Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 843 844 846 847 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 671432 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia E52
imam samo jedno pitanje za vas koji toliko pljujete stanojevicev odabir igraca... posebno za one koji misle (iz ne znam kog razloga) da mi imamo ekipu koja zna da igra fudbal... Da li ste nekad igrali turnire za skolu??? I sad kao, prof fizickog je trener, on birao igrace i te fore... Ali covek veze s fudbalom nema, a mi u ekipi svi odlicni fudbaleri... Da li to sto je mene levonogog stavio na desnog beka razlog da mi izgubimo, naravno da ne... Ako osetis da si bolji, ti das 5 golova pa da vidis da li ce profesor da se ljuti na tebe sto ga nisi slusao...
Babovic i Tomic, vidim, kao opasni igraci, lucidni i sta ja znam.. (Kad sam procitao Tomic dribler usro sam se od smeha)  Sto njih dvojica nisu poterali celu ekipu i resili utakmicu, igrali su protiv Samrok Roversa a ne Blekburn Roversa... Jedini koji je odstupao od trenerovih zamisli je Volkov, zato je on i odigrao dobro... Takav je bio Moreira, takav je Diara, takav je Ilic... Ok, slusas trenera, radis sve sto ti kaze, ne ide, uzimas stvari u svoje ruke i dajes gol... Da li je Ferguson juce rekao Runiju da deli onakve lopte, ne, da li je Venger Fabregasu govorio da daje lopte sa celog terena preko odbrane, naravno da ne... Kad igrac oseti da moze nesto da uradi on to proba, zato je fudbal igra, a ne posao...

Ne znam sto al' se prepoznah.  Smile
Ja ne znam 'de si ti igr'o skolske turnire al' kod nas se isti igrali 5v5 a ne 11v11. Poredis skolski turnir sa utakmicaom kvalifikacija za LE. I uopste nije problem staviti levonogog igraca na desnu stranu. Sad cu ti kazem sta je problem...

Problem je u tome sto on u svaku u takmicu ulazi kao da je partija saha. Lepo je sto protiv Genka, Arsenala... sklopi finu taktiku i odigra egal sa takvim ekipama ali on ce protiv zonasa da krene sa Radisom na desnom beku jer ovi imaju kosarkasa na levom krilu. Mnogo jede govana i mnogo palamudi, pravi se pametan. Kada stojis u 4-4-2 a sa dva zadnja vezna koja su tu da proslede loptu dalje imas problem sto  je to "dalje" daleko 40 metara. Jovanicic nije igrac koji ce da se vrati kao Kleo po loptu na centar. Moze da bude al'i ne radi to. Da zahvatim malo i taj problem... rece moj cale (a iz te price je, igrao fudbala 30 godina) da nas trener sluzi samo da odabere igrace za teren. Ako nema beka on ce da kuka kako nema beka a nece od Brane Ilica da proba da ga napravi. Lupio sam za Branu. A mislim da bi bio odlican bek. Ako je Jovancic takav kakav je nas sef struke nece da ga menja (navike, ne substitusn). On ne vidi da se Stojicav pulen bolje snalazi ledjima okrenut golu nego licem. Nesto kao Rasko Katic. Da se vratim na prostor... Dakle, ako Jovancic ostane u krilima njihovom stoperu a Eduardo pobegne levo (?!) mi moramo loptu na stranu. Tamo cuce Tomic/Babovic/Ilic. Ako igrate protiv ekipe koja ima 11 igraca iza lopte dok je ona kod nas onda, logicno, na nasem krilnom igracu imate dva njihova. To se razbija na dva nacina. Najlakse je da bek prodje ovome iza ledja i odnese mu jednog cuvara. Ne mora da dobije loptu, samo neka istrci sprint. Nasi bekovi su Rankovic i Stankovic. Dakle, ova opcija u stratu otpada. Drugi nacim je dase napravi trougao na strani. U temenima su igrac sa loptom, napadac i ofanzivni vezista ili igrac sa loptom, bek i ofanzivni vezista. Naravno pod pretpostavkom da ste visoko (sto bi ovi polaznici Bata Djorine vecernje skole umeli da kazu "u manevarskom prostoru") i da Kamari/Smiljanicu treba vremena da dotrce sto usporava igru. Posto su nasi bekovi aperisani od fudbala kade imaju loptu u nogama 2b otpada a posto nemamo ofanzivnog vezistu i 2a otpada. Znaci igracima ostaje da dobiju ekipu na suvi kvalitet i "individualne pojedinosti". Pozdrav za selektora. Iz toga proizilazi da nam trener nije potreban. To je sto se tice teorije. U praksi to ne izgleda bas ovako ali ako pogledate utakmicu ponovo videcete da nije daleko od ovoga sto ispisah.

Kaze sef nam struke da smo tamo imali sansi da bude 3:0. Jesmo. Jednom nam njihov igrac dao loptu za 1v1 a drugi put je bila bunarusa Rnica a njihov podlete k'o Joksimovic svojevremeno i Edu izadje pred onog divljaka. Ne znam da li ste primetili ali Stanojevicu je svaki sut sa ispod 25 metara stopostotna sansa. Imate na SOS-u kako deremo Hrvate ono kad Deki daje gol pleckom al' dok ja ovo zavrsim to ce se zavrsi. A i moram duzmem punjac oce baterije da se potrosi.

Crven konac...
Uzmes loptu i das gol? Ne ide to bas tako. Mozda na malom fudbalu ili ako si Mesi/Maradona/Scepovic. Ferguson nije rekao Runiju da deli onakve lopte nego ga je naucio da to radi. Ja razumem dane mozes da naucis naseg limitiranog igraca dapretrci dvojicu da odigra petu, da napravi potezom razliku pogotovo ako je nagruv'o u dupe 25 godina a igra u Radu ali mozes da ga naucis da s ekrece bez lopte. U Partizanu se bez lopte krece samo Sasa Ilic. Samo kad je trezan, doduse.

MOrnarsko plavo...
Fudbal je igra u kojoj svako treba da radi svoj posao. Zadnji vezni da dodaju najblizem igracu, bek da sparta od zastavice do zastavice a polutka da misli. Kaze Moca Vukotic "Vas posle svake utakmice bole noge a mene boli glava". Mi nemamo igraca osim Ilica kojeg posle utakmice boli glava. K'o sto rekoh kad je trezan razmislja, kad nije boli od vinjaka.

Kazes "kad igrac oseti on proba". POgledaj dve nase utakmice i prebroj mi pasove kroz sredinu koji idu kroz dva protivnicka igraca. Nadji 4 i majstor si. U 90 minuta mi se nadjemo u 10 situacija da nam Vukic bude nesakriven. U 7 situacija nas igrac ne sme da da pas jer se plasi da e isekulopu iako ima prostora da se Boing protera.

--------------------------------------

Gledam onaj SOS i slusam Stanoja. Sotim covekom nesto debelo nij eu redu. Treba da poseti neku speciojalizovanu instituciju za poremecaje takvog tipa. Nek skokne do VMA da bar ima potvrdu, 'oce ga zajebavaj kad cuju sta prica. Bar tamo se to lako dobija. Pogotovo ako si Brazilac a stoper i ne igras u svom klubu 5 meseci zbog povrede.

Top ga je nasank'o k'o je'n-dva. Zao mi ga bilo. Al' treba mu. Mnogo kenja. Kog Racu je uigrav'o kad mu nije digrao dve prijateljske?!?!?!? Jel' govorio da je "Raca u glavi vec otis'o" i da zato ne igra. Mozda gresim ali mi se cini da je Raca bi clan FK Partizan kad se igralo sa Makedoncima a ga ga nije bilo 180 minuta na terenu. Hteo je da zadrzi Ilieva a gazda nije dao? Nije hteo da ga plati 2oo.ooo/s pa ti dao 4oo.ooo/s za Eduarda? Nije bio gazda u zemunelu a ti bio u sobi celo vece? Pa nece u krevet da ti dodje jebo te ko te doveo...

Ja sam karikirao i metaforicno govorio o skolskim turnirima... Smiley
A poenta celog mog posta je prica o tome kako je nas tim sposoban da pobedi samrok, genk... ocigledno nije, jer da jeste, oni bi to uradili, mi bre skendiji u gostima ne mozemo da damo 3 gola... i za to je donekle kriv stanojevic ali najvise su krivi igraci, pre svih, Vukic, Babovic, Tomic, Scepovic, Jovancic.... Koliko sam shvatio oni su trebali da nose Partizan... Oni treba da bljesnu, i upravo sam to rekao, kad ne ide igras sam, tj malo odstupas od nekih zamisli...  I tu je ono sto si rekao za pas kros sredinu, tj kroz dva igraca... Ocigledno to ne znaju, dakle nisu sposobni da to urade, jer ako se plase da to urade protiv samroka, ja o renu ili ne daj boze PSZu ne smem ni da mislim.... Dokle god nase fudbalere nabedjuju da su zvezde i dokle god ih novinari pale umesto da ih blate posle svakog neresenog rezultata dotle ce nama fudbal biti ovakav... I treba da se uvede princip kazne i nagrade, a ne samo nagrade i kazne ako se desi nesto ovako... Scepovic ima vecu platu od nekih porodica koje imaju 3 zaposlena clana a jos ne zna kako se kondom stavlja... Kako ih bre nije sramota!!!!
IP sačuvana
social share
"A rich man is nothing but a poor man with money."
Begin at the beginning and go on till you come to the end; then stop.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
Sjasite vise sa Stanojevica on nam je najmanji problem
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
A zakacih nekih 10min Djurine izjave,nista ga nisam razumeo.

Ja sam odgledao celu Djuricevu konferneciju - ono je pravo mucenje!
Covek pati od disleksije!...za 40min on nije uspeo da sastavi dve reci (reci, ne recenice) bez mucanja, seckanja, mumlanja, prekidanja....umetnost je razumeti sta taj covek hoce da kaze!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Sagem xg6
@ Gojke

A normalno da su igraci krivi al' onaj sastav iz Dablina je za zatvor. Kao i Diara nije u formi i Miljko je legenda, Scepovic je majstor i slicni biseri sefa nam strucnog nam staba.

Djura ima govornu manu. Nema problem sa sastavljanjem recenica vec sa izgovaranjem istih.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
BlackBerry 8800
Tumba: ''Sukob Đurić - Stanojević šteti Partizanu''

Iskusni stručnjak smatra da za crno-bele nikako nije dobro medijsko prepucavanje dva najvažnija čoveka u klubu. Nekadašnji predsednik Partizana Ivan Ćurković nezainteresovan za priču na ovu temu.
Ljubiša Tumbaković ističe da nije potpuno upoznat sa svim detaljima sukoba, ali u svakom slučaju upozorava da neslaganje predsednika i trenera Partizana nije ono što treba klubu iz Humske u ovom trenutku.

''Nisam previše pratio ta prepucavanja, ali nikako nije dobro ovo što se dešava, da zarate dva najvažnija čoveka u klubu. Ne valja za Partizan ako ne mogu da nađu zajednički jezik'', izjavio je Tumbaković, za list ''Alo''.

Nekadašnji prvi čovek crno-belih Ivan Ćurković, sada potpredsednik FSS, nije želeo da daje komentar na ovu temu, uz obrazloženje da ''ne čita novine''.

''Ne želim da komentarišem njihov sukob, neka oni koji su ga izazvali sada reše problem. Ne čitam novine, ne pratim šta se dešava, ali mi ljudi pričaju da je došlo do sukoba'', objasnio je Ćurković.

Izvor: Sportske.net
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Sta ste drugo ocekivali od SOS kanalizacije nego da zovnu goste koji ce da kenjaju protiv Stanoja... pa neko vece je onaj ciganski sudija odlepio ubedjujuci kako nema ni p od penala u Smederevu ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 
Au koja kolicina pljuvacke je bila veceras u onoj emisiji na SOSu  Smile

I da,gledao sam veci deo one Stanojeve konferencije,onaj covek je malouman. On ne zna ni sta bi rekao ni o cemu bi pricao,pa onda kao krene nesto,pa se seti da ne sme bas sve da kaze,pa krene da zamuckuje...pa ga na sve to i Topalko nasanka ko vola. E tu mi ga malo bilo zao...

A zakacih nekih 10min Djurine izjave,nista ga nisam razumeo.
Smile Smile
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
HTC 
MALER: Mladen Krstajić u gipsu dve sedmice!
ADMINISTRATOR AUGUST 30, 2011 0

Share
Malerima Partizana nema kraja! Crno–beli su ostali bez evropskog takmičenja, predsednik i trener se prepucavaju preko medija, a direktor je završio u – bolnici. Mladen Krstajić povredio je skočni zglob i naredne dve sedmice moraće da nosi longetu.

Pregledima na Vojnomedicinskoj akademiji utvrđena je jaka distorzija skočnog zgloba, ali je uprkos jakim bolovima, doskorašnji kapiten najavio najbližim saradnicima da danas dolazi na posao.

Mladen Krstajić povredio se igrajući mali fudbal u ponedeljak veče, u jednom od beogradskih balona. Društvo u standardnom terminu pravio mu je klupski portparol Marko Vjetrović, kao i nekadašnji igrači Partizana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
Sta ste drugo ocekivali od SOS kanalizacije nego da zovnu goste koji ce da kenjaju protiv Stanoja... pa neko vece je onaj ciganski sudija odlepio ubedjujuci kako nema ni p od penala u Smederevu ..

Da, Šoneta boli dupe baš da zove goste koji će kenjati protiv Stanoja... onaj novinar bradati je uostalom stalan gost Petrovića.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2011, 22:28:10 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
BlackBerry 8800
Partizan u subotu protiv Kaljarija!

Crno-beli prihvatili poziv kluba sa Sardinije da u subotu u Kaljariju odigraju prijateljski duel, potvrdio je koordinator Partizana Albert Nađ, koji je i dogovorio ovaj meč.
Tek što su eliminisani iz Evrope, fudbaleri Partizana joj se vraćaju, makar kroz prijateljske mečeve.

Zahvaljujući odlaganju početka takmičenja u Seriji A zbog štrajka, šampion Srbije imaće priliku da predstojećeg vikenda gostuje u Kaljariju, na poziv italijanskog kluba. 

Meč je zakazan za subotu u 20:45h, crno-beli putuju u petak, a povratak je planiran za nedelju.

''Imamo prijatelje na svim stranama sveta i svi žele da igraju sa klubom kakav je Partizan. Nije ovo mala stvar, kada nas zove standardni član Serije A'', izjavio je Albert Nađ za zurnal.rs.

Vest je potvrđena i na zvaničnom sajtu Kaljarija, gde se Partizan predstavlja kao prošlogodišnji učesnik Lige šampiona, navodi se broj osvojenih trofeja crno-belih, ali i podseća na 1966. godinu, kada je klub iz Humske igrao u finalu Kupa šampiona protiv Reala.

Izvor: Sportske.net
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 843 844 846 847 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.