Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 853 854 856 857 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 670777 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
Citat
Па реално и треба да буде. Коме Станоје не ваља, прво ваљда треба да се обруши на онога ко га је довео. Исто као што кад је неки играч лош, а игра, први на тапету треба да буде тренер који га ставља у тим.

Pa nešto baš nisam siguran da ste prvo kukali na Stanojevića pa na Šćepovića. A Krstajić je odgovoran za stručni i igrački kadar, ne Đurić.

Citat
Grobari bi trebalo da se ugledaju na Delije, bar po vernosti. Smile Smile Smile Smile Smile

Ne pravi se lud... mi kad izgubimo, sledeća tekma 800 ljudi na jugu (na stadionu 1500)... baš me keva pita dok smo gledali kombinovan prenos ono veče... "zašto Zvezdu gleda ovoliko ljudi kad trofeja ne vide 4 godine?"... a ja je samo pogledam.

Citat
-za Savica je rekao "ni za 10 milona" a ne "bez 10 miliona"

Opet ću ti reći, ne pravi se lud. Prodao ga je za više od 10 miliona. Molim lepo. Jebiga, ja znam da bi vi tih 10+ miliona lagano odbili...

Đuro, dovodi Milinkovića i bez razmišljanja.

Citat
ne znam sta ti je Djuric i u kakvoj si kombinaciji sa njim, ali braniti njegove ocigledne i dokazane lazi je previse

Nije mi ništa i nisam ni u kakvoj kombinaciji... a, kao što rekoh, od onih "laži" navedenih gore, samo je jedna prava, i to za Klea.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Citat
-za Savica je rekao "ni za 10 milona" a ne "bez 10 miliona"

Opet ću ti reći, ne pravi se lud. Prodao ga je za više od 10 miliona. Molim lepo. Jebiga, ja znam da bi vi tih 10+ miliona lagano odbili...

evo ti link pa sam procitaj, posto se ja pravim lud, nigde ne pise da ce da ga da za "vise od 10 milki" ili da se takva ponuda ne odbija... ko ga je terao da ovako govori.. ja cu ti reci: ZAMAZIVANJE OCIJU

napisah dosta toga na JT ali mi obrisaše... jer se jelte ne slažu sa mnom...

- Grobari bi trebalo da se ugledaju na Delije, bar po vernosti.

Ako si ovo boldovano napisao na JT cudi me da te nisu dozivotno banovali.

Đuro, dovodi Milinkovića i bez razmišljanja.

Super! Vise necemo gubiti u Evropi, napustacemo utakmicu pre kraja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia E72
Citat
mi kad izgubimo, sledeća tekma 800 ljudi na jugu (na stadionu 1500)

Овако нешто се није десило у пост-бојкот ери (тј. ери ових узастопних титула).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
Citat
evo ti link pa sam procitaj, posto se ja pravim lud, nigde ne pise da ce da ga da za "vise od 10 milki" ili da se takva ponuda ne odbija... ko ga je terao da ovako govori.. ja cu ti reci: ZAMAZIVANJE OCIJU

Jel stigla ponuda od tamo Rome, Sportinga i ostalih od oko 6 miliona? Jeste. Jel su odbijene? Jesu, rekavši da ga ne damo ni za 10. Jel stigla ponuda od Sitija od 12 miliona? Jeste. Prihvatio je ponudu i prodali smo ga. Pokušavaš nešto da kažeš a ne znaš ni sam šta.

Citat
Ako si ovo boldovano napisao na JT cudi me da te nisu dozivotno banovali.

Pa bilo bi i bolje da jesu... da ne čitam budalaštine više tamo.

Citat
Super! Vise necemo gubiti u Evropi, napustacemo utakmicu pre kraja.

Da.

Citat
mi kad izgubimo, sledeća tekma 800 ljudi na jugu (na stadionu 1500)

Овако нешто се није десило у пост-бојкот ери (тј. ери ових узастопних титула).

Koliko je ljudi bilo na Ofki?

A to je metaforički rečeno... ali nisam daleko ni od tih brojki.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia E72
1500 на Југу, 4000 на целом стадиону, и пуно људи ван стадиона који протестују. Утакмица која се не може узимати као пример, као ни ниједна наредна, док се ти проблеми не реше.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
1500 на Југу, 4000 на целом стадиону, и пуно људи ван стадиона који протестују. Утакмица која се не може узимати као пример, као ни ниједна наредна, док се ти проблеми не реше.

4000?

Izvinjavam se, meni se činilo da je bilo dosta manje... pogotovo na istoku i zapadu... a bogami i na jugu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia E72

4000?

Izvinjavam se, meni se činilo da je bilo dosta manje... pogotovo na istoku i zapadu... a bogami i na jugu...

На званичном сајту је податак 6800 Smile Што је сигурно претерано. Али 4000 је било сигурно, није на Југу било толико мало људи, него је смањење посете у односу на Пазар било више него очигледно па делује као да је било мало. Али та бројка је била стандардна до пре годину и по дана. Исток фино попуњен, на Западу пар стотина људи. И 100-ак у кавезу на Северу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
HTC Sensation
A sto ih stavljate u kavez na sever,jel  to po kazni?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia E72
Да, имали су провокативне пароле.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
HTC Sensation
Ko ne navija lepo za Partizan,za kaznu u kavez na sever. Lepo,svidja mi se....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 853 854 856 857 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.