Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 775 776 778 779 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1058139 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Juce solidna igra po onoj oranici, da su pametni ovi iz Indjije od onog terena bi imali vise koristi da nesto posade nego sto igraju fudbal. Smile

Salu na stranu nije bilo lose juce, treba tu jos dosta da se ukomponuje da bi sve lepo islo, ali vremena za to mnogo nemamo uskoro je derbi a tu ne smemo da izneverimo. Onaj golman je komedija, pozivam Poleksica da se penzionise. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ne diraj ga, bivsi golman Mladenovca Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
BlackBerry 8800
Saigrači Miljkoviću: "Umeš da centriraš jedino po blatu"  Smile

Miljković "namestio" nogu, asistirao Tejgu. Igrači ga zadirkuju.
Mladi desni bek je imao problema sa centaršutom, ali je primetno napredovao.

"Nije to slučajno, ostajao sam posle treninga da radim na centaršutevima, isplatilo se. Nisam zadovoljan kako sam igrao u prvom delu, u drugom je bilo mnogo bolje", rekao je Miljković.

On je asistirao Tejgu kod gola, još jednom ga je sjajno poslužio u Inđiji.

"Saigrači me već prozivaju da jedino umem da centriram po onakvom terenu, odnosno blatu", smeje se dobro raspoloženi fudbaler koji je u drugi plan potisnuo mnogo iskusnijeg Ivana Stevanovića.

Izvor: Sportske.net
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
HTC 
znaci sad na jna da napravimo blato Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Saigrači Miljkoviću: "Umeš da centriraš jedino po blatu"
to sam i ja reko Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Tejgo: Hvala Đuriću, Grobarima...

Fudbaleri Partizana odbranu jesenje titule počeli su u Inđiji, i to pobedom od 3:1. Dvostruki strelac bio je Princ Tejgo, a napadač iz Gane otkrio je kome je posvetio golove, u 12. i 61. minutu. Osim predsednika Dragana Đurića, spomenuo je saigrače, ali i navijače koji su mu skandirali već posle prvog zvaničnog meča.

- Svako ko se bavi fudbalom zna da su mogući loši dani, a i nov sam ovde, pa će mi svakako biti potrebno još vremena da se uigram i upoznam sa saigračima. Zbog toga sam golove u Inđiji posvetio njima, treneru, navijačima, ali i predsedniku, koji mi je dao šansu da budem ovde, da igram u Partizanu. Nadam se da će Partizan nastaviti da pobeđuje. Navijači su bili fenomenalni! Neverovatno je da su mi već pevali pesmu i skandirali ime, ali nadam se da će ovako nastaviti da nas bodre na svakoj utakmici. Meni ta podrška mnogo znači jer sam na početku - rekao je za Press pozajmljenji igrač Hofenhajma.

Tejgo, koji ima iskustvo igranja u Bundesligi, susreo se i sa srpskom fudbalskom "realnošću", oličenom u katastrofalnim terenima.

- Teren nije bio dobar, ali oba tima igrala su na istoj travi. Nema tu izgovora. Koliko sam čuo, biće takvih terena još, ali moraćemo da pobeđujemo bez obzira na podlogu. Jeste da sam mogao da pogodim još dva puta, ali uprkos promašajima, nastavio sam da se borim do poslednjeg minuta.

Za kraj, Tejgo je izjavio da ne želi da ga porede sa Kleom, koji je u Humskoj ostavio značajan "trag".

- Verujte mi, nemam nameru da se nadmećem sa takvim strelcem kao što je Kleo. Došao sam u Partizan, ne da bih igrao za sebe i da bih bio prvi strelac, već da doprinesem osvajanju trofeja. Kakva korist od toga da postignem 15 golova, a mi ne budemo prvi? Na kraju sezone slave se titule, a ne golovi. Moje je da pomognem ekipi da zajedno stignemo do cilja - zaključio je Tejgo.

http://sportal.rs/news.php?id=46589
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Miljković: Kako sam navežbao centaršut

Desni bek crno-belih asistirao Prinsu Tejgu kod trećeg gola, namestio još nekoliko šansi i najavio još bolje partije u nastavku sezone.

Kao što napadač mora da zna da postigne gol, a zadnji vezni da preseče protivnički napad ili prenese loptu do sredine terena, bek mora da zna da centrira.

Mnogi koji igraju na toj poziciji, ne znaju to da urade, pa onda nerviraju publiku i ujedno "koče" sopstvenu karijeru.

Aleksandar Miljković jesenas je istisnuo Ivana Stevanovića iz startnih 11, ali je znao da mora da nastavi sa napredovanjem, kako bi opravdao očekivanja trenera Stanojevića.

Na meču protiv Inđije, pokazao je da se naporan rad isplati.

"Posle treninga sam individualno radio sa Vanjom Radinovićem na poboljšanju centaršuta. Nisam odlazio u svlačionicu dok 50 lopti ne uputim kako valja. Izgleda da je urodilo plodom", rekao je Miljković, prenose beogradski sportski listovi.

U subotu je u kratkom razmaku dva puta "pogodio" Tejga u glavu, a jedan od tih centaršuteva rezultirao je golom koji je definitivno rešio utakmicu. Miljkoviću nije zasmetala ni očajna podloga na tom delu igrališta.

"Drugovi mi u šali kažu 'To su pravi tereni za tebe, samo iz blata možeš onako dobro da centriraš'! Nadam se da ću još više doći do izražaja kada tereni budu suvi i da ću Tejgu i Adiji namestiti još dosta golova", zaključio je Miljković.

Talentovani bek nedavno je napunio 21 godinu.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
znaci sad na jna da napravimo blato Smile
Ne treba ici tako daleko, mozda ce mu samo blatnjave kopacke biti dovoljne.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zakon je tu da bi bio prekrsen

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 590
Zastava Srbija
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry 8800
Ilić propušta Kulu, šansa za Tomića

Stanojević će morati da izvrši jednu prinudnu izmenu.
Saša Ilić je dobio novi žuti karton, pa neće moći da pomogne svojoj ekipi protiv Kuljana u sredu.

Njega bi trebalo da zameni Nemanja Tomić koji je protiv Kopra igrao po levoj strani i pored toga što je imao manjih zdravstvenih problema.

Rehabilitovani vezista Partizana je pružio solidnu partiju, Stanojević je zadovoljan njegovim radom i mogao bi da zauzme mesto u postavi.

Ostaje i dilema oko zadnjeg veznog. Tu će Stanojević, po svoj prilici rotirati Petrovića, Smiljanića i Kamaru. Reprezentativac je odigrao dobar meč u Inđiji.

"Videćemo posle analize igre Kuljana,  ko će dobiti šansu na mestu zadnjeg veznog", kaže Stanojević koji je pohvalio Petrovićev pas i činjenicu da retko greši...

Izvor: Sportske.net
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Da li se i dalje prodaju ono karte za pola sezone za 1200 ?
Dokle je to ?
I jel spada tu kup
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 775 776 778 779 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.206 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.