Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 899 900 902 903 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1053188 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Resetovace se on cim pridje Zemunelu, bez brige... opet cemo gledati naseg starog Racu Smile
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 00:16:18 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Gledaj Lolu Smiljanica sad na pinku... Smile
Ja okrenuo pred kraj.
Rekao je nešto ovako "Osvajamo duplu krunu kao što smo osvajali i prethodnih godina"

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Gledaj Lolu Smiljanica sad na pinku... Smile
Ja okrenuo pred kraj.
Rekao je nešto ovako "Osvajamo duplu krunu kao što smo osvajali i prethodnih godina"

Smile

Da, da, a tu je ubacio i "dobijamo zvezdu." Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Панчевац

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1086
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Wildfire
Набеђени клинац.
IP sačuvana
social share
Vegetarian stuff is wrong ! You're supposed to eat the cows. They're big, lumbering, stupid things...They'd be everywhere if we didn't eat them.
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Plavi sa Ganom protiv Engleza 1:1, igrali i ovi nasi ganci...Adija od pocetka, zamenio ga Tejgo u 69. minutu.

Adija imao dve strasne sanse, prva na 0:11 i druga na 1:53 na klipu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Lepo je hteo kod prve sanse... kroz noge gadjao... a kod druge odbrani ovaj majstorski majku mu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6862
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Apple Iphone 13
dace on kad bude najvise trebalo.....princezi iz ljutice bogdana  Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Partizan kažnjen sa 300.000 dinara
Tanjug | 30. mart 2011. 16:01    | Komentara: 2
Zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmicama crno-belih protiv Hajduka, OFK Beograda, Rada i Inđije

ZAMENIK disciplinskog sudije Zajednice fudbalskih superligaša Nenad Vuković kaznio je danas FK Partizan sa 300.000 dinara zbog incidenata koje su navijači "crno-belih" napravili u četiri utakmice prolećnog dela šampionata.

Pristalice Partizana su u 16. kolu u Inđiji preskočile ogradu na tribinama i gađale sudije ledenicama što je najteži izgred od svih koji su uslovili novčanu kaznu. Na mečevima sa kulskim Hajdukom, OFK Beogradom i Radom najverniji navijači državnog prvaka priredili su bakljade.

Zbog nedovoljno dobre organizacije pomenutih mečeva disciplinski organi elitnog srpskog fudbalskog takmičenja kaznili su Inđiju sa 60.000, a Hajduk i Rad sa po 50.000 dinara.

Izvor: Večernje Novosti
Šta se promenilo posle remija na Banjici, pošto je Crvena zvezda prišla na tri koraka?

Đura: "Partizan je izgubio dva boda, a podigla se prašina kao da je izgubio titulu! Ne znam odakle takva negativnost. Ne znam šta bi se dogodilo da smo mi u minusu pet bodova. Niko o nama ne bi pisao! A, nije loše što nam se to dogodilo, da se malo probude igrači i ljudi koji vode tim."

Ruski premijer Vladimir Putin je bio na "Marakani", najavljuju se ulaganja u Crvenu zvezdu, izgradnja stadiona?

Đura: "Bajkeri će sigurno nešto da urade u Srbiji! Ako Rusi nešto pomognu, prvi ću to da pozdravim. Ne znam šta su do sada uradili. Crvenoj zvezdi je potrebna pomoć. Ako je očekuje samo od Rusa, neka joj Bog bude u pomoći."

Smile

Đura legenda

Ovde ostatak:
http://novosti.rs/vesti/sport.72.html:324564-Djuric-Zvezda-i-Rusi-Neka-im-je-Bog-u-pomoci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
По овој глупој изјави се ђура шнајдер уопште не разликује од лукића.
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 899 900 902 903 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.