Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 834 835 837 838 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1055154 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Cim damo gol momentalno povlacenje nazad, igraj bre i unisti protivnika dok je kolenima a ne da ga ozivljavas.
Pa ne ide bas tako... ovo je specifican duel Smile

A cige su stale u 2. poluvremenu samo iz razloga sto je nas vezni red izasao malo vise... ni zbog cega drugog. Pa i moj Radnicki bi mogao da seva onu loptu a da se ovi drugi povuku u 20.
Cim smo izasli malo videlo se gde je ko.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Чеситке гробари.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
Sony 
Pod hitno prodati Raću Petrovića bilo gde , dok još neko i oće da ga kupi , Meda Kamara je za prvi tim aspolutno... Mogli bi čak i da probamo igru sa Medom na nekoj ofanzivnoj poziciji.... Tejgo je za našu ligu klasa , ali me brine što ovako dobro igra pitanje je da li će Partizan moći da ga otkupi na kraju sezone.... Miljković me pozitivno iznenadio... Adija je solidan , mada eto omašio je ono velika prilika beše , ali dobro biće on i bolji ubudeće.... Rezultat sasvim dobar iskreno mislim da nas Zvezda neće ni dobiti na Marakani , a kamoli sa 3 razlike....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
I da... ko vise onog Strajnica pusta da komentarise utakmice?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Баћани за класу сте бољи. Резултат по мени нереалан, један разлике би било некако таман, ал добро то је мање битно.

Кад кажем да сте бољи за класу ту мислим у играчком кадру. Ми имамо балване ал мислим да Роби то све добро сложи и да ту можемо да вас бијемо што се видело у првом полувремену. Бољи сте играчки, ал некако мислим да смо ми бољи према неком систему. Нажалост немамо играче за то и добисте нас ај не рутински већ мало лаганије. Рутински је било у прошлим дербијима где нисмо могли да присмрдимо.

Солидан дерби, нисам очекивао више. Напредак.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Hvala na cestitkama drugari Smile

Mnogo bolja igra u 2. poluvremenu. U stvari, odmah posle izlaska ove bandere. Medo izdominirao na sredini. Sve lopte pokupio, zadrzao, prosledio sve kako treba. O Tejgu nema sta da pricam, covek je jesnostavno jak za ovu nasu ligu, kao sa decom da igra. Ugura onog Cosica kod gola ko Pekovic Ercega u Zelezniku.

Adija mali razvaljuje... malo vise se igra na terenu ali dobro razmislja... mislim da je bolji igrac od Dijare... s druge strane, Babovic bi morao malo brze da razmislja i oslobadja se lopte. Slabo napred ali je trcao dosta, vracao se, pokrivao Koromana i dosta pomogao Miljkovicu.
Savic i Krstajic - ciste desetke!

Stojkovic nije imao nekog posla sem one odbrane nogom... vecina golmana bi ono jurila rukom i svaka mu cast na odbrani.

Ilic se umorio u negde 75. minutu... dosta je pretrcao, jurio... svuda ga je bilo. Dosta je falio Vukic u vezi sto se videlo pogotovo u prvom poluvremenu.
Smiljanic... prvo poluvreme - ocajno! Drugo je koliko toliko dobar bio.

Laza i Miljkovic su se dosta ubacivali sto je novina Smile imao je dosta problema Miljkovic sa Koromanom.

Petrovic... ja ne znam zasto taj covek igra fudbal Smile on jos i reprezentativac Smile gura neko njega jakim bagerom.

Medo i Adija, kao sto rekoh... odlicno odradili poso posle ulaska.

Steta sto Ilic ne dade ono al dobro... dosta je pretrcao... mislim da bi se povredio da je uopste pokusao da sutne Smile

Nadam se da je Stanoje shvatio da mu Petrovic ne treba, ne u prvih 11, nego u 18.

Treba dodati da preko 500 minuta nismo primili gol od Zvezde... i to ga metuo Srdja onomad.

Bravo crno-beli! Dominiraj!

P.S. Inace, Zvezda je zasluzila 2 crvena.

Tepachenko dobro odradjena analiza  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Steta sto smo bez ofanzivnog veznog, mogu samo da zamislim koliko bi lopti Moreira poslao Tejgu, ali jbg. Medo je klasa i za Lolu a pogotovu za Racu.
I kao sto rekoh ranije, ne moze Sale sad da dobaci do gola a ne kao 2001.  Smile ali dobro, borio se lepo.

Jako mi je drago sto su i jedni i drugi bili jako fer, posle svakog starta (a bilo ih je) dolazilo je do rukovanja, izvinjavanja, pozdravljanja. Jedino Tosic malo poludeo.

I za navijace svaka cast. Vodimo 2-0 a na jugu "sta grobari rade kada ne ide"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.134
Tako se gazi, ne mogu da verujem ceo mec cekam da ga Kapiten metne i on poslednji napad probija sam ja skacem od srece i onda nije imao vise snage, najtuzniji deo meca je to bio za mene zasluzio je kapiten to.

Dobra utakmica i u sustini dobro odradjena taktika, pustena malo Zvezda prvo poluvreme u smislu pustena mislim na malo kontrole nad igrom ali kasnije sve je doslo na svoje, po meni ekipa Zvezde ne moze da odigra fenomenalno ceo mec vec poluvreme, nasa velika prednost bila je u boljoj odbrani bolje receno iskusnijoj, dosta fer igra, Partizan na pocetku velike greske pravio po bokovima tj dosta je dopustao da se prodje tu smo bili u tim momentima dosta tanki oni to nisu iskoristili i kasnije dopustili nam da se stabilizujemo koliko toliko na bokovima.

Stojkovic nije imao velikog posla vecina suteva je bila tik pored gola i samo onaj jedan udarac Kadua cini mi se koji je odbranio.

Lazevski odigrao solidno nista specijalno.

Miljkovic nije forsirao centarsut i to mi se svidja vise je proigravao.

Savica i Krleta ne treba odvajati jednostavno fenomenalni tandem.

Lola odigrao solidno nije bilo neki specijalnih poteza ili specijalnih gresaka samo sam se uplasio da posle onog ranog zutog ne dobije jos jedan.

Raca me dosta iznervirao, dosta losih poteza dosta odugovlacenja i treba se sto pre otarasiti njega razumem ja da je on dosta dao i sve ali ne uklapa se vise u sastav.

Medo ono sto je odigrao bilo je lepo.

Ilić Kapiten odigrao dosta dobro u defanzivi, dosta dobrih startova i lepih pasova, samo mi je krivo sto ne dade gol na kraju.

Babovic lepo odigrao dosta vukao ali cesto i birao losije opcije cesto je mogao da proigra napadaca ali dobro oprastamo mu sada.

Iliev vukao kako u mladim danima, dosta stvarno trcao dosta uradio i svaka pohvala.

PRINC fenomenalan jednostavno ubica-jak igrac, toliko je jak da nema opisa za to.

Adija bio dobar ono sto je odigrao, imao onu lepu sansu ali sta da se radi, dosta brz igrac i dosta moze da napreduje.

Stanoje- Fenomenalna postavka taktike, dobro izbalansirao snage igraca tako da smo mogli jos jedan mec da ogiramo posle ovoga.

Sve u svemu STOKA NABILA
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Три убачене лопте, два гола... Сјајан су потез направили довођењем Принца...
Сутра ћу опширније, сада немам снаге...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.134
Slusajte ovo... Smile Smile Smile  :
Stanojević dobio derbi, izgubio kola

Nije šala, zbog pobede Partizana, trener crno-belih Aleksandar Stanojević je ostao bez kola! Ista će, luksuzni Reno kupe, u narednom periodu voziti junak pobede nad Zvezdom Princ Tejgo, koji je trenerovog četvorotočkaša "zaradio" posle opklade.

- Radilo se o opkladi, Tejgo ju se svideo moj Reno kupe, a ja sam mu rekao da će dobiti ključeve ako da dva gola u derbiju.  Takođe, upozorio sam ga ako ne pobedimo nema ništa od kola. Zbog toga sam u jednom trenutku navijao i da Zvezda izjednači - rekao je Stanojević, koji će morati da potraži zamenu za Renoa.

- Nema problema koja god kola dobijem, tvingo, klio, može i autobus. Samo znam da ništa više neću da obećavam - rekao je Stanojević, koji se zatim osvrnuo na derbi i pobedu njegovog tima.

- Zadovoljan sam rezultatom, istina, imali smo problema sa posedom lopte u prvom poluvremenu, ali smo u nastavku konsolidovali. Mogli smo da damo još neki gol, a mogli su i oni. U svakom slučaju odličan derbi, potpuno zaslužena pobeda. 

Partizan  će u revanšu imati lepu prednost.

- Ako na "Marakani" ne budemo mogli da damo još barem jedan gol, ne treba ni da idemo u final - konstatovao je trener crno-belih.

http://sportal.rs/news.php?id=47184
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 834 835 837 838 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.25 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.