Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 674297 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Naravno i treba da bude, jedan je Ilić Kapiten!!! Smile

Блистава каријереа,сјајан фудбалер,свако дијете би пожељело да буде као он.

Karijeru je imao odlicnu. A fudbaler... pa najbolji koji je igrao u nasoj ligi u poslednjih 10 godina. On i Cira.

Код вас задњих 10 година или се и ми рачунамо ?

Naravno da se i vi racunate... sem naravno fudbalskog velemajstora Radovana Krivokapica.

Ко кад би ми рекла да Бранко Бошковић треба да буде идол ил Миле Аћимовић.. све полутани, трећа европска лига.

Pa niko te ne tera da ti oni budu idoli. A Acimovic je imao vise nego blistavu karijeru.

Ilicu u Galati nudili "desetku", poredili ga sa Hadzijem... postao idol navijaca Galatasaraja posle samo godinu dana a vi nasli da mi solite pamet ovde.

Bitno da vi imate maestra i da svrsavate na njega... al to je dokaz da niste imali igraca godinama koji dupli pas ume da odigra.

Naravno i treba da bude, jedan je Ilić Kapiten!!! Smile

Блистава каријереа,сјајан фудбалер,свако дијете би пожељело да буде као он.

Karijeru je imao odlicnu. A fudbaler... pa najbolji koji je igrao u nasoj ligi u poslednjih 10 godina. On i Cira.

Al ja tebe nikad nisam ni shvatao kao ozbiljnog sagovornika tako da nema problema.

Мислим да си се сада ти доказао.

Ем што си црн,мозак ти је попут катрана.

Просто не могу да се одлучим која ти је већа будалаштина.

1.Одлична Каријера.
2.Најбољи фудбалер у последњих 10 година у домоћој лиги.

Kako si ti duhovit Boze... da ne igras mozda u Narodnom pozoristu?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Тепаченко а шта је са Видића ?
« Poslednja izmena: 21. Apr 2011, 16:25:42 od delija doboj »
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Prvo sto se porede babe i zabe. A drugo sto se decko afirmisao tek kasnije i nije pun potencijal pokazao u Zvezdi. Da jeste, ne bi otisao u, tada, raspali Spartak.

Dakle, ne mogu se porediti.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Ilic je bre mnogo poznata licnost! Na splavovima nema ko ga ne zna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Prvo sto se porede babe i zabe. A drugo sto se decko afirmisao tek kasnije i nije pun potencijal pokazao u Zvezdi. Da jeste, ne bi otisao u, tada, raspali Spartak.

Е јбг. Јел и Станковић био труба ? Па причаш о Илићу а не о Роналдињу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Pa niko te ne tera da ti oni budu idoli. A Acimovic je imao vise nego blistavu karijeru.

Ilicu u Galati nudili "desetku", poredili ga sa Hadzijem... postao idol navijaca Galatasaraja posle samo godinu dana a vi nasli da mi solite pamet ovde.

Bitno da vi imate maestra i da svrsavate na njega... al to je dokaz da niste imali igraca godinama koji dupli pas ume da odigra.

Знаш дете.Мораш да направиш разлику између добре каријере (новац) у врхунске каријере.

Ако је Аћимовић имао блиставу каријеру онда Дејан Станковић треба да се одрекне фудбала.
Ако је по теби блистава каријерa играње у Звезди у најгорим годинама фудбала и стања у једној држави (чини ми се од 98-02),15 утакмица за Тотенхем и курцање по Аустрији,онда браво  Smile

Ма шта причаш,легенда Галатасараја,што није остао? Што га дадоше Салзбргу? А био је у одличним фудбалским годинама!

Посоли свој.

Citat
Kako si ti duhovit Boze... da ne igras mozda u Narodnom pozoristu?

Да.

Како те није стид да неког ти назовеш '''неозбиљним'' саговорником,а извалиш овакву будалаштину?
« Poslednja izmena: 21. Apr 2011, 16:34:32 od Goranac-jaci nego ikad!!! »
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Da pitam ja vas... jel ima neki od vas cigana a da ceni Ilica kao sportistu (sem, verovatno, Malkina)? Ili vam je covek toliko kompleksa nabio da ga i mrzite?

... ili pak malo tucete Smile

Е јбг. Јел и Станковић био труба ? Па причаш о Илићу а не о Роналдињу Smile

Stankovic je otisao '98.

Citat
Мораш да направиш разлику између добре каријере (новац) у врхунске каријере.

A ti moras da naucis da citas.

Citat
Ако је по теби блистава каријерa играње у Звезди у најгорим годинама фудбала и стања у једној држави (чини ми се од 98-02),15 утакмица за Тотенхем и курцање по Аустрији,онда браво 

Rekoh da je Acimovic imao vise nego blistavu karijeru. Ti ne moras da se slozis. Igrao je u dve od 5 najjacih Evropskih liga i to je za mene dovoljno. Takodje, igrao je i Ligu Sampiona.

Citat
Ма шта причаш,легенда Галатасараја,што није остао? Што га дадоше Салзбргу? А био је у одличним фудбалским годинама!

Jel si ti bre normalan? Jel umes da citas?

Zato sto ga trazio Mateus, ovi lepo platili i odveli ga. Samo pogledaj koliko je golova dao za Galatu u 2 sezone. A ja ti kazem sta jeste, mene strucno zabole kurac sto ce delija i red star forever da mi prozbori nesto trolsko.

Ne sramoti se dzabe, druze.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
Ako ćemo pošteno, Sale je najbolji domaći igrač u domaćoj ligi u zadnjih 10 godina.

Jedan je Taribo Vest!  Smile Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Rekoh da je Acimovic imao vise nego blistavu karijeru. Ti ne moras da se slozis. Igrao je u dve od 5 najjacih Evropskih liga i to je za mene dovoljno. Takodje, igrao je i Ligu Sampiona.

Миленко Аћимовић је одиграо неких 15 утакмица за Тотенхем и можда 40 за Лил.Блиставо  Smile

Citat
Da pitam ja vas... jel ima neki od vas cigana a da ceni Ilica kao sportistu (sem, verovatno, Malkina)? Ili vam je covek toliko kompleksa nabio da ga i mrzite?

Саша Илић је набио,било коме комплекс?  Smile
Спортиста је као сваки други,ето,солидан фудбалер,свака му част на томе. Smile

Citat
A ti moras da naucis da citas.

Уфф...

Citat
Zato sto ga trazio Mateus, ovi lepo platili i odveli ga. Samo pogledaj koliko je golova dao za Galatu u 2 sezone. A ja ti kazem sta jeste, mene strucno zabole kurac sto ce delija i red star forever da mi prozbori nesto trolsko.

Дете.Галатасарај је гигант за Салзбург и да им је толико неопходан био,да је нови Хађи био,не би га добио Милан а не Салзбург.

Не срамоти се,ојоој.. Smile

Ako ćemo pošteno, Sale je najbolji domaći igrač u domaćoj ligi u zadnjih 10 godina.

Jedan je Taribo Vest!  Smile Smile

Па јесте,за пољану одличан.Они што су ваљали су одлазили.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Превише ви дижете тог Илића.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.