Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 669252 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
I zavrsavam, budala sam sto polemisem sa tobom. Jedino pametno na ovom forumu sto si uradio je otvaranje teme na sexu o Moniki Beluci

...a ti nemoj, eto imas istomisljenike, imas Superbrku, pa polemisi s njima... i uzivaj u Moniki  Smile

edit:

Mažić sudio bez greške

Sudijska komisija FSS procenila je da je arbitar Milorad Mažić bez greške odradio posao na meču Spartak ZV - Partizan (1:2) u 21. kolu JSL.

Partizan je do pobede u Subotici stigao posle preokreta, zahvaljujući penalu nad Ilievom u 68. minutu i pogotkom Tomića iz slobodnog udarca u nadoknadi vremena.

Mažić je dobio prolaznu ocenu i od kontrolora suđenja na tom meču Đorđa Žutića, a u petak je Komisija procenila da nije grešio pa je odbijena primedba Spartaka, saznaje B92.

Sudijska komisija ujedno je odbacila ideju da 140. "večiti" derbi sude arbitri iz inostranstva.

"Komisija je proučila sve navode iz žalbe Spartaka i gledanjem snimka proverila odluke sudije Mažića i pomoćnika koje su apostrofirane. Ustanovili smo da je sudijski tim sve svoje odluke zasnovao na pravilima igre i slobodnom sudijskom uverenju i da je, samim tim, prigovor Spartaka neosnovan", rekao je agenciji Beta član sudijske komisije FSS Staniša Beljin.

Beljin je naveo da sudijska komisija ima puno poverenje u sve sudije i pomoćnike koji se nalaze na listama Super lige i Prve lige Srbije, a
koju je usvojio Izvršni odbor FSS.

"Komisija u potpunosti veruje stručnom nivou i pripremljenosti sudija za suđene utakmica nacionalnog prvenstva i poklanja im puno poverenje, pritom ne prihvatajući ideju da se za pojedine utakmice prvenstva angažuju strane sudije", kazao je Beljin.

On je dodao da sudijska komisija očekuje da će domaće sudije preostale utakmice odsuditi u skladu sa pravilima igra i da ničim neće negativno uticati na regularnost takmičenja.

Prvenstveni derbi Partizan - Crvena zvezda igra se 23. aprila na stadionu u Humskoj ulici. "Crno-beli" trenutno vode na tabeli sa tri boda više od gradskog rivala.

« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 20:11:07 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Dirnuo u sujetu kumovima i selektoru?

Лакше је одстранити једног него 4,5 кључних играча у репрезентацији, зар не?  Smile

Dokaz da u tih 4,5 kljucnih igraca idioti na kubni.

Eeeeej, pa ovaj ga obrise iz imenika na mobilnom samo zato sto je presao u Partizan... pa gde je tu mozak Smile Smile

Jebote pa Krneta odigrao vise utakmica za Partizan nego ovaj za Zvezdu i vi nesto pricate o Stojkovicu Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 20:26:33 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Teп, хајде сад ћу се надовезати на сармину поруку  Smile

Чекај, па стојковић се извињавао за "ружну" прошлост, а ту исту прошлост је делио са неким од репрезентативаца. Јесу дебилне те изјаве да је обрисао број телефона итд, али није свеједно кад неко с киме си провео много времена на терену и ван њега, учини то што је стојковић учинио. Не самим преласком, већ разноразним гестовима и излетима у јавности.
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Pizon je budala od trenera,to se zna.Vidic i Stankovic ne pruzaju svoj maksimum u repki i to se zna.I kad nam je Antic bio trener i kad smo se kao prvi plasirali na svetsko videli ste kako smo zavrsili.Ne poznajem osobu koja posle svega prati repku sa nekom nadom ili posebnim interesovanjem.

Pa koj k.... je bitno da li ce Stojkovic braniti ili ne....? Moje misljenje je da ima boljih srpskih golmana od njega,to donekle i pokazuje cinjenica da primamo gol na svakom mecu,dobar deo na njegovu gresku.

A sto se tice toga kakav je covek,pokazao je vec nekoliko puta,izdajica i licemer,jeste da se preteruje sa vredjanjem i preuvelicavanjem situacije ali takav smo narod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Teп, хајде сад ћу се надовезати на сармину поруку  Smile

Чекај, па стојковић се извињавао за "ружну" прошлост, а ту исту прошлост је делио са неким од репрезентативаца. Јесу дебилне те изјаве да је обрисао број телефона итд, али није свеједно кад неко с киме си провео много времена на терену и ван њега, учини то што је стојковић учинио. Не самим преласком, већ разноразним гестовима и излетима у јавности.

On je tom porukom uvredio Nenada Kovacevica? Da, licno se obracao igracima tom porukom... ajde ne zajebavaj.

Ta poruka je bila onima koji su ga vredjali (a za se ko ga je vredjao), stampali umrlice... onima koji su hteli da ga lincuju itd. Samo lud covek bi sve to mirno propratio. Vlada je postupio potpuno ispravno - smekerski. Udario je tamo gde najvise boli (tako se ispostavilo).

Niste vi njega zvali ovako i onako od momenta kad je izbacio tu majicu... nije on to odradio bez razloga i to je glavna stvar ove price.
Dace Bog da uzmemo titulu pa da vam se pokenja na otirac ispred Marakane. Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
О томе на теми репрезентације  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola Luxan RAZR2

I to u papirnoj kesi, pozvoni Lukicu pa je zapali i pobegne  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
 Smile

A gle ovaj mi obriso poruku, a nije u pravu Smile

Inace, danas jedva cekam mec... ko da igramo sa ciganima... mada, ovi i jesu cigani Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Teп, хајде сад ћу се надовезати на сармину поруку  Smile

On je tom porukom uvredio Nenada Kovacevica? Da, licno se obracao igracima tom porukom... ajde ne zajebavaj.

Ta poruka je bila onima koji su ga vredjali (a za se ko ga je vredjao), stampali umrlice... onima koji su hteli da ga lincuju itd. Samo lud covek bi sve to mirno propratio. Vlada je postupio potpuno ispravno - smekerski. Udario je tamo gde najvise boli (tako se ispostavilo).

Niste vi njega zvali ovako i onako od momenta kad je izbacio tu majicu... nije on to odradio bez razloga i to je glavna stvar ove price.

Мене би било срамота да браним и да се поносим ликом и дјелом Владима Стојковића.

Ал добро...има нас разних,већих и мањих.Свака крпа нађе закрпу,тако и Владимир Стојковић.
Мислио да је ''магична'' па се окушавао у Велике клубове,сватио да је обична крпа за рибање патоса и готова ствар.

Ал,мрзи вас и даље... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
A bio vam je idol i bio je najbolji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.