Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 863 864 866 867 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 668783 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
mob
Nokia N73
Koji vam kurac i podrska za Milinkovica jebote pojedinci su zreli za posmatranje...
Djuricu da se ne ponavljam znas vec sta
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Milinkovic nista gore nije pljunuo po Partizanu posle onog finala kupa od Save Milosevica, pa opet mnogo bi ovde Savu voleli da vide na celu kluba. A, jedan je bio na mestu trenera Vojvodine, a drugi samo obican posmatrac(navijac Partizana), pa uporedite. Ne branim Milinkovica, samo uporedjujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
A kako nekome može smetati Milinković, a da mu ne smeta Stojković?
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
Nokia Lumia 920
Meni smetaju i jedan i drugi.

Malo me zatekla ova vest kad sam ušao u kuću i video na netu, sad sam se već smirio malo... ali nikako nisam optimista i mnogo toga treba pozitivnog da se desi pa da promenim mišljenje.
Uopšte nemam predstavu koga planiraju za SD. Ali videćemo već šta će se desiti ujutru na UO.....

I sve u qrac, Partizan je šampion!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
Sagem xg6
A kako nekome može smetati Milinković, a da mu ne smeta Stojković?

Stanojevic je Grobar a Milinkovic je odigr'o samo dve utakmice u Partizanu. I pljuje. I doveo ga Djura a Stanoja donela roda.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
Krstajic je kriv za sve.Djuro ostani.Stanoje vrati se! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Tel.Me Your.Number
Aj smirela, očekujem izvinjenje što pre ili objašnjenje... recimo nema za leba ili tako nešto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia E72
Hvala ti Stanoje legendo za sve sto si nam dao u ovih godinu i 5 meseci. Pamticu te kao zmaja od trenera. Sve najbolje majstore cime god se budes bavio!!!

Drugari aj dajte neki link sa Milinkovicevim pljuvackim izjavama, nesto opasno ne mogu da se setim toga.

Babicu, Jovicicu, Bjekovicu napusite mi se kurca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Иста багра јебе годинама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Ljudi, nemojte preterivati. Osecam da vecina vas visi tamo na JT i kad vidi sva ona psovanja uprave, poludi i pozeli da nesto preduzme. To se vidim prenelo i ovde. Prvo, nesto u vezi tog foruma i ljudi koji pisu tamo. Nemojte nasedati lako, nekolicina clanova tamo radi za nekoga, odnosno pise za nekoga i potpaljuje masu. Neki od njih i ne zive u Srbiji, ali prave skupove ovde, pozivaju ljude na neke akcije i ne znam ti ni ja sta. Taj forum je vrlo posecen od strane partizanovaca i ljudi se lako napale kad im neko prospe "insajdersku" informaciju, a posto smo mi narod sklon teorijama zavere, odmah to poprimi neku drugu dimenziju.

Da je kojim slucajem otisla ova uprava i dosao neko drugi, pa taj neko drugi smenio Stanojevica, uopste ne bi bila ovolika frka. Hteli vi to da priznate ili ne, svima je krivo sto to radi sadasnja uprava, odnosno Djuric. Da dodje Mijat za predsednika i da otkaz Stanoju, 80% ljudi ne bi zucnulo.

Stanojevicu hvala za sve sto je uradio za Partizan, a nije malo toga. Borio se kao lav i niko ne sumnja u njegovu ljubav prema Partizanu i privrzenost prema klubu. Medjutim, u poslednje vreme je pogubio konce, previse je gresio i to mu se osvetilo. On je mlad trener, naucice. Realno, morao je posle ispadanja od Samroka da podnese ostavku. Na stranu to sto ja mislim da to nije ne znam kolika bruka i da ce taj Samrok sasvim dobro odigrati u LE. Medjutim, ipak smo morali da ih prodjemo. Jednostavno, Partizan nema proslogodisnju igru, a Stanojevic nije onaj Stanoje od prosle sezone.

Mislim da stvari treba gledati ovako. Bilo je realno da Stanojevic ode, ne svidja mi se nacin na koji je otisao, ali dobro, sam je birao, znao je da ne moze protiv vetrenjaca. Sledeca stvar je uprava. Trener je sklonjen, hajde sada da gledamo krivicu uprave. Imaju gresaka i to dosta gresaka, neki ljudi ne zasluzuju da pridju stadionu, a kamoli da sede u foteljama FK Partizan. Potrebno je krenuti u ofanzivu i ocistiti klub od nekih ljudi, naravno ne treba sada isterati sve iz kluba, jer tamo ima i dobrih ljudi, koji su mnogo dali Partizanu. Ovo ce ici mnogo tesko, ali koliko vidim u klubu ima nekoliko frakcija, tako da ocekujem uskoro i javnu podelu, pa cemo videti sta ce se desiti.

Jos jednom ponavljam, nemojte preterivati i dozivljavati ovo kao smak sveta. Partizan je tu i dalje i ne cini ga jedan covek. Otisao je i Dule iz KKP, pa se nismo ugasili. Polako, ako treba nesto uraditi, to je ciscenje nekih ljudi iz vrha kluba, a za Stanojem ne vredi zaliti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 863 864 866 867 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.