Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 755 756 758 759 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 674918 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Pazar smo dobili na mišiće Smile na mišiće smo bili druga najefikasnija ekipa Evrope Smile sve je to bilo na mišiće Smile

Nismo ušli u Ligu Šampiona Smile pa mi treba svi kolektivno da se poubijamo, ozbiljno. Svi, od čika Gavre pa sve do Dragoljuba Jeremića.

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Crnac rado bih ti odgovorio ali ne valja mi da se nerviram pred put, tako da uzmi procitaj one moje komentare od pre neki dan i to ce ti biti moj odgovor do daljnjeg.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Pročitao zilion puta... i iskreno, smučile su mi se više priče o Đuriću posle svakog neuspeha Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2011, 19:31:13 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Niko Djurica ne krivi sto je Partizan odigrao lose, to je Stanojevicev deo, Djurica krivimo sto je dao poluproizvode Stanojevicu za rad i sada mi ocekujemo da sa njima Stanoje nesto uradi, svakako da ima Stanoje gresaka kadkad ali on nije problem, problem je Djuric Dragan, sva sreca pa komsije imaju jos vece ovnove u upravi pa nas ne ugrozavaju nista specijalno, videcemo ko ce pre da se opameti mi ili oni.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Sagem xg6
prost odgovor na sva pitanja za djurica-DA, on je kriv... On je doveo tog krstajica, i on je bio u upravi kad je oteran djukic i on je oterao tomica da bi postavio nadja... DA, kriv je predsednik kluba... Koji je takodje oterao Moreiru rekavsi da je Vukic!??!?!?! bolji igrac od njega... Sasa Markovic treba da igra pa cete videti da nije seljacki igrac koliko vi pricate...

Sad je kriv sto je doveo Krleta...  Smile
Oterao Tomica. Super. Jeste, saglasan sam. Ako se dobro secas Tomic je bio s.d. u vreme kad je Djuka otis'o. I Djukic nije oteran. Dobio je ponudu da radi kao selektor svoje zemlje sto je za svakog trenera cast. Partizan mu, kao ni vecini, sto trenera sto igraca, nije pravio problem. A kad si vec kod Tomica, prelistaj po netu i nadji njegove prelazne rokove. Koliko je igraca doveo a koliko ih je vredelo.

Saglasan za Moreiru. Kazem, to mu jedino zameram. Mada koliko zameram njemu zemeram i sefu struke. Ima bre da kazes treba mi i nem a da ide!

Treba Sasa Markovic da igra i sa tim sam saglasan. Al' u OFK-a Beogradu.

Da ne vucem 100 citata..

I ja hocu da Partizan melje. Prosle sezone je to bilo manje vise tako. Dali smo dvesta golova. Igrali na gol vise, u pojedinim utakmicama i lepo, za publiku. Bilo je i lepih poteza i golova...

KK Partizan... seti se gde smo bili pre 6-7 godina. Zvezdu dobijali iz auta a u Evropi bili poznati po 2-12.

Djurica krivimo sto je dao poluproizvode Stanojevicu za rad i sada mi ocekujemo da sa njima Stanoje nesto uradi, svakako da ima Stanoje gresaka kadkad ali on nije problem, problem je Djuric Dragan, sva sreca pa komsije imaju jos vece ovnove u upravi pa nas ne ugrozavaju nista specijalno, videcemo ko ce pre da se opameti mi ili oni.

Navedi dva polu-proizvoda.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Rankovic (mrtvak koji kao nesto treba da trci), Smiljanic (decko nigde nije uspeo, to je razlog), Ivanov polako krece ka tome, ne bi ga Alanija prodavala za mnogo manju sumu nego sto ga je dovela, onda onaj Markes mi mirise na Nikolova. Ovo ostalo je lepo odradjeno, ali vidi ti tu masu iznad.

Nego braco Grobari i svi ostali da se pozdravimo, posto ja polako put pod noge pa pravac Grcka. Dace Bog da izbacimo onu boraniju iz Irske, da posle nagazimo OFK-u kod kuce i onda Grobari pravac Jagodina, SVI .
A da to tada da se ponasate kao i do sada, i bez drmanja kaveza. Smile I opravdate ovu cinjenicu:

Uzdravlje Grobari!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Sagem xg6
Prvo, srecan put i lepo se provedi.   Smile

Sve te koje si nabrojao je doveo Krle. Djura stim veze nema. Niti se covek razume u fudbal niti se (verujem) mesa u izbor igraca. Rankovic je doveden kao igrac koji moze da pokrije vise pozicija. Domaci igrac koji je bio kapiten u Holandiji. Covek je prvenstveno zadnji vezni.

Lolu kao igraca volim. Da li je mog'o ili nije mog'o negde drugde ne znam, verovatno nije ali bolji dostupan Srbin na njegovoj poziciji ne postoji.

Za Tutu je Krle zagriz'o samo tako. Djura platio.

Sto se povrede Brazilca tice, nija ga Djura pregledao 'bem mu sve. Kol'ko znam ti pregledi se rade na VMA. Kol'ko je to strucno ne znam, al' nece Djura kad dobije nalaz sa klinike da skida gace ovome da vidi dal' ima oziljak na zadnjoj lozi.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Aj lepo se provedi i nemoj mnogo da mislis na nas klub, leto je, treba da uzivas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Gio druze moj pa nije Djura tu figura, on pomere ostale figure,  da li ti stvarno mislis da se on ne mesa u dovodjenju nekih igraca, pa on gleda samo sto je jeftinije da prodjemo, zamisli da smo imali samo 2-3 miliona nekog kesa neke dobiti pa mi nikog ne bi doveli. Smile Ajde necu se nerviram vise
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Sagem xg6
A ne kazem da uprava nije nista kriva. Jeste. Imamo najlosiji marketing u Evropi. Nemamo sponzore koji ce da isprate ove 4 titule, propusta mali milion al' ako nase igrace mrzi da potrce u Uzicu ako se sprdaju po terenu u Skoplju i Dablinu... tu Djura nije kriv.

I da se mesa u dovodjenje igraca... Potroseno je mnogo para. Krle i STanoje su doveli igraca u vrednosti od par miliona. Sigurno. Ne verujem da je Djura odlucio da od verovatno 50 ponudjenih napadaca izbor padne na Eduarda. Ne verujem da je Tuta bio najjeftiniji ponudjen igrac. Ne verujem da je DJura hteo Markovica iz OFK-e jer ga u zivotu nikad video nije. Ne verujem da je Jovancic bio Djurina zelja.

Citam na sportalu da Kezman potpisuje posle Samroka... ako ovi ne useru stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 755 756 758 759 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.