Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 844 845 847 848 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1060857 puta)
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
mob
LG L9
Pa sta ima sada veze karadzic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Mozda purgeri misle das je sudija Karadzic rod sa Toletom  Smile

Može li ovako svake nedelje?

Posle dužeg vremena derbi nije nalikovao amaterskom putujućem pozorištu. Akteri su, za promenu, odlučili da igraju fudbal, drame je bilo taman toliko da se niko ne oseća prevarenim. Nama ostaje da se horski zapitamo, zbog čega takav fudbal retko gledamo u Srbiji?
Kada govorimo o srpskom derbiju, opreznost je začin kojim ćete posuti svaku procenu. Mnogo puta se dogodilo da osim izgriženih noktiju i semenki, zgužvanih čaša, nakon utakmice na tribinama ostane i specifični mešavina očaja i zluradosti.

Ali, ne radi se ovde o  jeftinom trijumfalizmu pobednika i pepelu u kome ostane nada poraženog, već smradu izneverenih očekivanja bez obzira u koju ste boju uvijeni.

Juče se taj miris nije širio u Humskoj jer je derbi bio dobar. Ličilo je na fudbal, imalo sve elemente ozbiljne drame, umesto bulevarskog imitiranja stvarnosti.

Zaista, uporedite jučerašnju utakmicu sa jesenjom tugom i biće jasno zbog čega je ovo tračak nade. Ali, kako rekoh, svaka procena je krhka i varljiva, potrebno je malo da bilo kakav pokušaj da se stvari u zabokrečini promene, može da bude srušen u sekundi.

Zašto je Zvezda izgubila?

Pa, daću vam jednostavan odgovor, jer Prins Tejgo vredi 1.5 milion evra, a Borha 300 000.
To je taj odnos i ako se manete romantičnih predstava o tome kako će neko razbiti kasicu i kupiti jahtu u sitnim apoenima, shvatićete da sam u pravu.

Partizan je više uložio i ima bolji tim. To je valjda bilo jasno i pre ove sezone, mada populizam kao omiljeni oblik vladavine nad Srbima, podrazumeva da ovakve tvrdnje negiraš dokazima tipa „nebo nad našim stadionom je više plavo“.

Tačno je da u fudbalu uvek ne pobeđuje onaj koji ima više novca, ali je jednostavna istina da na duže staze bogatiji uvek bolje prođu.

Ali, za razliku od prošlog derbija, Zvezda je ponudila nadu. Možda će se naljutiti, ali jesenas su delovali kao grupa rekreativaca koja ni iz najbolje namere ne uspeva da šutne na gol.

Stvari su se promenile i ma kako bolan poraz bio, u njemu se vide naznake da ovaj tim može da igra fudbal. Vraćamo se opet na ono što sam vam pričao dok je zima ledila Srbiju, tražiti od Prosinečkog da odmah osvoji trofej je ili licemerje ili neznanje, nema trećeg.

Ali, treba ga pustiti da radi, jer osim toga što je newsmaker, on je i playmaker, bukvalno preneseno ume da napravi igru.

U svakom slučaju, da gledamo ovakav fudbal svake nedelje niko ne bi bio imao pravo da bude nezadovoljan i verovatno bi jedan solidan broj ljudi došao na ideju da vikend provede na tribini.

I da odmah odgovorim na dosetku kakvog pametnjakovića da bi trebalo Zvezda i Partizan da igraju svake nedelje, kako bi gledali fudbal sličnog kvaliteta.

Pogrešan odgovor, samo bi komšije mogle da dobiju malo ravnopravnije rivale, koji imaju stadion i navijače i malo volje i samopoštovanja da pokažu zube u svojoj avliji.

Svima bi nam bilo bolje…pogotovo Zvezdi i Partizanu.

Ukratko, bravo za derbi, i dajte malo više takvog fudbala, da ovo ne ostane samo talas u bari…

sportske
« Poslednja izmena: 17. Mar 2011, 16:23:30 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
mob
LG L9
Bravo bogdany,neka lepo procitaju tvoji post  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Nisu to moje reci, samo sam preneo vest, ali se u potpunosti slazem sa napisanim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.134
mob
HTC 
valjda je stanoje naucio lekciju da sa crncem ne treba da se kladi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
mob
LG L9
Nikako  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
I ja bih se složio sa tekstom... cigani uopšte nisu loše igrali.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
mob
LG L9
Pa jbg-a kada imaju koromana i tosica  Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2011, 17:07:00 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Pa, daću vam jednostavan odgovor, jer Prins Tejgo vredi 1.5 milion evra, a Borha 300 000.

Jos da je Tejgo Partizanov.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola Luxan RAZR2
Gde pise da je Partizanov  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 844 845 847 848 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.