Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 866563 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Citat
Што тај Ђура љуби га мајка онако ружног није рекао да ће тај исти Марковић остати у клубу минимум још две сезоне,

Pa recimo što to ne može da garantuje, šta misliš? Smile Niste mi jasni, vi bi da on ispunjava i ono što ne kaže tj. ne obeća Smile aj razmislite pre nego što nešto napišete, izgradite stav neki... ili vam je stav da je u svakom slučaju Đura kriv, ma šta god on radio... verovatno je to Smile

Citat
А и тај семофор ме не би чудило да су нам га 'рвати украли, а можда га нисмо ни поручили.

To šta tebe ne bi čudilo je priča za druge prilike. Videćemo da li će Đurić ispuniti ono što je rekao, a to je jedino merodavno. To šta nekoga ne bi čudilo ostavimo po strani. A što kaže Planinski, nije samo Đura rekao za semafor, već direktor stadiona, koji se više pita nego on, jer nije džabe direktor objekta.

Citat
што му не стави у уговор да не сме да оде пре 2014. и то са минималном одштетом коју би неки клуб требао да плати а то да буде нека цифра између 5-10 мил

A ti bi to tako, jel? Ono, tek tako lupiš neki ugovor i prisiliš igrača da ga potpiše? Smile mnogo ste mi vi naivni...

Citat
што не ради као што раде озбиљни клубови

Kako to rade ozbiljni klubovi i koji su to recimo ozbiljni klubovi? Pretpostavljam da misliš na ove iz evropskog vrha. E, pa te ekipe ni ne moraju da prodaju igrači, dok Partizan živi od toga.

Mnogo mi se vi igrate menadžera... pa će se kuga na Đuru ako ne proda Stankovića za 2 miliona. Ovo je realnost, ljudi, ne igrica.

Citat
За семафор се зајебавам

Aha, zajebavaš se... baš sad razmišljam zašto? Smile

1. Па гледај, ама сва кривица лежи у њему, не може да обећа зато што нисмо озибљан клуб ван својих ливада, а он је на почетку обећао нешто на ту фору, а од тада је прошло много времена, клуб може да постане озбиљан у европским оквирима а то се видело на примеру Апоела, а они имају дупло мањи буџет него ми (8мил рече њихов тренер Јовановић) али они на прави начин троше новац за разлику од нас. Ђура је једини кривац за све што се дешава зато што није урадио нешто што је на самом почетку обећао, утуви то у главу, ово сада су само последице, у нама је живела нада да смо озбиљан клуб негде средином неге средином његовог мандата зато нас само то сад и стиже односно погађа.  Ја имам свој став, и мој став обухвата то да је Ђура нешто и одрадио али да има много минуса и да треба неком способнијем да препусти то место.

2. За семофор ћемо да видимо, ништа не верујем овој багри на реч, тако да само када буде стигао могу да кажем да је испунио своје обећање. Али као што већ рекох тај семафор и то је тотално небитна ствар, да ли ће нам та естетика донети који бод у ЛШ, рекао сам може и на дрвету да се урезује резултат ако се у клубу ради како ваља и поштено.

3. Не лупи се уговор, него мало више стручнијих људи процени колико он заиста вреди стави се нека клаузула и до те и те године треба да остане ту, наравно ако се сам играч слаже са тим нема ту никаквог присиљавања, ако играч не жели тако нешто а то је остане још коју годину у вољеном клубу тај нам не треба ни за курац, не треба никог да присиљавамо ни на шта, то све за те младе играче треба да буде привилегија а не морање, Привилегија а не морање!!!!

4. Опет ћу ти поновити Апоел, они су много мало играча продали и не живе од продаје играча, а имају и мањи буџет од нас, али раде као велики клубови сразмерно својим могућностима, не гледају играче преко јутјуба, не слушају њихове квалитете преко разних људи већ оду и увере се колико ти играчи заиста вреде, на њиховом примеру можемо да увидимо да не мора да се само продају играчи да не мора она фраза ,,продаје да би преживео,, , неко нађе начин а неко изговор, Ђура обично ово друго.

5. Ништа нереално не помињем ово је исувише реално, само неки људи као и ти верују да је то немогуће  и направили су такве предрасуде. Неко нађе начин а неко изговор!!!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Alcatel G16x
...то се видело на примеру Апоела, а они имају дупло мањи буџет него ми (8мил рече њихов тренер Јовановић) али они на прави начин троше новац за разлику од нас. Ђура је једини кривац...

Znaci ovako:

APOEL-ov predsednik je obezbedio budzet od 8 milona evra.
Nas predsednik je obezbedio budzet od 12-13 miliona evara.
-------
Zakljucak: nas predsenik je losiji od njihovog.

Nas trener sa 12 miliona nije uspeo da izbaci Samroka.
NJihov trener je sa 8 miliona izbacio Porta, Zenita i Sahtjora.
--------------------
Zakljucak: apsolutna podrska nasem sefu struke. Djura nema pojma.

Oni u upravi potrose 8 miliona na "pravi nacin".
Nas sportski direktor potrosi na raznorazne igrace 12 miliona.
-----------
Zakljucak: Krle najjaci. Djura kriv.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Гледај једну ствар код нас се тренер по питању пара не пита скоро ништа. И да у старту си погрешио небитно је ко је колико обезбедио него како ко троши, може Ђура да обезбеди и 50 милиона ако ће неправилно да га троши. Када је било да се доведе Едуардо он је први причао да је то феноменалан играч којег ћемо платити преко милион еура,  ето то је то нерезонско трошење новца, доводиш играча којег ниси одгледао више од два-три пута већ нешто преко јутјуба и разноразних менаџера, уместо да се сам увериш да ли резонски дајеш паре за играча. Браћо верујте ми имам целу годину дана да се расправљам са вама јер једноставно у овој ствари не можета да будете у праву.

Прочитај овај текст http://www2.mozzartsport.com/vesti/9289/mala-lekcija-fudbala-s-kipra/

« Poslednja izmena: 30. Nov 2011, 17:43:35 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Alcatel G16x
И да у старту си погрешио небитно је ко је колико обезбедио него како ко троши, може Ђура да обезбеди и 50 милиона ако ће неправилно да га троши.

Na sta je Djura potrosio pare?

Citat
Када је било да се доведе Едуардо он је први причао да је то феноменалан играч којег ћемо платити преко милион еура,  ето то је то нерезонско трошење новца, доводиш играча којег ниси одгледао више од два-три пута већ нешто преко јутјуба и разноразних менаџера, уместо да се сам увериш да ли резонски дајеш паре за играча.

Ako zaposlis Krstajuca i das mu fotelju sportskog direktora onda si to uradio jer u coveka imas poverenja. Krle kaze da je Ivanov dobar al' da treba 600.000 za obestecenje i 3x200.000 za ugovor. Djura da. Da nece on koji mace s praga sutnuo nije da ide u Rusiju da proceni dal' je ovaj dobar igrac?

Jel' Krle hteo Jovancu? Jel' Djura platio.

Za Eduarda je normalno da kaze da je vrhunski igrac jer je to mogao da cuje jedino od Krstajica. Ako je Krle njemu tako rek'o (a verovatno jeste posto je mnogo placeno) sta Djura dugo da kaze medijima osim onoga sto mu je preneo covek kome veruje?

Nije problem da se raspravljamo i dve godinea, al' sta imamo od toga. Ti mislis tako, ja ovako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Citat

Па Ђура кординира како ће да се троши новац, не мож' да кажеш сада да је он најмање крив,  гледај да гледамо неки други клуб из неке јаче државе типа Енглеске, Немачке итд па и да кажеш да се председник не пита много око спортских питања и трошења новца на исте али ово је Србија и такво је поднебље где човек када је у позицији он оће нешто да решава па макар и нестручан био. Можда је и Крле главни кривац јер је на лош начин проценио играче а можда и није, можда је било као и у овом тексту горе што сам поставио, на тај начин рекла-казала, али то за њега је све можда, али Ђура суштински барата са тим новцем, он одговара за клуб и ако нешто не ваља он треба да реши а ако не ваља и он не реши то онда је он неспособан и онда је он главни проблем. Овом последњом реченицом сам се коначно изразио како треба.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Alcatel G16x
Cek ovako... za sta je Djura tebi/vama kriv?
1. Za ispadanje od Samroka
2. Za ispadanje od Genka
3. Za dugove koje ima klub
4. Za lose rezultate koje ima klub
5. Za losa pojacanja
6. Za los rad omladinske skole
7. Za prodaju Klea
8. Za prodaju Race
9. Za prodaju Fejse
10. Za odlazak Moreire
11. Za odlazak Djordjevica
12. Zato sto nismo na evropskoj mapi postali "nesto"
13. Za los igracki kadar
14. Za_____________ (dopuni)

Citat

Па Ђура кординира како ће да се троши новац, не мож' да кажеш сада да је он најмање крив,  гледај да гледамо неки други клуб из неке јаче државе типа Енглеске, Немачке итд па и да кажеш да се председник не пита много око спортских питања и трошења новца на исте али ово је Србија и такво је поднебље где човек када је у позицији он оће нешто да решава па макар и нестручан био. Можда је и Крле главни кривац јер је на лош начин проценио играче а можда и није, можда је било као и у овом тексту горе што сам поставио, на тај начин рекла-казала, али то за њега је све можда, али Ђура суштински барата са тим новцем, он одговара за клуб и ако нешто не ваља он треба да реши а ако не ваља и он не реши то онда је он неспособан и онда је он главни проблем. Овом последњом реченицом сам се коначно изразио како треба.

Nisam pravnik, to je Dias, i nisam siguran kako funkcionise klub ali mi se cini da je na celu kluba (preskacem skupstinu, ona se saziva samo kad smo u govnima) predsednik (Upravnog Odbora) ili skraceno Djura. Na sednicama UO-a njegov glas je isti kao i glas bilo kog drugog clana (Djura ih je birao znaci svi glasaju k'o i on). Ako  Krle, Nadj i Stanoje u ovom klubu sluze da nadju pojacanja, nece jebem mu sve oni i da ih plate. Mora Djura. Djura u zivotu gled'o nije ni Volkova ni Edua, ni Ivanova... daj Boze da je i za Jovancica cuo. Ako ja tebi kao predsednik kluba kazem da mi popunis ekipu kvalitetnim igracima na pozicijama levog beka, spica i stopera... ti mi nadjes ove gore pomenute a ja ti kazem e druze ja necu njih... koji ti pos'o onda obavljas u klubu i koji te q placam ako ti ne verujem?

Shvatite da se Djura u fudbal razume kolko i ja u zekstrina odela. Kao sto sam prica da je Toletovo da obezbedi funkcionisanje saveza tako je i Djurino da obezbedi funkcionisanje kluba. Para treba mnogo. Ne znam, rekose 12-13 miliona. Imamo igrace sa nenormalno velikim primanjima. Ne kazem da ne vrede ali ih je tesko pokriti. Zameram mu sto nemamo generalnog sponzora. Ali ga ni KK dugo nije imao pa je Danilovic odlicno radio posao. Jel' napravio dobar dil sa EPS-om? Citam po JT da im ni to nije valjalo (al' dobro tamo samo protiv Djure i sme da se pise... ne daj Boze da napednes Stanoja).

он одговара за клуб и ако нешто не ваља он треба да реши а ако не ваља и он не реши то онда је он неспособан и онда је он главни проблем. Овом последњом реченицом сам се коначно изразио како треба.

Super si se izrazio samo mi nije jasno sta ne valja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Citat
Cek ovako... za sta je Djura tebi/vama kriv?
1. Za ispadanje od Samroka
2. Za ispadanje od Genka
3. Za dugove koje ima klub
4. Za lose rezultate koje ima klub
5. Za losa pojacanja
6. Za los rad omladinske skole
7. Za prodaju Klea
8. Za prodaju Race
9. Za prodaju Fejse
10. Za odlazak Moreire
11. Za odlazak Djordjevica
12. Zato sto nismo na evropskoj mapi postali "nesto"
13. Za los igracki kadar
14. Za_____________ (dopuni)

Од 6-12, за ове неке прве ставке Крле и Станоје, а на лоше резултате мислим само на Европу, овде доминирамо.

Citat
Super si se izrazio samo mi nije jasno sta ne valja?

Не ваља то што је он ту где јесте, и што не ради како треба, и када смо испали од Шамрока требао је све од Станоја па до најплаћенијих играча да покажњава или једноставно да уручи отказ, то није, урадио, самим тим је неспособан да буде председник и да доноси велике одлуке.
Можда се Ђура не разуме у квалитет фудбалера али треба да се разуме у квалитет људи које је поставио да налазе добре фудбалере. И да сложио би се да велики број играча у нашем клубу прима много више новаца него што заслужује.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2011, 18:44:10 od grobar kv »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Aj ljudi okanite se i Djure i Stanoja.,
Ok su... jeste se desio Samrok, ali sta da se radi.
Djura je prvi put od svih predsednika dao vise od 1miliona za nekog igraca, a da li ce to ispasti i najveci promas u istoriji Partizana videcemo na prolece.
Stanoje ima odlican bilans u ovoj polusezoni i ako zabelezi jos dve pobede ne bih ga ni lud menjao... da pravimo istu gresku kao Zvezda stvarno ne vidim razlog.
Ubacujemo mlade igrace u prvi tim... i na tom polju se odlicno radi.
Svima njima treba dati jos jednu sansu da zabeleze sl. godine neki uspeh u Evropi... makar puko ucestvovanje u LE (uz poneki osvojeni bod).
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Једина Станојева грешка је испадање од Шамрока, ово горе са рекао онако објективно ја лично га ни тада не би сменио а тек сада не би ни помислио на слично.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Alcatel G16x
Sto se tice omladinske skole trebalo bi bolje sto se rezultata tice... iako oni nisu primarni u mladjim kategorijama. Cika Kostic je svoje odradio i otis'o covek u penziju. Djole Tomic probao pa nije islo. Treba naci pravog coveka koji ce to da vodi. Sad ne znam... ko je uopste direktor mladjih kategorija?
Cinjenica je da se nasi klinci cesto takmice sa starijima od sebe. Omladinci igraju za Teleoptik, dva kadeta za prvi tim. I ono sto tamo vredi se vec od 16-17 godina prekomanduje sto u Teleoptik sto u prvi tim. U Zvezdi recimo onaj mali Jankovic jos igra za kadete. Nisam siguran dal' je on al' mislim da pokojni prof. Aca Nikolic rece da kad preraste (fudbalski) juniore ne vracati ga nikako. Ove godine su iskocili Ninkovic, Markovic i Aksentijevic. Mozda bi i Djokovic i Askovski da se nisu ispovredjivali. Randjelovica sam gledao ovde u Mladenovicu... zver. Ne znam zasto nije dobio sansu. Ima dobrih klinaca...

Hehe odlasci bole. A ne moz' da vezes Klea za drvo kad molio dide. Fejsa isto. Evo opet se povredi dva meseca ce na pauzu. Rizik veliki je bio ne prihvatiti dobru ponudu. Racu da smo ostavili ja bih poludeo. Vredi on, dobar je, ne kazem da je los al' bi danas gledali njega i Medu u paru jer bi morao da se proda... Dos'o je Lola, dos'o je Markovic (njega mora da je Djura gled'o). Moreiru im ne oprastam. Djuri, Krletu i Stanoju podjednako. Sa Djoletom ne znam sta je bilo... cuo sam to za prodavanje al' ne znam dal' je tacno.

Sto se evropske mape tice, mislim da smo jos daleko... APOEL je uspeo, svaka im cast ali pogledaj im sastav. 17 (sedamnaest) stranaca. I oni prodali pet igraca i doveli pet novih. Sve matorci, iskusni igraci koje ne mozes da prodas. Al' ce Kipranin ili Grk ili je to isto valjda da ulozi pare pa ce jedan veteran da odradi pos'o i da oda a drugi ce da dodje. Mi od prodaje zivimo...

----

Nisam ni ja da ode Stanoje. Samo nam fali da sad promenimo trenera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.