Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 901 902 904 905 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 660936 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
Јел пенал ово над ћелавком?
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 4
Ја ништа и никоме не вјерујем, само дођем да видим шта ће рећи MilancheBG86 и то је за мене права и једина истина. Човјек је најреалнији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2

"Ne volim ovаkаv Pаrtizаn. Ne želim dа pobeđujemo sа 1:0. Možemo tаko dа zаvršаvаmo utаkmice i kаžemo dа smo nа putu kа tituli, аli to meni kаo treneru Pаrtizаnа nije dovoljno. Želim više golovа, želim dа publikа uživа sа nаmа u igri. Hoći dа se o utаkmici pričа dаnimа. Znаm dа ne možemo svаkom protivniku dа dаmo pet golovа, аli vаžno je dа stvаrаmo šаnse. U Jаgodini togа nije bilo."
više ovde
http://www.zaludjica.net/index.php/component/k2/item/1784-stanojevi%C4%87ne-volim-ovakav-partizan
IP sačuvana
social share
Video producent i fotograf.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Reklamiraš, a? E pa neću iz inata da uđem Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung 
Трле реагуј Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One M8
Petogodišnji pomen Čavi Dimitrijeviću

Na današnji dan pre 5 godina 13.9.2006. u francuskom gradu Nantu preminuo je, nekada, jedan od najboljih i najomiljenijih igrača Partizana, Zoran – Čava Dimitrijević (1962-2006.)

Igrač kova Čave Dimitrijevića radja se jednom u 50 leta i za njega je važilo pravilo da može, ako treba, i da »pojede loptu«, a njegova vedra bulburderska priroda, proizvela ga je u najomiljenig fudbalera tih godina. Bio je ljubimac, navijača, saigrača, ljudi iz kluba, novinara, čak i protivničkih igrača – jednom rečju svih koji su imali bilo kakve dodirne tačke sa fudbalom. Čiste duše, kakvim ga je Bog dao, osvajao je sve sa kojima je bio u kontaktu.

Počivaj u miru Partizanova legendo!

partizan.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One M8
Sulejmani za "Sportske": "Partizan? Jednog dana, na velika vrata"

Miki Sulejmani nam je pričao o svom novom početku u Ajaksu, kako je skinuo breme očekivanja, o Marku Panteliću i Luisu Suarezu. Naravno, zanimalo nas je zbog čega nije igrao kod Martina Jola, ali i gde vidi sebe u budućnosti. U domaćem fudbalu nije ostavio trag, ali, jednog dana će se vratiti...
Miralem Sulejmani ove sezone igra sjajno. Nastavio je gde je stao na kraju prošle, a posle par sezona potvrdio je procenu ljudi iz Ajaksa koji su platili ogroman novac Herenvenu. Nosio se sa etiketom propale investicije, ali je na kraju otklonio svaku sumnju. Koliko su ga pritiskali milioni, ali i teret očekivanja?

"Od tog transfera je prošlo tri godine. U početku je postojao veliki pritisak, jer su svi očekivali da opravdam milione koje je Ajaks uložio u mene. Vremenom je pritisak nestao. Sada konačno mogu da kažem da igram rasterećeno. Uživam u svakoj utakmici i to se odmah odrazilo i na učinak na terenu"

Prošle zime je bio na pragu odlaska u Englesku. Tada je bio veoma razočaran jer je administracija bila prepreka odlasku u Vest Hem. Na kraju, ispostavilo se da je to srećna okolnost?

"Sigurno da je tako. Posle dužeg razmišljanja odlučio sam da ostanem u Holandiji. Ispada da je dobro što nisam uspeo da dobijam radnu dozvolu. Nijednog trenutka se nisam pokajao što sam ostao u Ajaksu. Još je veća satisfakcija činjenica da sam bio deo ekipe koja je posle sedam godina vratila šampionsku titulu u Amsterdam".

Srpski reprezentativac je imao problema sa trenerom Jolom. Ni dan - danas mu nije jasno šta mu je sadašnji trener Fulama zamerao...

"Verovali ili ne, Jol je imao pozitivno mišljenje o mojim igračkim kvalitetima. Čuo sam od mnogo osoba da je veoma cenio moj potencijal. Sećam se kada je gostovao u jednoj emisiji na holandskoj televiziji, da ga je voditelj pitao u čemu je problem sa Sulejmanijem. Jol je odgovorio da po njeogovm mišljenju spadam u svetsku top klasu fudbalera, ali da postoji problem sa mnom koji ne želi da iznosi u javnost. Najgore od svega, ni meni nikada nije otkrio u čemu je taj problem. Insistirao je da to zadrži za sebe, a ja sam bio žrtva te velike tajne i nisam dobijao priliku da na terenu demonstriram svoje kvalitete. Često sam razmišljao o tome, pokušavao da pronađem razloge Jolove ljutnje, ali nisam uspevao. Na treninzima se nisam štedeo, radio sam maksimalno, u svlačionici nikada nisam napravio ni najmanji gaf ili incident. A opet sam bio na ledu. Mnogo me je sve to pogađalo, jer sam znao da nisam kriv."

Pominju li u Amsterdamu Marka Pantelića?

"Ma kako da ne pominju. Marko je ostavio dubok trag na Amsterdam Areni. Svi pitaju za njega. Igrači, navijači, čelnici kluba. Kako dobijem poziv u reprezentaciju, tako stigne na stotine poruka da pozdravim Pantelića. Prosto neverovatno koliko su ga zavoleli. Svima je žao što je morao da ode iz Holandije, jer je bio pravi vođa i na terenu i u svlačionici. Idelna osoba za stvaranje pozitivne atmosfere"

Ambicije Ajaksa? Kvalitet tima u odnosu na prošlu sezonu?

"Ambicije su iste kao i prošle sezone. Titula je prioritet, ali ćemo da se potrudimo da što duže ostanemo u Ligi šampiona. Najveći kvalitet u odnosu na prošlu sezonu je što smo odradili kompletne pripreme sa Frankom de Burom. Iskoristili smo završnicu prethodnog šampionata da se što bolje upoznamo sa njegovim zahtevima. Zaista ima ogromno iskustvo i ume da ga prenese na igrače. Uprava je dobro odradila prelazni rok, stiglo je nekoliko kvalitetnih pojačanja. I dalje nam je jaka startna postava, ali sada imamo i veoma snažnu klupu. Svi su spremni da uskoče i da se izbore za veću minutažu. Ta zdrava konkurencija je kvalitet više u borbi za odbranu titule"

Da li je očekivao da će uspon biti brži nakon prelaska iz Herenvena u Ajaks?

"Ajaks je jedan od najslavnijih klubova na svetu i prelazak u Amsterdam bio je veliki korak u mojoj karijeri. Svi znate kakav status ima Ajaksova škola fudbala i koliko je vrhunskih fudbalera u njoj poniklo. Meni se sve brzo izdešavalo. Otišao sam iz Partizana a da nisam ni zaigrao za prvi tim, godinu dana sam proveo u Herenvenu i onda vrlo mlad, stigao u veliki Ajaks. Nije to mala promena za dete od 19 godina. Prve sezone u Amsterdamu imao sam mnogo pehova sa povredama, drugu nisam igrao uopšte, treću sam počeo sa klupe i završio kao šampion. Ova četvrta bi trebalo da bude prelomna i da predstavlja novi početak. Prezadovoljan sam startom, igram standardno, postižem golove, beležim asistencije. I rezultat svega je i povratak na spisak reprezentativaca. Ponavljam, konačno uživam u fudbalu. Sada se tek oseća koliko sam napredovao u Ajaksu jer sam imao sreću da učim od vrhunskih stručnjaka".

Postoji li doza kajanja, ili bolje rečeno žaljenja što je kao mlad otišao iz Partizana.

"Jesam, sigurno. I dan danas mi je krivo što nisam ostavio traga u Partizanu. Ali nikada se ne zna. Što se jednog dana ne bih vratio među "crno-bele"? Na velika vrata"

Mlada reprezentacija čiji je bio "frontmen" nije ostvarila pun potencijal.

"Tačno je da je to bila generacija od koje se puno očekivalo. Možda i najviše od svih prethodnih koje su stizale čak i do finala EP. Kada bolje razmislim, jedino objašnjenje može da bude da smo olako shvatali sve utakmice. Bili smo svesni svog potencijala i kvaliteta i mislili smo da je dovoljno da se pojavimo na terenu, pa da se protivnik preda. Skupo nas je koštalo potcenjivanje rivala. Ali sada je kasno za kukanje".

Naredna stanica? Ljudi obično misle da je u Holandiji lako igrati jer napadači imaju mnogo prilika i odbrane su slabe?  Iznenađuju li ga igre Luisa Suareza u Liverpulu? Da li je tako sebičan saigrač kako se često priča?

"Premijer liga je definitivno najkvalitetnija i najatraktivnija na svetu i voleo bih da zaigram u Engleskoj. Ne bih imao ništa protiv ni da karijeru nastavim u Španiji.

Ne slažem se sa mišljenjem da je holandska liga slaba, i smeta mi kada čujem da je napadačima ovde lako da postižu golove jer klubovi slabo igraju odbranu. U Holandiji se igra orvoren fudbal, svako svakoga može da pobedi. Da sada pitate u Srbiji 100 ljudi da li su čuli za Venlo, njih 90 bi reklo da nije. A nama je taj Venlo očitao lekciju pretprošlog vikenda, vodio sa 2:0, bili smo na ivici debakla i na kraju smo uspeli jedva da iščupamo bod. Dakle, kvalitet postoji. Nije lako pobediti bilo koju ekipu iz elitnog ranga.

Što se tiče Luisa, on je najbolji primer za ovo što pričam o kvalitetu holandske lige. Svi su tvrdili kako je njemu bilo lako da cepa mreže protiv timova iz Holandija i da učinak od 36 golova u sezoni nije neki specijalni podvig. A čovek ode u Englesku i blista na svakoj utakmici. Pa nemojte mi reći da i Englezi igraju slabo defanzivu!"

Marko Pantelić je smislio interesantan nadimak za Suareza. Zove ga Privatnik, jer voli da "privatizuje" loptu. Kada je dobije, nikome je ne da. Samo gleda kako da je pošalje u protivničku mrežu. Kakav je Sulejmanijev utisak.

"Luis je specifičan igrač. Pa svi špicevi su pomalo sebični. Tajna njegovog uspeha je u mentalitetu. Ne možete ni da zamislite koliko voli da pobedi i da bude centralna figura na terenu. Baš protiv Venla prošle sezone, sećam se da je briljirao, dao je dva gola, ali je posle toga grizao kao da je pitanje života i smrti. Hteo je po svaku cenu da postigne još tri. Neverovatan, fascinirajući mentalitet pobednika poseduje urugvajski fudbaler. Slobodno mogu da kažem, da bih navjviše na svetu voleo da deo Luisovog mentaliteta pređe i na mene", završio je odlični napadač koji bi u budućnosti trebalo da bude glavna uzdanica "Orlova".

sportske.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
sine zvezda je zakon
IP sačuvana
social share
DS 89!
CZV
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 901 902 904 905 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.