Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 930 931 933 934 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1046355 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Е видећемо. Можда Звезда опет не буде дала да се игра код њих па се буде играло на ЈНА, али мислим да је реално да се одигра у рупи, поготово што играмо са Војводином...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Da se igra sa bilo kojom drugom ekipom igralo bi se 100% kod nas... a ovako... Vojvodina se sigurno nece sloziti sa tim kao sto je svojevremeno uradio Zemun.... ili Sevojno...
« Poslednja izmena: 06. Apr 2011, 22:10:21 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC 
Da se igra sa bilo kojom drugom ekipom igralo bi se 100% kod nas... a ovako... Vojvodina se sigurno nece sloziti sa tim kao sto je svojevremeno uradio Zemun.... ili Sevojno...

ali ipak je bilo kod nas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
pa jeste... ali ovo je vojvodina koja sigurno nece dati da se igra kod nas... sto je razumljivo... zemun i sevojno nisu imali sanse da nas dobiju dok vojvodina i te kako ima
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72

ali ipak je bilo kod nas Smile

Па то и каже човек, да су се Земун и Севојно сложили да се игра на ЈНА. Сада мислим да шансе за то нису неке. А и најискреније се надам да ћемо играти у комшилуку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Go kurac danas, ona gola kurcina velika, ocaj, beda, tuga, sramota.
Zatvorili se od pocetka zvezda nas urnisala, onda nas gazili tako jos malo, malo, malo, mi ne krecemo napred a i bolje je tek bi nam onda nabili jos mnogo mnogo golova, znaci kada se pogleda posle onakvog defanzivnog starta u drugi nacin igre nismo mogli da se transformisemo jer mislim da bi nas onda ugazili, kao picke smo igrali, posle ovakvog meca i ne zasluzujemo da prodjemo, mozda je sve ovo takticka zamisao ovo ono ali kurac kad navijaci kao na primer ja zamalo nisu umrli danas od ove bede koju su fudbaleri priredili, tri pasa kako valja ne mogu da se vezu.

Pa jedan Krstajic kakvu je gresku napravio ono je nemoguce, to da sam video i u snu ne bi verovao, znaci kompletan ocaj, a na trenutke se videlo da im je odbrana malo klimava i to nismo mogloi da iskoristimo, nikog ne bi zeleo da izdvojim zato sto su svi bili danas go kurac, a Raca mrs u picku materinu.
Ako danas nisam umro ne znam kada cu, jos se tresem.

A samo jedna zanimljivost, lik mi juce rece verovatno kenjao sta drugo ali lepo ga prokenjalo, bice 1-0 za zvezdu malo zamazu oci navijacima ovamo prodje Partizan  i lepo i jednima i drugima na trenutke, pa lepo da sam znao da ce tako biti ubio bi ga danas.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Po meni trebalo bi ljudi iz Partizana da predlože da se finale odiigra u Novom Sadu ... još ako je istina ovo što se priča da dobijaju reflektore mislim da bi pravi potez bio da se igra na njihovom stadionu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Момци,срећан пролаз даље  Smile  Smile

Могу рећи да сам разочаран оним што сам видео са ваше стране,из пар разлога.

Прво,толико дербија памтим,толико лоших фудбалера и на једној и на другој страни,квази стручњака и не знам чега,али се никад није калкулисало оволико и пичкаво играло.

Дерби је бре светиња српског фудбала,па макар то мора да пружи српској јавности нешто добро и атрактивно.Зајеби финале,ко да је битно и ко да има тежину,дерби бре,то је нешто што мора да одише својим култом.

Станојевић ми је изгледао као неко превише прецјењен,али увијек сам себи говорио,адје,гријешиш,лик зна посао.Али ово данас ?  Smile Па нико није сјебао партизан са тактиком као он.

Опет се враћам на оно,резултат је једино мјерило,али дерби,јебеш бре све,идеш отворено и да згазиш противника,а он,пичка.

Нешто код вас јебено не штима,није ово само једна утакмица,да се не заваравамо,бољи смо ми били и у првом мечу,голови су вам срећни били,али то није поента,нити је мој посто провокација и млаћење празне сламе,како смо вас разбили.

Све личи на оне периоде,када доминира мало Партизан,па ај Звезда...и го курац од свега.Умјесто да имамо два преставника у Европи,све су прилике да ћемо имати лоше сценарие као у прошлости.

Опет ће кренути неки распади,мафијаши,бојкоти...и опет све исто,у круг.Надам се да гријешим..али...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Sagem xg6
Ja ne znam odakle da pocnem. Smile

Jedini koji je danas bio na nivou je Vlajko. Da ne skdie ono nogom u prvom prosli bi k'o Sahtjor malo pre.
Ostali da se pokriju usima i ne izlaze iz kuce. U Suboticu ne treba ni da idu ako ce da igraju k'o poslednje picke. Iz ove price izuzimam Miljka, Lazu i  Savica (jeste kriv za gol al' je drzao liniju u kojoj je Krstajic igrao za njih). Trudili su se, pretrcali dosta. Ostali da se nabiju u rupe i ne zilaze dok ne budu ispisnice pocele da se dele, tamo u junu.

Sef struke...
Tumbakovicu Kineski care, molim te dodji i uzmi blok 5 i drvenu olovku i nacrtaj ovom mentolu da sa dva zadnja vezna koja sede u krilima Krletu i Savicu i dva spica ne moze da se igra fudbal. Jeb'o te Tomic. Desetak minuta do kraja kazem mojima da sad izlazi Tejgo i ulazi Lola. Svi u glas NECE!!! Kad me ne isterase iz kuce...

Steta sto ne postoji statistika kompletnih pasova. U drugom poluvremenu mislim da nismo imali 20. Koji je ono kurac bre? Dva pasa u noge nismo dali. Ona Ganska mrcina ne zna da smiri loptu. Dva dana mu treba da je savlada. Odbijaju se od njega k'o od panja. I ono sto je smirio nije imao kome da da. Dok nasi veznjaci izadju iz 16 ovi uzese loptu.

Ne znam... ne pamtim ovo. Setim se utakmice sa Sindjelicem iz Nisa u Kupu pre par godina. 4:0 za nas. Njihov neki igrac stoji na centru polulevo, niko ga ne napada. Covek dize glavu i onako, sa idejom, salj eloptu pred nas sesnaesterac a onda ukapira da je on ustvari jedini spic i da mu je najblizi saigrac 20 metara iza ledja. Na to smo mi licili danas. A nije prvi put.

Djuro pozdravio te Moreira.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC 
Po meni trebalo bi ljudi iz Partizana da predlože da se finale odiigra u Novom Sadu ... još ako je istina ovo što se priča da dobijaju reflektore mislim da bi pravi potez bio da se igra na njihovom stadionu ...

ma najbolje u kragujevcu Smile

Nađ: ''Najvažnije je da smo u finalu''
06. APRIL 2011. | 21:33 | IZVOR: SPORTSKE.NET, MONDO

Pošalji komentar Komentari (2)
Posle čestih kritika na račun igre crno-belih u prethodnom periodu, bilo je za očekivati da Albert Nađ nastavi u istom stilu, obzirom da su crno-beli malo toga prikazali u derbiju. Ipak, Partizanov koordinator smatra da je najbitniji plasman u finale.
Još od pripremnog perioda Albert Nađ je upozoravao da Partizan ne igra na svom nivou, a njegove reči dobile su potvrdu i u večerašnjem derbiju.

Ipak, plasman u finale je izboren, pa koordinator stručnog štaba crno-belih nije bio previše kritičan prema svojim igračima.

''Najbitnije je da smo u finalu. Eliminisali smo našeg najvećeg rivala i sada nastavljamo trku za trofejima. Slede pripreme za Suboticu gde nas očekuje vrlo težak meč'', poručio je Nađ i dodao da je još rano za razmišljanje o prvenstvenom derbiju.

ne kenj*j

Станојевић: Звезда заслужила победу, а ми финале

6 апр, 2011
Aлександар Станојевић, тренер Партизана честитао је Црвеној звезди на победи, али и својој екипи на пласману у финале Купа.
- Циљ смо испунили, знали смо да тим који буде бољи у две утакмице излази као победник и пролази у финале. Наравно да нисам задовољан игром, имали смо доста проблема, али опет сматрам да је наш ривал био много опаснији у првом полувремену утакмице на нашем стадиону. Звезда је заслужила победу, међутим и ми смо пласман у финале.

Станојевић је  признао да је Црвена звезда игром и контролом лопте натерала његов тим да се у већем делу утакмице брани.
- Никако нисмо дошли на Маракану да играмо дефанзивно, то се видело и по саставу тима. Извео сам екипу са два нападача, и двојицом спољних играча са жељом да урадимо нешто. Кад се све сабере, мислим да нас Звезда није толико угрозила и да смо имали меч под контролом – закључио је Станојевић.

covek laze sam sebe
« Poslednja izmena: 06. Apr 2011, 23:21:33 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 930 931 933 934 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.