Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 678271 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Евандро је Илића рокно из беса, вратио му. Дакле укључи неискомплексирани ео мозга ако га имаш.
Smile Smile Smile Smile

ode ovo u potpis
« Poslednja izmena: 26. Apr 2011, 23:46:05 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
HTC 
Mladen Krstajić odlazi u direktore26. 04. 2011. - 22:04

Kapiten i uprava Partizana dogovorili se o novom obliku saradnje od ovog leta
Autor: O. N.
Beograd – Mladen Krstajić krajem maja napušta teren, ali neće i Partizan. Umesto odlaska u mirnu igračku penziju ili makar na višemesečni odmor od fudbala, kako to čini većina njegovih kolega, kapiten crno-belih izabrao je da se odmah prihvati još ozbiljnijeg i odgovornijeg posla sportskog direktora u klubu u kojem je proveo šest od gotovo trideset godina uspešne karijere.

Od pouzdanih izvora bliskih upravi „parnog valjka“ saznajemo da čelnici srpskog šampiona nisu uspeli da privole nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije i Srbije da ostane komandant zadnje linije, ali su ga ubedili da nastavi tamo gde je pre dve sezone stao Ivan Tomić, pa će bivši as nemačkog Verdera i Šalkea 04 već od ovog leta biti zadužen za selekciju igrača i postavljanje trenera, odnosno predstavljati sponu između ekipe i onih koji vode Partizan.
- Besmisleno je i bespotrebno pričati o mojoj budućnosti u jeku borbe za titulu. Kapiten sam vodeće ekipe u prvenstvu i kao takvog me zanima samo kako da započetu odbranu trofeja uspešno privedemo kraju i odemo u nove kvalifikacije za Ligu šampiona. Nisam promenio svoju, milion puta ponovljenu, odluku o završetku igračke karijere na kraju dvogodišnjeg ugovora sa Partizanom, ali još uvek ne znam čime ću posle toga baviti. I ne razmišljam o tome. Ima vremena za razgovore sa upravom, ako me ljudi koji vode klub uopšte vide u svojim planovima. Od njih najviše zavisi da li ću ostati u Humskoj ili u nju svraćati samo kao navijač Partizana. Sigurno je da ću uvek biti uz moje crno-bele – tridesetsedmogodišnji štoper superligaškog lidera i finaliste domaćeg Kupa nije nam potvrdio informaciju o novom angažmanu, ali to ne znači da dogovor nije postignut i da za nešto manje od dva meseca neće krenuti u svoju prvu kupoprodaju fudbalera.
Krstajićevim povlačenjem najviše će izgubiti tim i trener Stanojević, jer je jedan od najboljih defanzivaca Bundeslige u poslednjoj deceniji sa svojim znanjem, iskustvom, autoritetom i pedagoškim pristupom bio pravi uzor, vođa i oslonac saigračima, a mladom stručnjaku „produžena ruka“ na terenu, a vreme će pokazati da li je i koliko klub dobio njegovom selidbom u kancelariju. Rođeni Zeničanin je poznato ime evropskog fudbala, sigurno ima dobre kontakte i određeno direktorsko predznanje, ali to nije garancija uspeha u trgovini koje se prihvatio, pogotovo ne u Srbiji gde se klupske kase još pune prodajom najboljih igrača, jedan sastav ne može da veže dve sezone zajedno, klinci sve češće „izvoze“ pre punoletstva, trenerske glave „lete“ posle najmanjih kikseva, budžeti u prelaznim rokovima predstavljaju apstraktnu kategoriju, a planovi prave od danas do sutra.
Za početak, videćemo kako će izvesti veliko letnje renoviranje ekipe koje sledi, jer mnogim prvotimcima ističu pozajmice, a treba pronaći novog iskusnog štopera, ostati imun na astronomske ponude u najavi za mlađanog Savića, dovesti najmanje jedno brzo krilo, dopuniti selekciju bekova i napadača, zadržati Stanojevića i što je moguće više unovčiti dobru formu pojedinaca, prvenstveno Petrovića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Konacno Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Mladen Krstajić odlazi u direktore

Dupla korist  Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2011, 00:38:03 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Alal vera Krletu a sad da se nadje dobra zamena.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Salu na stranu, Krletov znacaj u ekipi je nemerljiv, to ne moze nikakva statistika da prikaze. Imao je kikseva u odbrani, ali svojim iskustvom i autoritetom je celoj ekipi davao veliku ozbiljnost. Klinci iz nase odbrane su mnogo sigurniji kad je Krle uz njih....a Boga mi i Sale Ilic kad ga ganjaju preko terena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
pa će bivši as nemačkog Verdera i Šalkea 04 već od ovog leta biti zadužen za selekciju igrača i postavljanje trenera, odnosno predstavljati sponu između ekipe i onih koji vode Partizan.

Smile

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee!

A koordinator? Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Cudan osecaj , medjutim ipak mislim da je ovo dobro AKO se dovede dobra zamena sto se tice igrackog dela ,a sto se tice dela oko funkcije u klubu - FANTASTICNO

Krle je u drugom delu sezone dosta zakazao, nekoliko kikseva zescih medjutim ako mali Savic postane svetski stoper Krle ce imati veliku zaslugu za to.

Kao sto je navedeno u tekstu , Krle ima dosta veza...Ko zna mozda dovedemo nekog matorog iz Bundesa , ili otkrijemo tako nekog talenta kojeg nam posalju Verderi,Salkeovi i ostali...

U svakom slucaju to znaci da ce Kapiten opet biti kapiten  Smile

Priznajem da me vecinu najvise plasi to sto najverovatnije(80%) necemo dovesti adekvatnu zamenu za njega , kao i to sto cemo verovatno prodati Savica za neku smesnu kintu...

Dakle kako god da okrenemo , Jovanovic sledece sezone komandant odbrane  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Богами вама предстоји озбиљан шопинг или остајете по мени неозбиљни за Европу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Koga Evropa jos zanima, veliki trosak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.