Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 674387 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Naravno i treba da bude, jedan je Ilić Kapiten!!! Smile

Блистава каријереа,сјајан фудбалер,свако дијете би пожељело да буде као он.

Smile

Cekaj u cemu je problem, dobar igrac, pre svega dosta kulturan, sranje van terena nikada nije napravio i sto se ne bi ugledali na njega?!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 6700
najbolji je Casa Ilic  Smile ( casalic )
« Poslednja izmena: 21. Apr 2011, 12:12:13 od delija_zvecan »
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Cekaj u cemu je problem, dobar igrac, pre svega dosta kulturan, sranje van terena nikada nije napravio i sto se ne bi ugledali na njega?!

Дај,немој да ме зајебаваш. Smile

Једноставно,желети да будеш врхунски фудбалер,а за мотив да ти служи Саша Илић,не иде јбт...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Velika legenda kluba. Skupiti 500 nastupa za neki klub u ovo doba i pri tome igrati na visokom nivou u redovnom učesniku evro-kupova kakav je Partizan je za svako poštovanje.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Citat

Дај,немој да ме зајебаваш. Smile

Једноставно,желети да будеш врхунски фудбалер,а за мотив да ти служи Саша Илић,не иде јбт...

Lepo je dias objasnio, za nase prilike i nase klince, sta ce ti veci motiv nego Saša Ilić, mene danas da pitaju da li bi karijeru Ronalda ili Saše Ilića nikada se ne bi dvoumio.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Партизан је све,сем редовни учесник Евро купова.Ако мислиш на ове излете и екскурзије,онда Да,био је ту.
А сад,скупити 500 наступа за Партизан,у овој лиги,у овом односу снага у српском фудбалу,и није за мене неки успјех.

Citat
Lepo je dias objasnio, za nase prilike i nase klince, sta ce ti veci motiv nego Saša Ilić, mene danas da pitaju da li bi karijeru Ronalda ili Saše Ilića nikada se ne bi dvoumio.

Па ни ја.Свакако,Роналдо.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Kako nije neki uspeh kada se igraci menjaju samo na traci ovde kod nas, imao je te neke malere i nije dostigao svoj vrhunac, ovo sada sto igra je malo sviranje klincu, znao je on mnogo bolje da odigra, i da svakako uvek Sašina karijera.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Па није успјех.Еј,лига у којој играју два клуба,плус и они су распад система,скупити 500 наступа,јер си таман за распад а недовољно добар за нешто више.

И такав неко да ти буде идол ?   Smile

Није он имао никакве малере.Једноставно,није фудбал само додавање лопте и давати голове у намјештеним мечевима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Партизан је све,сем редовни учесник Евро купова.Ако мислиш на ове излете и екскурзије,онда Да,био је ту.
А сад,скупити 500 наступа за Партизан,у овој лиги,у овом односу снага у српском фудбалу,и није за мене неки успјех.
Kako bre nismo redovni učesnici evrokupova. Jedino nismo u poslednjih 6-7 godina igrali evrokupove one godine kada smo sramotno eleminisani od strane UEFA. Takođe smo, sa izuzetkom Hajduka iz Splita 1998 (ili 1994 jebiga) jedini klub sa prostora bivše Jugoslavije koji je dočekao prolećni deo prvenstva u nekom evrokupu od raspada te zemlje. A cifra od 500+ napstupa govori sama za sebe kada ni jedna ekipa u domaćoj ligi nema igrače koji imaju toliko nastupa svi zajedno za taj tim.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
6-7 учешћа у лигашким деловима Евро купова задњих 10 година, није редовно играње у Европи?  Smile Божеее...

Ако Саша Илић није дечко за узор, чему ли онда вреде наши пацерски животи... Божеее...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.