Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 752 753 755 756 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1090763 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Има брате више, ал ово је некако најбоље. Има и на скрибду чини ми се исто комплет књига.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Mislim da se dize preterana frka oko odigravanja derbija.

Moje licno misljenje je da ako moze da se pomeri, da se to i uradi, a ako vec ne moze, loptu na centar i udri.
Sto se navijanja tice, bilo bi jako zanimljivo kada bi i grobari i cigani sedeli i mirno gledali utakmicu. Smile

Ja cu na primer vrlo verovatno taj dan biti na stadionu, ako Bog da.

Inace, svaki svestenik bi vam rekao da fudbal i religiju ne treba mesati i da to nema veze jedno sa drugim i siguran sam da nijedan ne bi rekao "Nemoj da ides na utakmicu i nemoj da navijas taj dan."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
nijedan ne bi rekao "Nemoj da ides na utakmicu i nemoj da navijas taj dan.
hmmmm... dal ne bi?

u stvari, ne bi tako rekao... rekao bi "ne bi trebalo"
« Poslednja izmena: 01. Mar 2011, 03:52:33 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Бити Партизановац је привилегија

Зрелији, искуснији, паметнији и ученији у фудбалском смислу, тако данас делује Стефан Бабовић. Младић који је 2004. са само 17 година закорачио у први тим Партизана вратио се прошлог лета после четири године ван Хумске и одмах својим играма најавио да ће бити право појачање за наш екипу.

- Имао сам велику срећу да уђем у тим када су играле такве величине попут Зорана Мирковића, Нише Савељића, Ивице Краља и Алберта Нађа, ал и несрећу да то тада нисам схватао. То су биле већ легенде клуба и сада схватам колико сам дружећи се са њима научио. Драго ми је што је један из те генерације сада такође ту, додуше у другачијој улози, али искуство Алберта Нађа, његови савети и разговори са мном ми доста помажу.

Понос због тога што игра у најбољем клубу у земљи Стефан не крије.

- Сви смо овде усвојили кодекс о томе како морамо да се понашамо, како да реагујемо, грб да поштујемо увек, не само на терену већ и у јавном животу - јер бити фудбалер црно-белих је нешто посебно. Такво понашање сматрам својом културом, коју сам стекао међу шампионима.

Бабовића не брине лош резултат 1:2 у дуелу са Шанксијем.

- Да некоме ко није гледао меч са кинеским тимом кажете да смо били доминантнији, не би вам веровао. Заиста мислим да смо бољи тим, да смо их сабили у 16 метара, али моменат када је њихов фудбалер случајно дао гол пресудио је касније. Драго ми је само што наш човек води њихову екипу - Чика Миша (Милорад Косановић). Тај меч свакако не треба схватати као репер, јер још увек се уигравамо. Сигурно ће до прве утакмице са Инђијом све бити како треба. Добијаћемо сусрете кад буде најпотребније и наши навијачи не морају да брину због резултата у пријатељском мечу.

Везиста сматра да би упркос жељи њега и саиграча да што пре почне првенство можда по Партизанову игру било боље да се временске прилике стабилизују.

- Ми смо сад у топ форми и одговарало би нам да крене што пре. Ми не бежимо од утакмица, ми их једва чекамо. Због тога смо се и спремали ових месец и по дана. Ипак, тешко је успоставити нашу препознатљиву пас игру када ти то терен не дозвољава, јер је залеђен или блатњав. Не знам, можда би због интереса клуба, који је увек изнад свега било боље сачекати да се среде сви стадиони за нормално надметање.

Волео би Стефан да у црно-белом види неког од бивших саиграча из Фејенорда.

- Постоје два момка. Један је Џулиан Де Гузман, фудбалер Мајорке, са којим сам имао прилике да играм у Фејенорду. Са њим сам у сјајним односима, али он има уговор са шпанским тимом, добро му иде тамо. Наравно предложио сам му и раније, и зашто да не. Он би једног дана био велико појачање за мој вољени тим. Други играч је Рој Макај, који је нажалост завршио каријеру, а био је феноменалан фудбалер. Такав шпиц се једном рађа. Служи се подједнако и левом и десном ногом, велика радилица, сјајан код прекида, а био је и "Златна копачка" Европе. Његов надимак је "Фантом", јер је умео да постигне гол из незамисливих ситуација. Волео бих да сам га некад видео у тандему са Ивицом Илиевим, јер мислим да би били паклен тандем - закључио је Бабовић за клупски сајт.
партизан.рс
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC najskuplji
ко хоће доћи ће ко неће не мора, не видим разлог  да  ће неко због тога бити бољи човек и ли већи хришћанин. ако вам је толико стало до тога идите до прве цркве и помозите да се очисти двориште од снега или дајте неки прилог. маните се расправе по интернету и учините нешто конкретно. вера лежи у срцу и души а не у тастатури.
ионако пола вас који серендате пет страна о овоме нећете доћи на стадион као што и иначе не долазите
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
EmptyClip

Mene onda zanima,kada se sukobe "Delije" i "Grobari" pa se biju do smrti,palicama,kamenjima,kada se pale stolice na stadionima i sl. da li i tada vazi Rajs?Ili samo na praznike,kada je "obavezno" biti vjernik.Ili,onaj koji sebe naziva vjernikom to treba da bude svakog dana?

Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola Luxan RAZR2
Goranac pogadja u centar i polovi prethodne strele kao Robin Hud  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Da nampomenem,nije ni bitno koja je navijacka grupa u pitanju,naveo sam "Delije" i "Grobare" kao najbolji primjer,vezan za ovu situaciju.

Isto ovo mislim za sve navijace sirom Svijeta.

Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.1
Ne znam za vas,ali meni se prosli derbi svidelo sto se igrao u 1 (ili 2,tako nesto) popodne...
Vreme je bilo bas lepo,suncan dan,odlicno...
Sad ako vec ne bude navijanja,bilo bi ko kec na deset da se igra u nekim ranijim casovima,dok ima sunca i dok je (ako da Bog) toplo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
dobro zapažanje Goranac.

Погрешно ти место да хејтујеш религију.

У земљи већински православног народа из поштовања се на на Велики Петак и Велику Суботу манифестације не одржавају. Ако тебе то смара имаш оне организације умоболне па приступи и бори се против религије кад ти толко смета. Ил оснуј неку своју боже мој ово је слободна земља. Само мани се сољења памети.

Ajde da pokušam da ti objasnim, mada iskreno ne gajim prevelike nade da ćeš me razumeti uzimajući u obzir koliko si ograničen tip. Usput, najljubaznije bih zamolio moderaciju, da mi predstojeće oftopičkarenje progleda kroz prste.

Ovako... vernik sam. Odgajen sam i vaspitan u tradicionalističkom duhu, od strane roditelja koji su primerni pravoslavni hrišćani, kao što ste uostalom verovatno i svi vi i svo znanje i veri i tradiciji našeg naroda, takođe kao i svi, sam primio od roditelja i njihovih roditelja.

No, kako sam sve više sazrevao kao ličnost i kako sam sve više čitao istorijske izvore, kao osoba koja uglavnom ne dozvoljava da bude izmanipulisana od strane drugih (kažem uglavnom, jer sam kadkad bio izmanipulisan i to od strane političara, jer su pametniji od mene) i koja se trudi da bez ičijeg uticaja formira svoje viđenje, koja  po difoltu ne prisvaja tuđa mišljenja već se kritički i sa sumnjom postavlja prema svakom, sam se u jednom trenutku zapitao da li je sve ono u šta verujemo i sve ono što radimo (govorim o narodnoj verskoj tradiciji) zaista ispravno i da li je sve to neophodno? I da li zaista Bog od nas očekuje i zahteva da sve to radimo? Da li je zaista naša vera prava i otkud nama da je pravo da je smatramo za takvu i da je nazivamo Pravoslavljem?
Ajde daću ti primer... Jesi li razmišljao nekada o tome zašto pravoslavni vernici (i to ne svi) slave praznike po Julijanskom kalendaru? Čisto da ne bude zabune, Gregorijanski kalendar je prihvaćen od strane svih zemalja i sve obračunavaju vreme prema njemu, pa tako i mi, koji Novu Godinu uredno svake godine slavimo po Gregorijanskom kalendaru. Njegova tačnost se ne dovodi u pitanje još od 1582. godine kada ga je papa Grgur XIII i usvojio i proglasio. Danas je 1. mart 2011. godine po Gregorijasnkom kalendaru... pa ipak praznike naša Crkva obeležava po Julijanskom. I ja se zapitam zašto?
Da li je moguće da Svevišnji želi da slavimo Cveti, Uskrs i Spasovdan 13 dana od datuma kada su se ti događaji zaista desili što su naučnici i astronomi dokazali još pre 5 vekova. Da li je moguće da Svevišnji želi da slavimo Božić 7 dana posle Nove godine koju uredno obeležavamo svi, iako i u Bibliji piše da je Isus rođen 7 dana pre Nove godine? Da li to Bog želi da tako radimo ili pak naša Crkva želi da, zarad kontriranja suparničkoj, očuvanju nekog svog izmišljenog indetiteta koji bi se eto razlikovao od katoličkog, želi da radimo?

Ovo je samo jedan primer, ali ako moderatori dozvole, u šta sumnjam, mogu da krenem sa navođenjem još mnogih.

Ono što ja radim, to je da gajim enorman skepticizam prema Njegovim samoproklamovanim zastupnicima na zemlji. Ne dozvoljavam da mi takva dogmatička ubeđenja zaslepljuju vid, ne dozvoljavam da mi takvo puritansko poimanje vere i života uopšte truje um i ne prihvatam zdravo za gotovo sve ono što mi se servira.

I sada, moja vera i pored toga nije dovedena u pitanje... ja i dalje verujem u Boga, pa i njegovog sina. Doduše sam ekumenista i zalažem se za ujedinjenje hrišćanstva, jer smatram nastale podele apsurdnim i kao rezultat ljudske pohlepe, zavisti i željom za moći o čemu sam već govorio na toj temi na Religijskom pdf-u. To ni Bog ni Isus sigurno nisu želeli da se desi.
Nisam zagriženi vernik, fundamentalni vernik, ne idem redovno u Crkvu niti se pričešćujem, ne postim svaki put kada to Crkva nalaže, ali verujem i to je ono, što smatram da je najvažnije i što verovatno sam Gospod, uz poštovanje 10 zapovesti, smatra najvažnijim i dovoljnim. Nije Gospod rekao da je samo Crkva to mesto gde ga možeš naći... već na svakom drvetu, ispod svakog kamena... bilo gde, bilo kada.

A apropo argumenta i vidu izjave Rajsa... mogu samo da se nasmejem. Potežeš ga u raspravi  o tome da li bi fudbal trebalo igrati na Veliku Subotu. Šta, kao nacionalni indetitet će se izgubiti ako se fudbal bude igrao tada? Da, da... svakako... A onda je mrmot zavio čokoladu u foliju...

No lično, i posle ovoga ćeš me i ti i mnogi desničari ovde zamrzeti, ali taaaako me boli kurac Smile , smatram da je pogrešno što jedan narod prevashodno uopšte poistovećuje svoj nacionalni indetitet sa verom, u šta smo se i te kako dobro uverili u nekoliko decenija proteklih iza nas a naročito između 91. i 95. godine i 2008. godine i baš bih voleo da čujem šta bi ser Rajs rekao posle toga i da li bi ostao pri tome što je već rekao.  
« Poslednja izmena: 01. Mar 2011, 12:44:05 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 752 753 755 756 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.