Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 827 828 830 831 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1055392 puta)
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
LG L9
Pa dobro geska jbg-a,ne moj da si nakraj srca  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Ди канио брате, остави се тастатуре  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ja ocekujem,mnogo dobru utakmicu.Sad,ne mogu da podrazumijevam kvalitet fudbala za 10 pod tim,ali,zelju,borbenost,otvorenost,po neki potezcic,akciju,to ocekujem.Mislim da ce biti otvoren mec svih 90 min.I Robi i Stanoje mi djeluju kao treneri koji ce to i traziti od igraca,nadigravanje,pa nek pobjedi bolji.Sto se tice ishoda meca,nezahvalno je prognozirati derbi,ali po meni 3+,uz to,da je previse je javnost i svi oko partizana samouvjereno,sto je nasa u ovom trenutku prednost.

Zelim dobar fudbal,nek pobjedi bolji,dobru i sportsku borbu i na tribinama.Vrijeme je da "Derbi" zalici na ono sto je nekad bio.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
LG L9
Ди канио брате, остави се тастатуре  Smile

Ucim se,posto sam jos mali pa hocu da naucim da je koristim!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Goranac ja bas imam drugaciji osecaj, ja recimo nisam nesto samouveren, nisam ubedjen da lako dobijamo, a recimo za vas mislim da su mnogi poleteli posle ove tri utakmice gde se stvarno video napredak u vasoj igri, ali za sad niko nije hteo da se nadigrava sa vama. Bas imam neki osecaj da ste vi samouvereni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Свима су нам очекивања велика, ја се само надам победи Партизана и бићу срећан.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Звезда има звечанца, партизан ди канија  Smile  (добро батице, не мораш да се љутиш  :[115]Smiley

Што се дербија тиче, и ја имам неки утисак, као што неко помену раније, да ће се неким нашим играчима (мислим на ове најмлађе) "везати" ноге, што је потенцијално опасно, самим тим што играју претежно у дефанзиви. Од коромана очекујем да игра на граници "безобразлука", што се у крајњој линији и очекује од њега у дербију, а од борхе очекујем да буде наша "предност" из прекида, у скоку.
 Не знам зашто, али сви некако ишчекујемо неку револуционарно добру игру са обе стране, а онда се изненадимо кад се одигра на "нулу". Не верујем да ћемо гледати визуелно "лепу" утакмицу.
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
LG L9
Свима су нам очекивања велика, ја се само надам победи Партизана и бићу срећан.  Smile

Makar i na penale,  Smile

Ne ljutim se druze taman posla
« Poslednja izmena: 15. Mar 2011, 23:26:56 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
a recimo za vas mislim da su mnogi poleteli posle ove tri utakmice gde se stvarno video napredak u vasoj igri, ali za sad niko nije hteo da se nadigrava sa vama. Bas imam neki osecaj da ste vi samouvereni.

Ne znam.Nesto ja nemam taj osjecaj,vidim napredak ali ne i nesto predobro da budem samouvjeren.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Pisao sam o tome cini mi se na Zvezdinoj temi...

Mene mnogo smara pritisak koji nestrucna javnost i ljudi koji ne poznaju fudbal na ulici i po kaficima nabijaju prema Zvezdi,tipa 'Videcemo mi tu Zvezdu..."  "Ajde bas da vidimo Prosineckog i nov sistem igre" "Cik da ih vidimo protiv partizana" "ajde bas da vidimo kako igraju sa timom koji se ne brani..."

Pazi,Partizan objektivno ima jacu i bolju ekipu,igra kuci,aktuelni je sampion,ucesnik LSa,ima bivese i sadasnje reprezentativce i ljude koji su igrali ozbiljan fudbal po evropi,ima trenera koji je nejbolji u zemlji u proteklih par godina mozda i vise,okosnica tima ista vec par sezona i favorit je....Ali ne ne,to se ne spominje,svi pricaju o Zvezdi i o tome kako to Zvezda sutra mora da se pokaze ???

Cekaj bre jbt. ??? Zar ne bi bilo logicno da se na partizan usmeri i pritisak i javnost i sve...

Imam utisak da je na Zvezdi mnogo veci...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 827 828 830 831 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.