Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 727 728 730 731 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 701755 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia E72
Ма не верујем да ће бити неког великог изненађења. Стојковић на голу, Ранковић, Рнић, Иванов и Волков позади (једино не знам шта ће бити ако је Волков неспреман), Медо на задњем везном, Сале, Томић и Бабовић офанзивци (капирам да ће доста мењати позиције, надам се са Салетом претежно у средини), и Јованчић и Едуардо у нападу. Мада за напад нисам сигуран, ту ме искрено ништа не би изненадило. Ни да почну Шћеповић, ни Марковић. Дијара капирам да неће баш у првих 11.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2011, 15:07:02 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Их јеботе, кад рече огромни, ја реко' квота 1.20 на нас... А уствари 1.80, могло би да се синглира Smile
U mozzart-u videh 1.7
Nema veze... mislio sam ukupno... jbt ipak je ovo evropska utakmica... nije ovo Ril... ne verujem da ce biti bas toliko lagano.
A koliko sam shvatio, oni su fizicki jaki, plasim se da nas nece tamo poubijati.  Smile

Inace, voleo bih da vidim romb sa Ilicem iza napadaca.

Smiljanic potpisao na dve godine.
Smiljanic u Partizanu
« Poslednja izmena: 16. Avg 2011, 15:18:43 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
MSIE7.0
mob
Motorola Luxan RAZR2
Mi bi tako i morali da igramo, ko sto kaze Milance.
Kad su tu Sale, Zvone i Babovic to je premalo sile i presporo.
Ili Sale ili Zvone (a idealno da menjaju jedan drugog), a sa strane Tomic obavezno posto je u sjajnoj formi, pa jos plus neko.
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia Lumia 920
Ne može Vukić sad zbog kartona.

- Eduardo - Jovančić -
Tomić -- Ilić -- Babović
--------- Medo ----------
Vol.-Ivanov-Rna-Rank.

Mada, što kaže Vex, ni mene ne bi iznenadilo da počne sasvim drugačiji napad. I ova trojica da menjaju pozicije u toku utakmice, što bi bilo i logično, Tomić i Babović da menjaju strane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Смиљанић потписао, путује у Даблин!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
SonyEricsson xperia m2
 Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2011, 17:01:00 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Ne trebamo da potcenimo Samrok ali ni nasa pobeda i prolaz dalje ne sme dolaziti u pitanje, mislim da time treba da se rukovodimo.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Ne trebamo da potcenimo Samrok ali ni nasa pobeda i prolaz dalje ne sme dolaziti u pitanje, mislim da time treba da se rukovodimo.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.50
mob
BlackBerry 8800
Reprezentativac Kenije na meti Partizana

Srpski šampion Partizan je zainteresovan za fudbalera Mjalbija. Predstavnici crno-belih boravili su Haleviku ovoga vikenda, gde je Mjalbi poražen od Sirjanske. Razlog boravka je bio reprezentativac Kenije Patrik Osijako.

Iako je ranije bilo najava da je švedski klub zainteresovan za Lamina Dijaru, priča je izgleda drugačija i Partizan je taj koji želi vezistu Šveđana.

Kako prenose švedski mediji, skauti "parnog valjka" su odbili da komentarišu navode da su zainteresovani za Osijaku.

Ipak, reprezentativac Kenije je sam priznao da su ga gledali ljudi iz srpskog prvaka.

- Da, bili su ovde i pratili su moju igru. To je zanimljiv klub i mogu sebe da zamislim u crno-belom dresu - rekao je Osijako za Kristianstadsbladet.

Njegov ugovor inače ističe za godinu dana i Mjalbi ne bi imao ništa protiv da ga proda.

- Malo je stresna situacija. Stvarno se nadam da ću naći novi klub, a Partizan deluje kao zaista dobra opcija. Verujem da ću biti srećan u Partizanu i verujem da će se situacija vezana za moj transfer brzo razrešiti - dodao je Osijako.

Igrač Mjalbija ima 24 godine i nikada nije nastupao za neki drugi tim u Evropi osim ekipe iz Švedske.

Izvor: Sportske.rs

« Poslednja izmena: 16. Avg 2011, 22:18:01 od fitosept »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 727 728 730 731 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.