Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 902 903 905 906 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1053085 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC 
jel ce da bude prenos protiv borca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
nece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6862
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Apple Iphone 13
eee jbg......sta prenosi arena od naseg fudbala???
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
javor-Zvezda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Oće li moderatori početi da brišu ovakve rasprave već jednom? Kao da nema dovoljno spama, oftopika i gluposti nego još moraju i debilne rasprave "moj brat ima lepšu devojku od tvog brata" na svake dve tri strane da se nalaze? Ovde bre ima ljudi koji bi stvarno lepo pisali o fudbalu, taktici, igračima i pozicijama koji stvarno znaju o čemu pričaju i koji bi mogli da pomognu jedni drugima da bolje shvate ovu igru koju svi volimo a potpuno ih demorališu takve rasprave i onda forum postaje mesto gde se, umesto razmena mišljenja, razmenjuju uvrede, prozivke i slično. Makar da je neki humor ili nešto pa da kaže čovek, ali ne, ovi kače Tuđmana, ovi pominju Prosinečkog, ovi kače trofej LŠ, ovi drugi kače Klea i Stojkovića, te Borac Partizanov klub, te Sartid Zvezdin, te ovi namestili, te oni namestili, te Tole, te Lukić...
Preduzmite bre nešto, nije ovolika sloboda na forumu dobra. Ja prvi spamujem zato što mi se dozvoljava, možda bi neko nešto i pametno rekao kada bi imao gde. Pri tom ne računam sebe u sutručnjake, naprotiv čak, zato mi je i stalo da pišu ljudi koji znaju, mada kada vidim nekad šta se piše pomislim da sam jebeni Ferguson za neke ovde.

Sve što si naveo u suštini je tačno, ali na žalost to se neće promeniti bar ne ovde ... tako je i bilo i pre 6 godina kad sam se registrovao i biće i narednih 6 ... ''problem'' je to što je Burek ogroman forum a navijački kutak je samo jedan deo njega, tako da će se uvek naći neki filmofil, sexoman, nacionalni patriota i šta ti ja znam već ko koji će lečiti fustracije baš ovde na navijačkom delu ... ovde većina njih ni ne ide na utakmice, a svoju sreću su našli na internetu .... sve se kao svodi na neku zajebanciju a ustvari je to samo ogromna mržnja prema suprotničkom taboru ...
Brisanje postova je samo kontraefekat za forum (znam iz ličnog iskustva od ranije kada sam imao više vremena da posvećujem pažnju forumu), tako da što se mene tiče više neman ni volje ni strpljenja da brišem klinačke postove sem ako nije u pitanju lično vređanje upućeno drugom forumašu...

Ja shvatam kad uleti neki novajlija pa mu je interesantno navijačko peckanje, dodje lupi nešto i nestane, ali ne mogu da shvatim ljude koji su već dugo ovde i još uvek pate od tih dečijih bolesti ... ako neki likovi sa malo boljom reputacijom na forumu imaju potrebu da postavljaju tuđmanovu sliku na ovoj temi, to je njihov problem, meni više ne pada na pamet da idem za njim i sklanjam njegovo đubre ...
Kome se ne sviđa ne mora ni da dolazi ... meni je krivo zbog onih forumaša koji se razumeju u sport (a ima ih dosta sa obe strane) i hteli bi normalno da komuniciraju ali kao što rekoh to je ovde na bureku jednostavno nemoguće ... uprvao zbog takvih stvari čak i ja ovde sve ređe i ređe zalazim ... pomirisao sam se da je to naša realnost i ja tu ne mogu ništa ...

I nemojte ovde više komentarisati rad foruma i moderatora jer nije mesto  Smile

« Poslednja izmena: 31. Mar 2011, 21:32:20 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Јасно, него на пп или уз пиво, иза леђа Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Па турите онда више модова.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Ма довољан је један Транда Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Па управо је проблем што су поједини модови готово стално одсутни. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 123
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
партизан шампион!

априлилилили  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 902 903 905 906 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.