Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 806 807 809 810 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 673710 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
@Virke
Napisao sam ja ranije nakon utakmice u Uzicama Stanojevic se posvadjao sa igracima a najvise mu se protivio Stojkovic tako da vjerovatno zbog toga nije branio...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
HTC 
radisa izgleda na operaciju jagodicne kosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Fak Jea

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia e65
radisa svaka ti cast  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Oni koji kukaju na Stojkovića... stvarno ne znam kako vas nije sramota... ali stvarno Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
Тако је Црњо Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
Gleda li ko ovo na RTS 1 Oko?Ovo treba samo skloniti ovog novinara i baciti bombu u studio da stoka izgine,jebem ti dan koji moj ovog Urosa zovu gde god stignu kakav je on umjetnik?Covjek nema pojma o fudbalu i nasao nesto da prica...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
A Gorcin je dokazani strucnjak. Jos nije dao svoje misljenje o vestackoj oplodnji ovaca, mada se ocekuje, 1 svestrano kompetentna osoba.

Slazem se za deo za bombu, s tim sto nikako ne bih sklanjao ovo metrobiseksualno govedo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
Kako nam fali jedan igrac kao sto je Brana Ilic.Bez razloga pusten...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
I Gorcin sere ali opet manje je zlo od ovog debila jbt lik ja mislim da uopste ne shvata o cemu se radi u emisiji...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia E52
I ja sam nacuo neke price da je izmedju stanojevica i igraca uzasan odnos... iskreno, mislim da se on malo pogubio, ali mnogo sam razmisljao i o djuricu i o njemu i o igracima, i o igri...
pa da krenem hijerarhijski...
Djuric - Ne mislim da je predsednik za Partizan, tim mora da ima gen sponzora, mora da se unese vise para u klub ako se zele rezultati. Mora da se kontrolise rad celog kluba i iz licnog iskustva znam, da bi preduzece funkcionisalo, mora da postoji strog poslovni odnos, ali pun razumevanja, mora da se napravi dugorocan plan, da se vidi sta ce sa klubom i kako klub da bude orijentisan, a ne da se krpi i krpaci od zime do leta... Npr, imamo 4 godine mandata, i kaze se, prve sezone nema trofeja, stvara se tim, dovodimo mlade igrace da se uigravaju, druge sezone ocekujte titulu, tim mladim igracima cemo dodati jednog ozbiljnog iskunsog fudbalera, trece sezone, dupla kruna i ls, to ce vec biti dosta uigran tim, pojacan sa jos 2 igraca iz inostranstva. 4 sezone. vec postaje normalno da se igra ls, da tim jaca i eventualno se menjaju 2,3 igraca koja se zamenjuju mladjim, i tako u krug. Naravno ovo moje je karikiranje ali valjda ste shvatili poentu. Smiley
Krstajic - Prvo da vrati Djukica i da mu predoci plan, i kaze mu, ti i ja cemo zajedno biti ono sto su menadzeri u engleskoj, prvo napravimo analizu igraca, onda na osnovu toga pravimo taktiku (a ne obrnuto kao do sada), dakle, nemamo brze igrace, imamo Saleta, ok, igramo kroz sredinu, na smek, ali mora da se trci do besvesti. Djukic onda kaze. ali ajde da mi ipak uzmemo i 2 brza krila pa da ih polako uvodimo u tim i oko njih gradimo ekipu za naredni period. Kako idu utakmce, tako i njih dvojica vide sta im fali i umesto 7 jeftinih igraca kupe 1 koji ce da digne ekipu na malo visi nivo. na leto opet 1, 2 igraca a ne 11, 12... I milina, pravi se institucija, ima se sistem, svaka selekcija pocinje da igra isto, dovode se posle toga igraci koji ce biti uceni od pocetka da igraju kao prvi tim, kao bre u Ajaksu, IDEJA, izmedju ostalog, kao kod nas u basketu!!!
Stanoje, Djukic, TRENER - on je taj od kog treba da zavisi sve, da na osnovu onoga sto ima pravi taktiku, a ne prica o sistemu u rombu (a da pri tom ni sam ne zna sta to znaci i kako to izgleda) a stavi Ilica na krilo, a Vukic mu umire na centru. I treba da vikne, da uvede cenovnik u svlacionicu, kao kod Nemaca, jel hoces da pijes, idi da pijes, ali to ce te kostati 8xCena racuna za to vece... a prvi prelazni rok cemo ti naci zamenu, JEBES SPORTISTU koji ne vodi sportski zivot.... pa da vidis kako bi trcali...
Igraci - Za ove trenutno nemam sta da kazem dok se ne smirim... jedino Volkov, Bog, jeste zvezdas i znam da je bio na severu vise nego na treningu dok je bio u OFK Bgdu, ali gine covek za te pare koje prima i svaka mu cast... CAR!!!
Eduardo je solidan igrac, meni se bas svidja, ali mu treba Ilic iza ledja i Diarra sa strane, neko ko ce da je umulja u gol kad je on dotera do peterca....

P. S. Nadam se da ste shvatili moj post kao neki vid pomirenja izmedju nas koji smo protiv uprave i ovih koji su protiv trenera, treba svi zajedno da se izvlacimo iz govana, treba da se pokrene neka inicijativa i da se kaze upravi da mora da se radi jasnije, konkretnije i ISPLANIRANO!!! Iskreno, zrtvovao bih sezonu, dve bez trofeja ako ce to znaciti reorganizaciju i postavljanje jasnog sistema, kao u Ajaksu, KK Partizan, Arsenalu, Mancester junajtedu...
IP sačuvana
social share
"A rich man is nothing but a poor man with money."
Begin at the beginning and go on till you come to the end; then stop.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 806 807 809 810 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.