тиче.

мислим да би најбоље било да подмажеш колутић и одеш код Ђуре да те задовољи.. ионако свршаваш на сваки његов потез. или нас намерно зајебаваш и контрираш..
једном си написао мишљење и коментар, па други пут, па трећи.. јебо те ово као да је твоја прћија па смо сви дужни само тебе да читамо. одјеби бре више, иди мало на ваздух, покушај да живиш мало живот..

Smile Smile Smile

Стојане, частим те пиво кад се видимо Smile

Ако ти твој лекар дозволи, због година Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75

Да се носиш ти лепо у курац.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple iPhone 6S

Smile Smile Smile

Smile

Grant sa novom portparolkom. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 303 304 306 307 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.