Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 672129 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Sagem xg6
Mislio sam da ne pisem nista al' crnja ode da skuva veceru a Uniks i Cedevita divljaju mnogo, ne mogu da i' gledam...
Ne znam ni odakle da pocnem.

Aj' od hed kouca.
Izgubljen u prostoru i vremenu. Devet kola do kraja prvenstva a on jos luta, trazi, ne znam ni ja sta radi. I dalje nema uigranu postavku igre. I dalje nema "prvih 11". Ne znam, verovatno/sigurno nisam strucan da ga komentarisem al' nesto da spomenem moram. Ovo pre svega pisem zbog onih koji ga brane.

Od utakmice sa Radom smo izgubili igru. Ustvari, od trenutka kada je Babovic stao. Zvone se raspada, Saleta i dalje gura levo. Koliki nivo strucnosti treba obicnom coveku da vidi da nam, a da se izrazim k'o strucnjak, u manevru fali igrac? Mislim da i on to zna. A isto tako bi trebao da zna da je danas na klupi imao igrace koji su kvalitetniji od prvih 11 Vojvodine i drage nam komsinice zajedno.

Ono sto mi se svidjalo kod njega je to sto hoce javno da iskitikuje kad treba i javno da pohvali kad treba. Volim kod njega kad prizna svoju gresku. Ono sto mi se ne svidja je to sto sve cesce priznaje greske. Drugi put mu se desava da spica stavlja na krilo pa da ga menja posle 45 minuta (Boja - LS). Koliko treba biti tupav pa ne shvatiti da Tejgo ne ume s loptom? Pisah o tome ne bih da se ponavljam. Pas iz prve na dva metra taj ne zna da doda. Koliko treba biti tupav i staviti takvog igraca na desnu stranu u trenucima kada nemamo igru? Koliko tupav treba biti pa staviti u spic onog nesrecnika i to samog? Tunjavac je igrao napred sam a da pritom iza sebe nije imao nikog?! Alo! Nikog! Sale je opet bio levo, ona dva nesrecnika na centru su se sudarala i vracala lopte zadnjoj liniji celo prvo poluvreme. Nabijali smo loptu kao da je bomba, nismo je zadrzali duze od pola minuta u posedu.

Mene je bilo sramota da gledam ono.  Jedini igrac koji je  IGRAO FUDBAL u prvom poluvremenu je bio Adija. Nisam bio u svlacionici i ne znam sta je hed kouc od njega trazio ali znam da je 80% lopti sacuvao i da je par puta fino razigrao. Ali ne, on se lose ponasa. Sad ce hed kouc da ga smiri tako sto ce da ga najuri.

@Dias

Ne znam sta je Adija uradio, nisam video. Cim sam video broj 40 na tabli otis'o sam seriju da gledam. Samo u prolazu videh da su JEDINO Tejgo i Rankovic ustali sa klupe da se pozdrave sa njim. I Sale (K) mu je prisao jos na terenu. Hed kouc je delio instrukcije. To se zove nepostovanje igraca. Ono sto je Adija uradio, a cujem da je bio bas veseo, bih uradio i ja. nema gore stvari, veruj mi, kada te trener menja pri negativnom rezultatu a znas da si bio jedan od boljih na terenu. Koji sam bre kurac trc'o 60 minuta na poziciji koja nije moja? Stanoje isp'o si sisa. Nisi decku dao 90 minuta posteno da odigra. NI NA JEDNOJ JEBENOJ UTAKMICI!!! Na svakoj je menjan, cak i u Kuli kad je odigrao dobro.

Ne znam vise sta da napisem. Da sam krenuo da pisem sve ono sto sam rek'o i mislio posle kraja utakmice u knjigu bi stalo i u nastavcima izlazilo. NIN-ovu nagradu bih dobio. Al' nek' ostane na ovome.

@ onaj Grobar sto proziva Tepa kako ne ide na utakmice

Apsolutno me boli djoka da li si isao na utakmice ili nisi i takodje me apsolutno boli djoka za takve i muka mi je od takvih koji idu na utakmice i samopozvani su da komentarisu igru a I od igre ne vide a u istu se razumeju vrlo. Ko si ti da imas vece pravo da komentarises? To sto si na JT video Gazdu kako kenja po upravi i velica Jokana i Plavog a pljuje upravu koja je tog istog Stanojevica dovela je tvoj problem. I boli me djoka sto je Raca Grobar ako je losiji od Koromana, Koroman ce da mi igra bre i traku da nosi ako treba.

Vidim pominju se neki Slovenci. Gotovo sad. Ostaviti ovoga da zavrsi. Da je zasr'o jeste. Sad neka se vadi. lako je biti trener dobroj ekipi koja nema konkurenciju. Sad pokazi dal' si trener.

Mada, kad izjavi onomad da jedva ceka da se Bogun vrati sa pozajmice a otera Branu (koji bi meni bez da se muci igrao desnog beka) ne znam vise dal' da ga shvatam ozboljno. Uspeo je i Scepovica da ne zameni celu utakmicu a covek je pipnuo loptu u 80. minutu drugi put. Prvi put je bilo kad je kretao sa centra, ljubi ga tata.

Nista, Bogune, uzdam se u tebe da mozes da metnes koji komad u derbiju.

Sade malo o ekipi... jebiga, ne spava mise. Daljinski sam pokvario na Eurosportu i sad ne mogu da prebacim a oni smaraju.

Vlajko majstore.
Miljko jebem mu sve, igraj za nas malo. Najmanje kriv od svih koji ne umeju za ovakve igre.
Laza da se isunja sa stadiona na tribine niko ne bi primetio.
Krle malo za nas, pa malo za njih. Pa skoci mrcino bre sve lopte ti je pokupio Ouauaouaomaru!
Savicu decku svaka cast sto je uopste mogao da igra.
Lola i Raca, paket. Kazu oljudi najbolji danas bili. Saglasan da su bili medju boljima. Odradili su SVOJ posao maksimalno. Vosa se nije povezala. A ko je kriv sto je njihov zadatak u ovoj ekipi da igraju na napred? E moj sefe...
Za ove napred sam se iskenjao vec.

Dodje negde oko 22h postar, donese razglednicu. Ono neka kineska slova, nemam pojma sta pise. U potpisu stoji Moreira al' dzabe kad ne znam sta je 'teo da kaze.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Roma
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
mob
Nokia ne znam
 Smile
Vol of tekst kiritikal strajk

Inace,jbg,ja ne bih kritikovao tim toliko, dobro smo odigrali, bili smo bolji, Vosa napravila kontru i dala gol...
Jeeebiga, desava se i najboljima...

Inace nadam se da je ovo za Adiju sedamnaestoaprilska sala,a onog Tomica ako vidim ponovo uzecu da kopam oci da ne bi gledao taj anti fudbal ikada vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
Nisam gledo utakmicu, bejah preokupiran završaanjem posla, al što se fudbala tiče, Đofreza dečak često biva u pravu. Verujem da je i ovaj put.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
Џони а коју позицију вам игра тај Брашанац ?
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Brasanac igra sve u veznom redu.
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Sad gledam snimak... pa Lola sasvim solidno odigrao beka. Ubuduce, njega na beka i a u kurac... Lola nam je univerzalac.

Al iskljucise se 2 minuta pred kraj da bi dali kulturno obrazovni program... a mozda smo dali gol
« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 04:02:28 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Brate ne znam dal sam ti provalio brata sta je hteo da kaze, ali Branu da nismo prodali stvarno bi nam kidao na poziciji desnog beka, pa i ovako se covek ko lud vraca i stalno vrsi pritisak na protivnika steta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Da, da... na to je mislio... ako nista drugo, bio bi bolji od ovog nesrecnika. A i Stevanovic je majku mu bar malo bolji od Miljkovica Smiley 1 a mi pustili i Kamberovica Smiley 1
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma daj po meni je Miljkovic sasvim korektan.

Nikada nije medju najboljima , a kad god igramo sranje nije ni medju najgorima, a kad vidim onog nesrecnika Stevanovica, covek ima 28 godina a kad god je igrao ove sezone imao je onaj usrani izraz na licu, a njegovu igru da ne komentarisem  Smiley 1

Taj Kamberovic je vise krilo nego bek, jako je los u odbrani, a da nesto vredi ne bi bio na pozajmici u Borcu  Smile

Nikola Lekovic

Levi bek Rada , njega treba dovesti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ma kakav bre Miljkovic...

Nema to veze dal Kamber vredi ili ne... pa pustismo olako i Branu a ostavismo Boguna... ne treba nama Kamber pozadi... samo neka sparta napred. Koji ce mi kurac pozadi protiv Metalca.

A tog Lekovica smo trazili i pre nego sto je doso u Rad iz Bezanije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.