Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 869 870 872 873 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 668038 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Sve junak do junaka, a jutros 20 ljudi ispred stadiona.  Smile
Nemam fjesbuk.
Da je neko obavestio i ove van BG-a na neki normalan nacin mozda bi do necega i doslo, prvo sto ti ako si nesto znao nisi mi nesto rekao, eto dajem ti primer. Ako sutra nesto bude potrudi se da to ne ostane samo kod vas Beogradjana koji ne mozete sad da se skupite.

Neka izgubimo titulu, neka poduvamo u kupu, tako jednostavno mora biti, mora opet da se uspostavi neka ravnoteza ali neka nam makar trener bude grobar.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Pa, ja nisam ni planirao da idem tamo, niti mi je padalo to na pamet, sta ima da ti javljam. Nije ni meni niko rekao, nego sam video na netu i to ne na fejsbuku.

Neka izgubimo titulu, neka poduvamo u kupu, tako jednostavno mora biti, mora opet da se uspostavi neka ravnoteza ali neka nam makar trener bude grobar.

Vecu glupost u zivotu nisam procitao. Kakvo duvanje, kakva ravnoteza, kakvo trenersko grobarstvo? Vidim, Mateus je bio grobarcina od malih nogu, nije propustio nijednu utakmicu na JNA od 6. godine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Da li ti shvatas da mi moramo da izgubimo u ligi, da mora Zvezda to da uzme, ja ti garantujem da ce biti pritisaka sa vrha drzave da do toga dodje, meni licno ove sezone, ove sezone kada su ocajni poslovi odradjeni od strane rukovodecih da kada smo se izblamirali protiv Samroka da se necu nervirati ako nista ne uzmemo, jedino me derbiji mozda pogode ali tu cenim pobede, a u takvoj situaciji bi voleo da trener bude neki grobar neko dostojan tog mesta a ne neka marioneta tipa Milinkovic.

Citat
Pa, ja nisam ni planirao da idem tamo, niti mi je padalo to na pamet, sta ima da ti javljam. Nije ni meni niko rekao, nego sam video na netu i to ne na fejsbuku.
Naveo sam primer, kad si vec sve to pomenuo, posto to ne treba tako da se razglasi nego vec da se iscimaju neki ljudi pa ti ljudi da iscimaju druge,neko drugarstvo da se gradi, da se lepe neki plakati po gradu, ovo ono, sve moze kad se hoce, ne mora sve to da ide preko tog fjesbuka kad je svi se kao jave da ce da dodju a posle iskuliraju i ne dodje ih 20.
« Poslednja izmena: 02. Sep 2011, 19:44:47 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8

Gde gips, gde su stake, kolica? Smile

Jebote, sta ti je danasnja medicina, jedan dan u gipsu, sutradan vec u markiranim cipelama No 46! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6860
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Apple Iphone 13
tole,lukic i djura mutavi  se dogovorili da ove godine uzme zvezda titulu ali uslov je da prihvati regionalnu ligu koju godinama osporavaju!!!......stanoje bio protiv toga

laku noc srpski fudbalu  Smile
« Poslednja izmena: 02. Sep 2011, 19:44:13 od provokator »
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
HTC 

Gde gips, gde su stake, kolica? Smile

Jebote, sta ti je danasnja medicina, jedan dan u gipsu, sutradan vec u markiranim cipelama No 46! Smile

mozda isao kod one doktorke  Smile,zaboravio sam joj ime. znas na koga mislim

Smile
« Poslednja izmena: 02. Sep 2011, 19:47:33 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Fak Jea

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Nokia e65
tole,lukic i djura mutavi  se dogovorili da ove godine uzme zvezda titulu ali uslov je da prihvati regionalnu ligu koju godinama osporavaju!!!......stanoje bio protiv toga

laku noc srpski fudbalu  Smile

i onda je mrmot zavio cokoladu u foliju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia E72
Хахаха... Ал' што је најгоре, овако нешто је врло могуће. Мада ја већ трећу сезоне очекујем да они узму титулу па ништа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Citat
a u takvoj situaciji bi voleo da trener bude neki grobar neko dostojan tog mesta a ne neka marioneta tipa Milinkovic.

Prvo- kazes za coveka da je marioneta, a on nije ni bio trener. A siguran sam da nisi upoznat u njegove odnose sa upravama klubova u kojima je ranije radio. Znaci-lupetas.

Drugo-Stanojevic ti do sada nije bio marioneta, jel? Sta je cekao do sada, pa da krene da govori kao neku istinu? Pusti me tih prica "u interesu Partizana". On da nije bio marioneta, posle svakog loseg postupka uprave bi izasao i rekao stanite ljudi, ne moze tako. NE, cutao je kao pickica i slizao se sa mnogim ljudima u klubu, koji mu sada cuvaju ledja.

Trece-Moze neko biti grobar koliko hoce, ako je pravio greske i ako ima tolika muda, neka izadje i kaze "Da, kriv sam!" Ne moze neko da cuti kao picka i lize se sa upravom, a kad krene klupa da mu se izmice, onda tek progovori. Znaci, Stanojevic je bio MARIONETA! I tu nema price.

Neka ne osvojimo titulu, ali ce onda 99% vas koji sada branite Stanojevica, da ga tera i napusava najstrasnije. Daj Boze da nisam u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
mob
Nokia N73
Pa vi ste najgori kvazi navijaci koji kada je dobro za klub busate se ne moze nam niko nista bla bla truc,a kada se sve raspada naravno da ste najpametniji jbg tako to ide...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 869 870 872 873 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.