Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 885598 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 10.54
Kojу функцију има Тешовић? Ел он у Телеоптику?

Trener u nasoj skoli, mislim da je zaduzen za pionire.

zaduzen za devedeset osmo i deveto
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Teša valjda piše one stručne tekstove za sajt... to je njegova uloga. I Medija liga.

A to za Rivalda (čudi me da niko nije prokomentarisao), ako je tačno... on bi igrao bolje od bilo kog našeg veznog igrača... on standardno igra i u Sao Paulu.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Ima ono "Tesino cose", u kom analizira uvek 2-3 utakmice koje Partizan odigra. A, pored toga je i trener, evo Dias zna i koje godiste vodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Većina navijača vašeg SD su ipak sportsmeni, i na taj način gospoda. To dugo ne važi za članove vašeg kluba.

Тачно. А све што сам хтео рећи оним коментаром је да су се ови магарци понели тако гробарски. Нажалост (моју, не вашу) сад смо ми у позивији у којој сте ви вечито били и све више људи своје комплексе лечи таквим ситним форама глупавим.

И ај добро разумљиво је то, има неке логике. Ал оно што мене нервира је што су људи упали у беду после 3-4-5 година ваше владавине (каква год да је, много Цигана то оцењује као лоповлук) а заборавило се све до тада. Ја на то не могу да гледам тако. Данас сам видео податак (овлаш сам прочитао па нисам сигуран дал сам добро запамтио) - однос у титулама је сад ваљда 25-24 ил тако нешто. Значи приближили сте нам се. Могу да замислим шта би било кад би нас престигли, пола Цигана би то схватило као бродолом. Ја не гледам то тако, мене ово сада не дотиче толико, ни ове ваше титуле ни наше пре тога са Муслином Зенгом и тако тим стручњацима. Ал добро то је сад друга прича.

Оно што хоћу да кажем је да ми је чудно да Цигани сада после само 4-5 година долазе у стадијум у ком сте се ви и ваши маторци налазили после деценија гледања у леђа Звезди. Некако ми то исувише лако, чини ми се да људи превише придају важност томе. Зато ми је и ово што су ти урадили са заставицом јадно.

Хвала за Тешовића.
Ривалдо вам не треба, боље да резерва Капитену буде неко дете.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 10.54
 Grešiš u tome. Stariji grobari nikada nisu bili opterećeni Zvezdom. Ni obrnuto. Večiti derbi je bio najbitnija stvar ponedeljkom ujutru na poslu, između 10 i 10 i 15, prvi radni dan posle derbija. Te priče koje vam govore o kompleksima, gospodama, manguparijom, Jusufom Mehmedovskim, i slično su posleratne kreacije. Sve izmišljeno posle rata. HLEBA I IGARA. daj debilima da se svađaju i da ne vide istinu. Ljudi se bre nisu time zamarali. Možda neke kreature posebno, ali u globalu mnogo manje nego danas. Ko je bre brojao titule? Računala se Evropa, a tad su Zvezdaši navijali za Partizan, a Partizanovci za Zvezdu. (opet, kreature isključene). Jugosloveni bre gledali šta da voze u Dalmaciju kad idu na more, šta da jebu tamo i slično. Boleo kurac za titule. Tek sad se traži to kao Eto vi ste nama 50 godina gledali u leđa i slično, i to se koristi kao opravdanje sadašnje netrpeljivosti, istorijski osnov za osećanje spokoja koji se bazira na Ok, krcaju nas sada ALI ŠTA SMO MI NEKAD/ŠTA ĆEMO MI UBRZO... itd. Ne pričam samo za Zvezdaše. I mi to radimo. Ceo narod to radi. Sad ti pričaš o nekih 50 god dominacije, a ja ti onda spomenem da je JSD Partizan najtrofejnije Sd na svetu. Bezveze skroz. Istina je, ali je meni glup to argument i ne bih se na njega pozivao da vi nas krcate. Možda i bih. Nisam ni ja posebna orhideja u polju maslačaka. Kako bilo...
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Alcatel G16x
Ривалдо вам не треба, боље да резерва Капитену буде неко дете.

Aaaaa bre kako ne treba 'ocu bre da ga vidim u Partizanu momentalno sad odma'  Smile
Igrac koji posle Kapitena najbolje krije loptu na ouvome svetu. U 49 godina ce da bude bolji od svega ovoga sto sad trci po nasim livadama. Zbog takvih igraca, pa makar imali i 100 godina se gleda fudbal. Moze da igra za Sao Paulo a ne mzoe u raspalom Partizanu.

Krle dovodi.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Tel.Me Your.Number
Da li ti kapiraš šta pišeš? Da li umeš da preneseš svoje misli na papir pošto se uvek buniš kad ti odgovaramo?

Kažeš da smo večito bili kompleksaši... decenijama gledali Zvezdi u leđa, a ovamo odnos u titulama 25:23. I sad se vi ponašate kao mi... MOLIM? Kad igrači Zvezde nisu mogli da odu u svlačionicu na poluvremenu? Kad su bili napadani od nepoznatih ljudi na JNA? Kad se naš trener nije hteo rukovati sa vašim posle derbija? Kad smo pričali da je prvestvo namešteno? Kad smo napadali predsednika saveza? Kad smo vas nazivali šiptarima?
...

Preteče me debeli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
To o 50 godina njihove dominacije nad nama mi je posebna poslastica... Smile Imali su jedan period, negde od kraja 60-tih, (tacnije od Hejsela 66-te kada je krenuo nas sunovrat) do kraja 80-tih i tu su napravili najvecu razliku. Onda su uljuljkani uspehom u Bariju sjebali sve i normalno da smo mi to iskoristili. Naravno, kriv je neko drugi i ovih 20 godina se ne racuna... Smile

Jebote, zamislite RIVALDO na nasem dresu...haos! Smile Samo da se jedno 4-5 godina ranije bar setio... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Alcatel G16x
Jebote, zamislite RIVALDO na nasem dresu...haos!

O tome pricam. Takva legenda hoce da dodje a ti neces jer je mator?! Krle covece?!
Majstor fudbala kakvih je bilo malo.

Kae rasan.

« Poslednja izmena: 16. Dec 2011, 15:23:58 od Ембарго »
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Ma ko bre kaze da hoce da dodje? Jebote jedan Rivaldo oce iz Brazila da dodje u Srbiju da igra protiv Hajduka, Borce, Javora... Smile    Meni sve to vise nego sumnjivo. Sad nema utakmica i nekih desavanja pa mora o necemu da se pise  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.