Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 924 925 927 928 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1046542 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ljudi, nije Stanojevic budala.
Verujem da ce dosta toga da promeni na poluvremenu i ocekujte skroz drugaciji Partizan.

PS Petrovic uvek odigra ili neverovatno dobro ili neverovatno lose... on drukcije ne ume da igra!  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Mnogo lose igramo... ali to je zbog toga sto smo se opredelili na to da pre svega sacuvamo mrezu.
Koji ce mu kurac Tomic u ovoj ekipi? Ubodi bre Babovica nemoj da se pravis trener.

Ova dvojica odseceni totalno... mora Iliev da udje da smiri to malo... da zadrzi loptu.

I da... nikako mi nije jasno sta Kamara radi... pa non-stop mu igrac bezi iza ledja i prima loptu na 30 metara od gola. Sta radi on koji kurac?

Krstajic se mnogo zajebava.

Dalje... onu zonu kod kornera treba zajebati... pa to samo retardirane ekipe rade kod kornera. Kad se igra zona uvek mora par igraca u 5 metara da stoji... a kod nas stoji Raca samo a i to je kao da ga nema. Ne znamo to da igramo... a to ide na Stanojevicevu dusu.

Mi cemo nastaviti ovako da igramo... u to ne sumnjam. Iliev prvi ulazi u igru umesto Adije a potom i Babovic umesto Tomica. To je ono sto bih ja uradio.

Svaka cast Vladi na onoj odbrani. Koji je to refleks sunce ti.
Jebi se ti Stanojevicu zajedno i sa svojom vizijom igre,taktikom i svime....

Gde je pogresio obrazlozi?
Pogresio je u bunkeru jebenom,hajde cuva se rezultat kao ali mrtva Zvezda ti diktira tempo 2 utakmice a hoces u Evropu i pravis ti neku viziju neke igre...Ovaj golman Zvezde covjek nesiguran vidi se kad je Adija sutao pa da su makar jednom jos dosli i sutnuli nego se povukli...Isto kao i u LS nametnu nam igru i kao cekamo neke kontre

Shvati da mi nismo Barselona i da vise nema Moreire a da na Vukica ne racunamo. Ko tu da drzi loptu? Kamara? Oce... u Velikoj Krsni.

Jel moramo da pobedimo? Ne moramo... neka i izgubimo 1:0 ja cu biti zadovoljan prolazom u finale.

Ovako ti igraju iskusne ekipe... zasto bi napadali?

A golman Zvezde nije nesiguran... stavise, ono je odlicna odbrana... vecina golmana prvoligaskih bi ono primila kao od sale.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia e71
mnogo lufta ima na desnoj strani, ninkov se se izivljava desno ko pusten sa lanca  a to sve jer sale ne moze da igra na strani i da pokriva bok jer je mu je dusa u nosu..sad ce da zapali jednu u svlacionici da se sabere  Smile
IP sačuvana
social share
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ne mogu da vjerujem kako igramo  Smile

Slinice  Smile
IP sačuvana
social share
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Честитка на пролазу!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ovo treba ukinuti u kup utakmciama... mnogo je glupo igrati dve utakmice.
Oni 4 sanse, Partizan 2 i to je to... fudbal hmm... onako. Sudjenje sasvim ok... mozda koji zuti karton vise Zvezdinim igracima je falio, ali dobro.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Stanoje se malo usro. Cim sam video Medu u startnoj i Tomica sve mi bilo jasno. Meda je daleko slabiji od Smiljanica, ne znam sta je hteo sa njim. A za Tomica tek pojma nemam sta je hteo. Jednom se lopta odbila ko od panja, jednom driblao sam sebe u protivnickom sesnestercu i to je to. Babovic udje, sapleo samog sebe dva puta, ali opet pokazuje zelju da nesto odigra.

Htedoh da pohvalim Savica za doktorsku partiju ali usra onim pustanjem Kaludjera. Ipak i tu veliku krivicu snosi Medo kojeg je Borha otreso.

Sve u svemu ocajno sto se nas tice, bitan samo prolazak.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2_najava.jpg
(129.26 KB, 600x662)
« Poslednja izmena: 06. Apr 2011, 19:07:40 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Посерем ти се на игру и на будућност овако посраног Партизана....
Има ова јебена Звезда од следеће сезоне да нас шамара како год буде хтела...
Јебали га Сале капитен, Илијев, Томић и Раћа...
Мислио сам да је овај Станојевић неки тренер, али изгледа да је и он још једна курва у низу разних менаџера...
Незаслужен пролаз у финале Купа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Mi njih ugazili u prvoj, oni nas skoro pa ugazili u drugoj.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Stanopje se malo usro. Cim sam video Medu u startnoj i Tomica sve mi bilo jasno. Meda je daleko slabiji od Smiljanica, ne znam sta je hteo sa njim. A za Tomica pojma nemam sta je hteo. Jednom se lopta odbila ko od panja, jednom driblao sam sebe u protivnickom sesnestercu i to je to. Babovic udje, sapleo samog sebe dva puta, ali opet pokazuje zelju da nesto odigra.

Htedoh da pohvalim Savica za doktorsku partiju ali usra onim pustanjem Kaludjera. Ipak i tu veliku krivicu snosi Medo kojeg je Borha otreso.

Sve u svemu ocajno sto se nas tice, bitan samo prolazak.

Znaci to je epic momenat utakmice kako sam se cepao  Smile ako neko nadje snimak tog dogadjaja neka postavi da se opet cepam  Smile

Jebi ga jeste Stanoje sjebao,ali ne treba mu sad psovati sve po spisku.Covek je ocigledno bio ubedjen da necemo primiti vise od gola ako budemo ovako igrali i to je to.Time je pokazao velicinu i trenersko znanje.

Osvajamo titulu,lagano.
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 924 925 927 928 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.777 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.