Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 866958 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ruzniji derbi nisam skoro gledao, u jednom trenutku sam bio ubedjen u 0-0. Tek na trenutke neka akcija na obe strane, kao neko uzbudjenje i nista vise. Ali uvaljasmo ih onako dzukacki, da boli  Smile
Bravo Scepo, bravo Neco, kakva asistencija i kakva reakcija kod drugog gola  Smile

Kod prvog gledam Vukic pravi slalom a Dijara sam samcat, samo da prosledi loptu...al bi bilo do jaja da je Di prvi kontakt sa loptom i gol  Smile   Ali Vukic se prosetao laganica.

Opet kazem ruzna utakmica do bola a rez za nas fenomenalan. Prave izmene u pravo vreme. Imam neki osecaj da cemo na pauzu sa +9  Smile

Bravo jos jednom svima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia krntija
Da je samo VHS kasetaaaa ostalaaaaaaaaa  Smile

Samo da kažem da jeste bio penal, bar iz onog ugla što su prikazali na televiziji. Bio šut ka golu jebi ga. Al sad to nije važno.

Karaćemo vas. Izistinski bez foliranja. Karaćemo vas sat i po u cugu. Ma kakvi.... karaćemo vas cele godine.

Znači nema frke  Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Alcatel G16x
Kraj reke ih nema vise, vatre im se pogasise ko zna gde se ooooooooooooooooooodseliseeeee eeee  Smile
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
: )))))))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
Morali smo da odigramo bolje, ali i kao takvi smo bili bolji od njih.
I još jednom:

Smile

P.S. "da su dali penal"... da je pravde tog penala ne bi ni bilo. Uostalom, to nije rezultat njihove igre, ona jedna šansa Borhe recimo da jeste, i to je to za celu utakmicu. A da je Šćepović sposoban da šutne levom nogom, ili Babović desnom, 'de bi nam bio kraj...  Smile

Nisi me razumeo. Govorim o tome da su nam nekim tamo slučajem dali gol i dobili nas (isto tamo nekim slučajem, meni nepoznatim), mislim da se onda ovaj ne bi toliko hvalio. Ovo je bre ljudi obična utakmica, s tim što je to eto - derbi. Ako gledamo kvalitet, to je kao da igraš protiv OFK ili Voše. Normalna utakmica. Zato ne shvatam Stanojevića da promeni sistem na tom meču u odnosu na ostale. Odigraš bre kako znaš i skrcaš im četrpet komata. Kažem, protiv ovih ni ne treba neka ne znam ni ja kakva taktika. Ali svaka čast Stanojeviću. Zaslužan je isto koliko i igrači i hvala im na tome.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2011, 20:26:24 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Potpuno zasluzena pobeda, cista kao suza. Zvezda ne bi dala gol iz akcije jos 5 fudbalskih utakmica. Cestitam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Bookee  Smile

Smile Smile Smile

Potpuno zasluzena pobeda, cista kao suza. Zvezda ne bi dala gol iz akcije jos 5 fudbalskih utakmica. Cestitam.

Smile  i Malkinu unapred  Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2011, 20:31:17 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
@ Tepachenko
Ma ok, nije to bilo samo tebi upućeno, ništa loše nisi rekao, nego da ne počinjemo sa pričama "da su dali gol" itd., pa još neki tamo kod njih na temi pominju neke šanse a imali su otprilike jednu pored penala, a rekoh - da su bolje reagovali Šćepović ili Babović ko zna šta bi bilo...

U svakom slučaju nije pička, jer nije menjao mnogo u sistemu, sem što je stavio defanzivnijeg Lazu umesto Volkova, a što se tiče igre, morali smo više da spustimo loptu na zemlju i da imamo bolja rešenja, međutim čudan je bio derbi, mnogo tuče a malo igre... srećom, bolje smo se snašli, jer smo kvalitetniji, na kraju, i zasluženo dobili.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia krntija
Fala Pantelio, picanski s tvoje strane

Bookee  Smile

Smile Smile Smile

Fak jea  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
@ Tepachenko
Ma ok, nije to bilo samo tebi upućeno, ništa loše nisi rekao, nego da ne počinjemo sa pričama "da su dali gol" itd., pa još neki tamo kod njih na temi pominju neke šanse a imali su otprilike jednu pored penala, a rekoh - da su bolje reagovali Šćepović ili Babović ko zna šta bi bilo...

U svakom slučaju nije pička, jer nije menjao mnogo u sistemu, sem što je stavio defanzivnijeg Lazu umesto Volkova, a što se tiče igre, morali smo više da spustimo loptu na zemlju i da imamo bolja rešenja, međutim čudan je bio derbi, mnogo tuče a malo igre... srećom, bolje smo se snašli, jer smo kvalitetniji, na kraju, i zasluženo dobili.

Pa nije baš da nije mnogo menjao. Ilić i Volkov ostali na klupi i to je već totalno drugačiji sistem.

Inače, kad se nisam ugušio od smeha kad na kraju komentator reče "na kraju, pobeda crveno... ovaj, crno-belih 2:0" Smile Smile

Panteliji i Malkinu unapred (što reče Bogdani) da se zahvalim na čestitkama Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.