Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 863186 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Ja to razumem na primer. I ja Zvezdi zelim sve najgore, nije to nista strasno. Naravno, kad kazem "sve najgore" mislim na sportske rezultate, tu se naravno ubraja i gasenje kluba. A, ovako neka su svi zivi i zdravi.  Smile

Zabole me tuki za dobrobit srpskog fudbala, kosarke, rukometa, ako mogu, neka se ugase u svim sportovima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Treba da se ugasimo. Zato sto smo stoka.

Prica mi o nekom zapadu ovde. Mi da smo zapad granicili bi se sa Spanijom a ne sa Rumunijom. Jel' na zapadu SD izadje na pres i kaze kako klub dugije pare manjim klubovima?

Pun mi je kurac vise i Stanoja i Krleta i Djure. Od Moreire na ovamo. Jebemliti al' sam ispizdeo sad. A basket dovece otis'o sadm da popijem bromazepam jedan.

Sad da nastavim...

Stanoje: "Raca mi treba, ne sme da se proda, mnogo je najjaci, ne smem bez 17 zadnjih veznih da udjem u sezonu, a kurac sine tri fronta pa B tim dide u Kovacevac treba digra Raca i tamo jer je rasan"

Djura (nema kome da uvalja Racu): "Evo Stanoje, OSTAJE!!!" (faca najzasluzniji sam za ostanak... like a boss)

Sastav za sledece cetiri prijateljske: Lola - Lola, Meda, Zuka, Brasanac - Zuka, Lola, Brasanac, Meda - Lola, Zuka. 4-4-2 samo izbija.

Stanoje: Nastasic je talenat kakav se na ouvome svetu nije rodio. Sa 12 godina je igrao k'o vidic u Finalu LS-a. Uklizava trojici odjednom i moze da bude na dva mesta u isto vreme. Ne treba mu desni stoper tm.

Djura: E ako je tako onda ostaje i on. (u sebi: znaci 2.500.000, takokaze taksimetar).

Sastav protiv neke pogranicne policije Dubaija grada i raznih drugih Urala i AlSaadasababaahlija: Svi ostali osim Nastasica, sad u 4-2-3-1. Opet nema Race. Ostojic pika halfa samo gruva.

Stanoje: Paaaa ja ne znam dal' bih voleo da Mo ostane. Mislim ja bih mozda voleo al' nisam siguran. Jel' mzoe on digra zadnjeg veznog fali nam jedno... 12 komada? Ako moze onda bi bilo dobro kad bih ja razmislio dal' bih voleo da on ostane al' nisam siguran ustvari dal' bih voleo da Moreirostane kod ans ako ne ume da igra zadnjeg veznog.(tamo negde kod "veznog fali nam" je covek zapalio za Kinu).

Djura: Ode Moreira. Nema veze imamo Trujica, Ljujica i sve ostale koji su makar jednom prosetali pored Teleoptika.

Stanoje: Setio sam se. Voleo bih da ostane Moreira. Mo? Di si bre? Djuro jedi govna. Pres sa pletenjem po svemu sto nije sef strucnog staba.

Krle: Dal' digram i u triesosmoj?

Stanoje i Krle: "Nema rasprodaje, prodacemo samo ono sto se more i ono za sta imamo zamene (u Teleoptiku)".

Djura: "Nego kako..."

Ishod: Odu Kleo, Fejsa, Raca i jos 20 igraca.

Djura: Sa(telefonska linija sa Mancesterom gradom: Yes of kors. Ten milions i kes.)vic ne ide.

Krle i Stanoje: Ma to bre Djuro ludaku. Napadamo LS.

Sutra na treningu...

Stanoje: 'de je onaj mali Crnogorac?

Djura (slucajno dos'o na trening): Koji? (youtube search: deda i vajat)

Krle: Mene niko nista ne pita.

Krle: Djuro ae skupi mornare pa obezbedite neku kintu da se pojacamo.

Djura: Ae. Moze 3 miliona?

Krle: Nije k'o na zapadu al' moze. Stanoje evo ti Jovancic ubica je. Kad ja u 37. nisam mogo da ga cuvam nece moci niko.

Stanoje: A moze. Nego ja bih Sasu Markovica. A treba mi i jedan zadnji vezni.

Krle: Moze. Evo ti i ovaj iz Brazila stoper. Malo je ugruvan al' ce do nove godine da bude ko nov. Preporucio mi ga ovaj sto smo ga kupili za par miliona iz istog kluba tamo.

Djura: Jel' bilo dosta para?

Krle:A 'de su pare od Nastasica?!

Stanoje: Eeeeeeej ljudi ja sam otkrio Lazara Markovica i Nikolu Ninkovica (aka Rivaldo Borba). Ja sam najzasluzniji zato sto su oni u prvom timu (Trba i ostali se jedu od muke).

Krle: Nisi samo ti i ja sam isto. Mi smo bre zajedno sportski sektor.

Albert: Al' sam se smrzo idupickumaterinu otapdaju mi prsti pa i ja sam valjda u sektoru. Djuro brate napravili smo ovu dvojicu al' Markovic (mama izuva oklagijom tatu jer ovaj ima oceva k'o Brando) je biser iz Teleoptika i Partizanovo dete i Grobar.

Djura: Najzasluzniji sam za sve sto je dobro. Jos samo internat da napravim i posle mogu i u novi mandat ako treba. A treba. Ima i stranca (sa prebivalistem na Kipru) da dovedem da bude generalni menadzer. Ne boj se Alberte nije to to, ti si koordinator.

Adi: Jebote precepi me.

Stanje redovno.

IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
 Smile

Brao

Prica mi o nekom zapadu ovde. Mi da smo zapad granicili bi se sa Spanijom a ne sa Rumunijom. Jel' na zapadu SD izadje na pres i kaze kako klub dugije pare manjim klubovima?

Pun mi je kurac vise i Stanoja i Krleta i Djure. Od Moreire na ovamo. Jebemliti al' sam ispizdeo sad. A basket dovece otis'o sadm da popijem bromazepam jedan.

Sad da nastavim...

Stanoje: "Raca mi treba, ne sme da se proda, mnogo je najjaci, ne smem bez 17 zadnjih veznih da udjem u sezonu, a kurac sine tri fronta pa B tim dide u Kovacevac treba digra Raca i tamo jer je rasan"

Djura (nema kome da uvalja Racu): "Evo Stanoje, OSTAJE!!!" (faca najzasluzniji sam za ostanak... like a boss)

Sastav za sledece cetiri prijateljske: Lola - Lola, Meda, Zuka, Brasanac - Zuka, Lola, Brasanac, Meda - Lola, Zuka. 4-4-2 samo izbija.

Stanoje: Nastasic je talenat kakav se na ouvome svetu nije rodio. Sa 12 godina je igrao k'o vidic u Finalu LS-a. Uklizava trojici odjednom i moze da bude na dva mesta u isto vreme. Ne treba mu desni stoper tm.

Djura: E ako je tako onda ostaje i on. (u sebi: znaci 2.500.000, takokaze taksimetar).

Sastav protiv neke pogranicne policije Dubaija grada i raznih drugih Urala i AlSaadasababaahlija: Svi ostali osim Nastasica, sad u 4-2-3-1. Opet nema Race. Ostojic pika halfa samo gruva.

Stanoje: Paaaa ja ne znam dal' bih voleo da Mo ostane. Mislim ja bih mozda voleo al' nisam siguran. Jel' mzoe on digra zadnjeg veznog fali nam jedno... 12 komada? Ako moze onda bi bilo dobro kad bih ja razmislio dal' bih voleo da on ostane al' nisam siguran ustvari dal' bih voleo da Moreirostane kod ans ako ne ume da igra zadnjeg veznog.(tamo negde kod "veznog fali nam" je covek zapalio za Kinu).

Djura: Ode Moreira. Nema veze imamo Trujica, Ljujica i sve ostale koji su makar jednom prosetali pored Teleoptika.

Stanoje: Setio sam se. Voleo bih da ostane Moreira. Mo? Di si bre? Djuro jedi govna. Pres sa pletenjem po svemu sto nije sef strucnog staba.

Stanoje i Krle: "Nema rasprodaje, prodacemo samo ono sto se more i ono za sta imamo zamene (u Teleoptiku)".

Djura: Sa(telefonska linija sa Mancesterom gradom: Yes of kors. Ten milions i kes.)vic ne ide.

Sutra na treningu...

Krle: Nije k'o na zapadu al' moze. Stanoje evo ti Jovancic ubica je. Kad ja u 37. nisam mogo da ga cuvam nece moci niko.

Krle: Moze. Evo ti i ovaj iz Brazila stoper. Malo je ugruvan al' ce do nove godine da bude ko nov. Preporucio mi ga ovaj sto smo ga kupili za par miliona iz istog kluba tamo.

Stanoje: Eeeeeeej ljudi ja sam otkrio Lazara Markovica i Nikolu Ninkovica (aka Rivaldo Borba). Ja sam najzasluzniji zato sto su oni u prvom timu (Trba i ostali se jedu od muke).

Albert: Al' sam se smrzo idupickumaterinu otapdaju mi prsti pa i ja sam valjda u sektoru. Djuro brate napravili smo ovu dvojicu al' Markovic (mama izuva oklagijom tatu jer ovaj ima oceva k'o Brando) je biser iz Teleoptika i Partizanovo dete i Grobar.

Djura: Najzasluzniji sam za sve sto je dobro. Jos samo internat da napravim i posle mogu i u novi mandat ako treba. A treba. Ima i stranca (sa prebivalistem na Kipru) da dovedem da bude generalni menadzer. Ne boj se Alberte nije to to, ti si koordinator.

Stanje redovno.

Smile Smile Smile

Imas dara.

Samo jos Dzoni ovo ume.

tu se naravno ubraja i gasenje kluba.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Do jaja! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Citat
Jos da puknete u basketu.....ihhhhhh

Oćeš da isprskaš tepik postoga Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2011, 20:12:46 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
HTC najskuplji

Sad da nastavim...

Sutra na treningu...

Stanje redovno.

умро сам од смеха, бра`о  Smile Smile
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Vratite nam Zeku Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2011, 20:31:41 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 
Da li je to pocetak kraja? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Da, vaseg definitivnog kraja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.