Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 873 874 876 877 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 666920 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
Sta ti tu nije jasno, Marko Nikolic dok ne preuzme neki drugi klub i dok ne odradi neku sezonu sa tim klubom ne mogu reci da je dobar trener, jedno je kad ti preuzmes ekipu o kojoj ne znas nista a drugo je kad si 80% igraca ti proveo kroz omladince pa ih vodio i u prvom timu.

реално... мислим, док Фергусон не преузме неки други тим нећемо знати да ли је добар тренер...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Pogresno sam se izrazio. Nikolic je sa Radom uradio nesto sto je u nasem fudbalu izvodljivo u bilo kom prvoligaskom klubu a to je da ih dovedes do kv za ligu evrope, posto to poslednje mesto za kv za ligu evropa je nekako lutrija kod nas, proteklih desetak godina retko da je jedan isti klub zauzimao to mesto.

@ nebitno, mesas babe i zabe, da Nikolic ima uspehe i da je toliko godina u klubu kao Ferguson naravno da ne bi rekao da treba jos negde drugo da se dokazuje.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Sagem xg6
Djuro siso  Smile

Usr'o se. Od koga jos treba da izgubi da ga najuris? Od moje Sloge?
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
Et Grobar

Ne... hoću da kažem da je Stanoje lošiji trener od, recimo, Vermeza, iako je Stanoje više trofeja uzeo. Isto hoću da kažem da je Nikolić bolji trener od Stanoja, iako ni jedan trofej nije uzeo. Opet, ja mogu samo da nagađam ko je bolji, jer nisam bio ni kod jednog ni kod drugog ni kod trećeg na treningu te ne znam kako rade.

A što se tiče Nikolića i "dugoročnog rada sa tim igračima"... a jel se pitaš ti kakvi su svi ti igrači Rada koje je vodio Nikolić... ili je samo bitno koliko ih trenira? Uostalom, ako kažeš da je Nikolić dugo sa njima, sve te igrače je onda ON napravio ovakvim kakvi su sada. Možeš li izvesti onda zaključak, do čega dolazimo? Pa do toga da je dobar trener. Dok Stanoje pokušava od mlohavog Šćepovića da napravi igrača, al ne ide mu nešto... iako je jako, jako uporan.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Nikolic je fenomenalan trener za Rad, ali je u drugim sferama odnosno klubovima nedokazan jos, ako posmatras njegov ucinak u Radu svakako da je dosta dobar trener. Da bi bio dosta dobar trener uopste mora da ode negde van da se dokaze ili da bude u tom Radu celu karijeru i da gura dobre rezultate za nase uslove.

I da ponovicu jos jednom mozda je Stanojev uspeh bio njegov zenit i on ne moze vise od toga i sada samo pada, ako pokaze u narednih nekoliko utakmica da je tako naravno da treba da ide posto niko nije iznad Partizana!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
Zanači, po tebi, Partizan ne bi smeo dovesti nedokazanog trenera? Pa šta je Stanojević bio pre Partizana nego nedokazan trener?

I ne mogu više, jednostavno imamo različita mišljenja. Za mene su Nikolić i Milinković bolji treneri od Stanojevića i to je to.

Uostalom, i Nikolić ga je jednom nadigrao sa Radom, baš kao i Milinković sa Vojvodinom... a to su dve daleko slabije ekipe od Partizana.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Zanači, po tebi, Partizan ne bi smeo dovesti nedokazanog trenera? Pa šta je Stanojević bio pre Partizana nego nedokazan trener?

Nigde ja to nisam rekao, ali sto bih i pricao kada smo vecinu trenera u poslednje vreme mi ,,napravili,, Vermez, Mateus, Plavi, Stanoje... ne znam sto guramo tu filozofiju ali ti i ja tu nista ne mozemo, mozda dokazanog trenera ne mozemo da dovedemo, ili se ne trudimo posto lakse nam je da dovedemo nekog ko moze da bude marioneta, ko ce ga znati vise. Jebiga imamo razlicita razmisljanja, tesko da cemo se sloziti oko necega, ja takodje cenim Nikolica i ono sto je uradio ali da je malo duze ostao moglo je biti i dosta bolje a mozda bi i pali ko ce ga znati. I da ajde da ti odgovorim, Partizan ako je u nekom svom zenitu i ako krene mali pad on ne moze da dovede nedokazanog trenera posto veliki je rizik da moze jos vise da potone, tako da dokazan trener ima vise sansi da vrati klub na mesto, tako da samo ovaj covek bi sada smeo da dodje ako bi Stanoje otisao kojim slucajem:

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
mob
Nokia N73
Sta ti tu nije jasno, Marko Nikolic dok ne preuzme neki drugi klub i dok ne odradi neku sezonu sa tim klubom ne mogu reci da je dobar trener, jedno je kad ti preuzmes ekipu o kojoj ne znas nista a drugo je kad si 80% igraca ti proveo kroz omladince pa ih vodio i u prvom timu.

реално... мислим, док Фергусон не преузме неки други тим нећемо знати да ли је добар тренер...
Ferguson prije Mancestera uzimao trofeje u Skotskoj sa Aberdinom tako da nemoj to potezati niti porediti ikoga sa Fergusonom...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
Znači samo Tumbaković sme da dođe i niko više? Pa misliš da oni Tumbu ne bi hteli na klupi? Naravno, da čovek hoće da se vrati u Partizan, kao što neće.

Srbija jednostavno više nema dobrih trenera... ali dobrih, ne onih "koji bi mogli da vode Partizan samo do titule". Antić i Tumbaković... i niko više.

Nama treba stranac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung 
А од чега ћете да платите, кад је све отишло на појачање, плате, премије и остале даџбине ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 873 874 876 877 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.