Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 858 859 861 862 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 669084 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
Nokia krntija
Iz dosadašnjeg učinjenog, izgleda da je Milinković dobar trener. Gde god je bio, njegov tim je dobro igrao. Vojvodina, Spartak, Kolubara  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
I sta sad, jedino govnjiva motka resava problem, nema sta mnogo vise da se kaze niti da se radi, nekada je moglo da se nesto i radi povodom toga ali sada su stvoreni drugi problemi i govna se ne mogu oterati tako da ce oni sad ovaj raspad juga najbolje iskoristiti. Najbolje da ne osvojimo titulu ove sezone.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Ljudi, imam neki osecaj za feeling da ce i Djura uskoro iz kluba... Smile

Dzomba se istice kao glavni kandidat za naslednika... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
Citat
Šta sad, srećni ste što ćemo da dovedemo ono govno, posle pljuvanja po Partizanu, a pitanje kakav je trener

Ko je bre pljuvao po Partizanu? Pitanje kakav je trener, a? Trener, koji je BSK iz Srpske lige doveo do Superlige, koji je Spartak doveo do Evrope i koji je Vojvodinu mogao da odvede do duple krune... pitaš se kakav je to trener? Postavlja se pitanje? Šta je Stanojević bio pre Partizana, sem bivšeg fudbalera?

Citat
da je stavio Aksentija da igra a ne retarda Miljkovića mi bi bili u Evropi opet...

Ovo je već klinačko razmišljanje.

Citat
i ujedno veliki grobar

A Milinković nije? Zajebite bre to ko je veliki grobar a ko ne... jel Dijara grobar? Jel Mateus grobar?

Citat
Znam da nije razlog ispadanje od Šamroka, već taj sukob sa Đurićem, a vi se sad zapitajte koga ćemo imati na pozicijama direktora i trenera, poslušne marionete ili ljude koji imaju svoje JA...

A zašto misliš da ćemo imati poslušne marionete? Da te to nije prošlost naučila odnosno od kad je Đurić predsednik. Koliko ja znam, Đurić nije dovodio poslušne marionete već bivše fudbalere ovog kluba. Zajebite bre više teorije zavere.

Citat
Klub nam je otiš'o u qrac.

Jel to nama svaki put klub ode u kurac kad oteramo trenera? Klub otišo u kurac i posle Đukića i posle Jokana i posle Plavog i posle 100 pički materina. Jel to naš klub ne sme da smeni trenera ili kako?

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Jedno je sigurno: imamo krajnje bolesnu situaciju u klubu... imamo predsednika-diktatora-lazova-lopova ciji je jedini interes sopstveni dzep... imamo trenera cigansturu koji je pre samo cetiri meseca izjavio da Partizan osvaja trofeje namestanjem utakmica... imamo placene navijace na Jugu koji za novac podrzavaju sve to... imacemo sigurno prosek gledalaca oko 1000 sve dok je ovakvo stanje... sve ovo nista dobro doneti nece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Sme da smeni trenera ali to cesto menjanje trenera znaci da je ta ista uprava tu napravila gresku i da ona nakon nekoliko nazovimo popravnih treba da ispasta.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
Nokia krntija
Jedno je sigurno: imamo krajnje bolesnu situaciju u klubu... imamo predsednika-diktatora-lazova-lopova ciji je jedini interes sopstveni dzep... imamo trenera cigansturu koji je pre samo cetiri meseca izjavio da Partizan osvaja trofeje namestanjem utakmica... imamo placene navijace na Jugu koji za novac podrzavaju sve to... imacemo sigurno prosek gledalaca oko 1000 sve dok je ovakvo stanje... sve ovo nista dobro doneti nece

Smile

A pre tri meseca "čet'ri gooodineeeeeeeeee..."
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
Nokia Lumia 920
@ Tepachenko

Veliki grobar ne može tako da sere o Partizanu, i da aludira da osvajamo titule na nepošten način. Kraj priče!

Uopšte me ne zanima šta je radio sa BSK-om, Spartakom i Vojvodinom... Partizan je druga priča i ja nemam neko poverenje u njega i nadu da će on ovde da ostvari ne znam kakve rezultate. Daj Bože da me demantuje, ali ko što nikad nisam mogao da svarim Stojketa u klubu neću ni njega, makar nas odveo u Ligu Šampiona.

Dobićete eto trenera po vašem ukusu, koji će na prvi poziv iz inostranstva ili reprezentacije da zapali, kao neki njegovi prethodnici...

A to za Aksentijevića i Miljkovića sam bio sarkastičan, tj. jedino sam bio ozbiljan kad sam rekao za Miljkovića da je retard.

edit: Ozbiljan klub ne menja trenera na po godinu dana. Nebitni su razlozi. Mi nismo ozbiljan klub...
« Poslednja izmena: 01. Sep 2011, 22:13:36 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Samsung 
Сад да вратите Јешића из Робовласничке државе и на коњу сте  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.218
mob
Nokia 5800 express mus
edit: Ozbiljan klub ne menja trenera na po godinu dana. Nebitni su razlozi. Mi nismo ozbiljan klub...

Smile
Нажалост је ово поента свега.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 858 859 861 862 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.336 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.